Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SUPER EB: Charter Laponia 2024, direct în Rovaniemi, orașul lui Moș Crăciun

Haideți cu noi de 1 Decembrie într-o super aventură pentru cei mici în Laponia! Îl vom vizita pe Moș Crăciun, vom trece pe la atelierul elfilor, vom face poze cu Doamna Crăciun, vom călători în sania trasă de husky, vom merge în expediție alături de reni și vom pleca în căutarea Aurorei Boreale!

Servicii asigurate

 • Zbor direct Animawings București-Rovaniemi-București cu bagaj de cala, locuri și mâncare la bord, taxe de aeroport incluse
 • Cazare 3 nopți cu mic dejun inclus la Santa's Holiday Village sau Scandic Hotel Pohjanhovi Rovaniemi
 • Transferul de la aeroport la hotel și retur la sosire/plecare
 • Vizita in Santa's Village (satul lui Mos Crăciun)
 • Intrarea la casa Doamnei Crăciun și la Ferma Elfilor
 • Excursie la Santa's Park
 • Safari cu reni prin pădure (cursa de 1 km)
 • Însoțitori de grup
De la 1.750 euro / adult si 1.350 euro / copil

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Haideți cu noi în perioada 28 Noiembrie – 01 Decembrie 2024 într-o minunată excursie charter Laponia 2024, o aventură pentru cei mici și cei mari, deopotrivă!

Îl vom vizita pe Moș Crăciun, vom trece pe la atelierul elfilor, vom face poze cu Doamna Crăciun, vom călători în sania trasă de husky, vom merge în expediție alături de reni și vom pleca în căutarea Aurorei Boreale!

 

 

Cele 58 de familii (174 persoane) care au mers alături de noi în charterul de Laponia din 2023 ne recomandă:

 

 

 

Profită de tarifele EARLY BOOKING și rezervă-ți locul acum!

 

Mergem în Laponia în Rovaniemi, orașul lui Moș Crăciun, cu zbor charter direct din București. Avem două variante de cazare, fie căsuțe cochete din Santa’s Holiday Village sau camere confortabile la Scandic Pohjanhovi, în centrul orașului Rovaniemi. 

Vom petrece în Laponia 4 zile minunate, în care copiii își vor face noi prieteni și vor avea aventuri memorabile împreună.

 

charter Laponia 2024

 

Program excursie charter Laponia 2024

(28 Noiembrie – 01 Decembrie)

 

Ziua 1 / Joi / 28 Noiembrie 2024 / București – Rovaniemi

Plecăm de dimineață din București spre LaponiaVom zbura confortabil și în siguranță cu Animawings până la aeroportul din Rovaniemi, și vom fi așteptați cu transfer privat la aeroport.

 

Ne cazăm într-una dintre cele două opțiuni de cazare, în funcție de alegerea fiecăruia: Santa’s Holiday Village sau Scandic Hotel Pohjanhovi. Amândouă sunt niște opțiuni fantastice, numai bune să ne găzduiască pe timpul șederii.

Citește despre diferența dintre cele două opțiuni de cazare aici:  Cazarea în Laponia – stăm sau nu la Moș Crăciun în sat?

 

 

Opțional: Safari cu sania trasa de husky

Facem cunoștință cu faimoșii husky siberieni și chiar mergem la o plimbare cu sania trasă de frumoșii cățeluși, admirând peisajele fascinante ale Laponiei

Husky sunt extrem de prietenoși și dornici să alerge pe parcursul celor doi kilometri cât durează cursa. La final ne vom încălzi savurând o băutură caldă și, bineînțeles, gustoasele prăjiturele tradiționale.

 

 

Ziua 2 / Vineri / 29 Noiembrie 2024 / Satul lui Moș Crăciun (activități incluse).

De dimineață ne trezim super odihniți și gata de explorare, dar începem ziua cu un mic dejun delicios la cazarea aleasă.

Va fi o zi magică, pe care o petrecem de dimineață până seara în Satul lui Moș Crăciun.

 

 

Începem cu o vizită la Santa’s Postal Office și la Santa Claus’ House și apoi o vizităm pe Doamna Crăciun la ea acasă.

Nu ratăm întâlnirea cu Moșul. Căsuța în care își are „biroul” este fermecătoare, desprinsă parcă din povești, și vă va emoționa pe toți, mai mici sau mai mari. Poți face fotografii cu Moș Crăciun – pe suport de hârtie, costă 35 de euro, iar un pachet digital (foto și video), costă 70 de euro (să ți-l descarci și să intri în posesia lui).

