Despre noi

Vă aşteptam să ne descoperiţi!

AGENTIE DE TURISM ORGANIZATOARE (TOUR OPERATOR) cu activitate exclusiv online

Noi suntem Familia Hai Hui, o familie normală, compusă din doi adulţi şi doi copii, care iubesc călătoriile, oamenii şi poveştile. Pe toate le-am strâns într-un blog de călătorii cu copii și activități în familie, bazat pe experiențele personale.

Noi, adulţii, atestaţi că manageri în turism şi cu o experienţă de peste 20 ani, cu multe călătorii individuale şi de cuplu la activ, la momentul sosirii primului copil în familie (Ionuţ, în 2008) am devenit o familie de călători. În 2010 familia s-a mărit cu noul membru, Andrei şi, de atunci, căutăm să ne bucurăm în această formulă de fiecare zi şi fiecare amintire creată prin călătorii cu copii extraordinare și activităţile în familie zilnice.

Prin ceea ce facem şi construim în fiecare zi, dorim să inspirăm alte familii să se bucure de călătorii cu copiii, distracţie şi amintiri de neuitat, prichindeii venind cu un plus valoare la fiecare călătorie, dar şi să consiliem alte familii să găsească cea mai potrivită variantă de vacanţă pentru ei şi copiii lor, având la bază experienţe proprii de călătorii cu copii.

Vacanţele în familie ne-au ajutat să ne simţim liberi, puşi pe distracţie, aventuroşi şi relaxaţi, ne-au îmbunătăţit relaţiile cu băieţii şi ne-au determinat să împărtășim aceste bucurii şi cunoștințe cu voi.

Echipa Familiei Hai Hui:

Alina, 43 ani, profesionist în turism, fondator agentia Familia Hai Hui şi antreprenor, partea creativă a Familiei

Florin, 50 ani, profesionist în turism, fotograf amator şi antreprenor, partea raţională, tehnică a Familiei

Ionuţ, 14 ani, un şcolar isteţ şi prietenos, mare iubitor de activităţi fizice, în special fotbal şi căţărări.

Andrei, 12 ani, al doilea şcolar lipicios, empatic şi haios, iubeşte marea, înotul şi mai nou, snorkellingul.

Intenția noastră este să vă oferim vouă, cititorilor noștri,  sfaturi pertinente, păreri avizate și oferte interesante pentru:

  • Vacanţe de cuplu şi vacanţe în familie;
  • Planificarea unei călătorii, a unui itinerariu, sfaturi şi trucuri legate de călătorii, bagaje şi echipamente pentru călătorii;
  • Găsirea celei mai potrivite destinaţii şi activităţi pentru voi şi copiii voştri;
  • Recenzii personale şi oneste pentru companiile aeriene, hoteluri şi resorturi, parcuri de distracţie, croaziere, tururi şi excursii, activităţi speciale, etc.

Iti oferim, pentru început, 5 motive sa ne citești și urmărești, acesta fiind, totodată, primul articol publicat pe blogul de călătorii cu copii.

Motto-ul nostru: Noi testăm, familia ta călătoreşte!

We test, your family travels! (sună mai bine în engleză, nu?)

Cam acestea sunt colaborarile si parteneriatele media actuale, pentru a ne contacta sau a lucra cu noi accesează secțiunea CONTACT.

Informatiile pre-contractuale standard pentru contractele privind pachete de servicii de călătorie conform OG nr. 2 / 2018 le poti găsi pe acest link.

Certificări