Profităm și de oportunitatea de a trece peste Linia Cercului Polar!

 

 

Ajungem apoi la Ferma Elfilor, unde ne întâlnim cu animalele moșului: reni, lame, alpacale, cai finlandezi, ponei, iepurași, păuni, capre și oi. Aici ne așteaptă și o plimbare minunată cu sania prin pădurea ninsă, cu renii Moșului (Forest Path, 1 km).

 

 

 

Ziua 3 / sâmbătă / 30 Noiembrie 2024 / Santa’s Park (inclus). In căutarea Aurorei Boreale (opțional)

După un mic dejun delicios la hotelul ales, pornim împreună pentru o nouă zi de distracție în țara lui Moș Crăciun.

Vom petrece câteva ore bune în Santa’s Park, un nemaipomenit parc de distracții la interior, votat drept una din cele mai frumoase destinații de Crăciun din lume!

 

Totul se petrece sub pământ și vom găsi aici Biroul lui Moș Crăciun, Școala și atelierul Elfilor, Poșta de scrisori, un trenuleț magic, un atelier de turtă dulce plus multe alte lucruri minunate!

Urcăm în trenul magic în căutarea aventurii, participăm la Școala Elfilor, ne bucurăm de spectacolul Elfilor, trimitem scrisorile copiilor la oficiul poștal, decorăm prăjituri în bucătăria doamnei Turtă Dulce și câte și mai câte.

 

 

Opțional – Northern Lights hunting

Seara avem o excursie opțională în care plecăm în căutarea aurorei boreale. Această este o aventură minunată, care are loc noaptea (de obicei durează 3-4 ore și începe la ora 20.00), așa încât să avem șanse să vedem minunatele lumini ale nordului.

 

Ziua 4 / 01 Decembrie 2024 / Rovaniemi. Ranua Wildlife Park sau Arktikum (opționale)

Astăzi, după micul dejun, putem să relaxăm la saună până ne pregătim de plecare sau să alegem una dintre cele două excursii opționale minunate pe care le-am pregătit.

 

Opțional – Ranua Wildlife Park 

Putem opta să mergem la Grădina Zoologică Ranua Wildlife Park, unde avem ocazia să vedem animale de la polul nord, precum reni, vulpi polare sau urși polari. Excursia include transport, intrare, pranz si echipament termoizolant.

 

Opțional – Arktikum si Science Center

Sau ne putem plimba prin Arktikum, un muzeu excepțional care ne arată viața oamenilor de la Polul Nord, și care îi va fascina cu siguranță pe cei mici!

 

 

După amiază vom pleca spre aeroport. Seara ajungem la București, unde ne vom despărți plini de zâmbete și de amintiri pentru întreaga viață!

NOTĂ: efectuarea și ordinea activităților, dar și zilele în care acestea sunt făcute pot varia în funcție de condițiile meteo, de disponibilitatea atracțiilor și de mărimea grupului. Participanții vor fi informați de schimbări în timp util.

 

Servicii incluse în pachet charter Laponia 2024:

 

 • Zbor direct Animawings București-Rovaniemi și retur cu bagaj de cală, locuri și mâncare la bord
 • Taxele de aeroport si securitate
 • Cazare 3 nopți cu mic dejun inclus într-una din cele două hoteluri locale: Santa’s Holiday Village sau Scandic Hotel Pohjanhovi Rovaniemi
 • Transferul de la aeroport la hotel și retur la sosire/plecare
 • Vizită în Santa’s Village, întâlnire cu Moș Crăciun și explorarea Oficiului Poștal al Moșului, unde ajung scrisori din lumea întreagă (reale!) – e un raft plin cu ele!
 • Bilete de intrare la casa Doamnei Crăciun și la Ferma Elfilor
 • Traversarea Cercului Polar – zona este foarte bine marcată și delimitată, ca un prag pe care să-l treci – și primești și certificat pentru asta!)
 • Excursie la Santa’s Park (transport tur-retur și bilet de intrare incluse)
 • Safari cu sania trasă de reni prin pădurea albă (Forest Path, 1 km)
 • Însoțitori de grup din partea Familia Hai Hui

 

Ce NU este inclus:

 • Alte mese în afara micului dejun – supliment demipensiune (3 cine bufet) la Santa’s Village – 150 Euro / adult  și la Scandic Hotel – 120 Euro / adult, 90 Euro / copil (la ambele hoteluri) 
 • Excursiile opționale menționate mai jos
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
 • Echipament și încălțăminte termoizolante (vă putem sprijini cu închirierea lor la fața locului, dar dacă aveți costume de schi sau geci groase și straturi termice, cizme de zăpadă și accesorii, sunteți blindați împotriva frigului, nu mai aveți nevoie de altceva)

 

Citește și articolul nostru Sfaturi de călătorie pentru Laponia: cum să te pregătești pentru o excursie în țara lui Moș Crăciun

 

 

Cât costă o excursie charter Laponia 2024:

Avem 3 tipuri de tarife, în funcție de cât de harnic ești cu înscrierea la excursie și plata avansului care îți garantează blocarea locurilor în grup: SUPER EARLY BOOKING (valabile pentru rezervări până în 30 Aprilie 2024), EARLY BOOKING (valabile pentru rezervări între 1 Mai – 30 Iunie 2024) și TARIFELE STANDARD (valabile după 1 Iulie 2024).

 

 

Tarifele SUPER EARLY BOOKING 

(valabile pentru rezervări efectuate până în data de 30 Aprilie 2024)

PACHET SANTA’S VILLAGE 

 • 1.950 euro / adult în Santa’s Village în Classic Suite
 • 2.050 euro / adult în Santa’s Village în Superior Cottage
 • 1.650 euro / copil peste 14 ani sau al treilea adult in camera în Classic Suite sau Superior Cottage
 • 1.450 euro / copil (2- 13.99 ani) în Classic Suite sau Superior Cottage

PACHET SCANDIC POHJANHOVI HOTEL ROVANIEMI 

 • 1.750 euro / adult loc în camera standard 
 • 1.550 euro / copil peste 13 ani sau al treilea adult in camera
 • 1.350 euro / copil între 2 și 12.99 ani

Tarifele pentru copii sunt valabile la cazarea cu doi adulți plătitori în cameră. Pentru cazul în care în cameră vor fi un adult + un copil, se va aplica tariful pentru doi adulți.

Supliment camera single (valabil doar pentru Scandic Pohjanhovi Hotel): 500 Euro / sejur. La Santa’s Village nu se accepta cazare in regim single.

 

Tarifele EARLY BOOKING 

(valabile pentru rezervări efectuate între 1 Mai – 30 Iunie 2024)

PACHET SANTA’S VILLAGE 

 • 2.150 euro 2.050 euro / adult în Santa’s Village în Classic Suite
 • 2.250 euro 2.150 euro / adult în Santa’s Village în Superior Cottage
 • 1.850 euro 1.750 euro / copil peste 14 ani sau al treilea adult in camera în Classic Suite sau Superior Cottage
 • 1.650 euro 1.550 euro / copil (2- 13.99 ani) în Classic Suite sau Superior Cottage

PACHET SCANDIC POHJANHOVI HOTEL ROVANIEMI 

 • 1.950 euro 1.850 euro / adult loc în camera standard 
 • 1.750 euro 1.650 euro / copil peste 13 ani sau al treilea adult in camera
 • 1.550 euro 1.450 euro / copil între 2 și 12.99 ani

 

Tarifele standard (cele tăiate) sunt valabile pentru rezervări efectuate după data de 01 Iulie 2024.

 

 

Opționale

 • Excursie cu sania trasă de husky
 • Excursie în căutarea Aurorei Boreale 
 • Vizită la Grădina Zoologică Ranua Wildlife Park 
 • Vizită la Arktikum si Science Centre

Aveti aici articol dedicat excursiilor opționale, cu descrierea lor și prețurile pe persoană, vom reveni cu prețurile finale cu 2 luni înainte de excursie, în funcție de tarifele și programul operatorilor locali ai excursiilor.

 

charter Laponia 2024

 

Condiții de înscriere și plată pentru excursia charter Laponia 2024

Pachetul de servicii conform înscrierii voastre (opțiunii de cazare și structurii familiale) se achită astfel:

 • pentru rezervare și blocarea locurilor la avion și cazare se achită un avans de 500 euro / persoană la înscriere;
 • tranșa a doua de 500 euro / persoană se va achita până la 30 Iunie 2024
 • tranșa a treia de 500 euro / persoană se va achita până la 30 August 2024
 • plata finala – până la 15 Octombrie 2024 se plătește diferența.

Pentru solicitări cu mai puțin de 30 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.

Facturarea serviciilor se va face în EUR sau RON, iar plata serviciilor se va efectua în baza facturilor emise de Familia Hai Hui (la cursul băncii agenției, înscris pe documentul de plata), prin transfer bancar, ordin de plata, card de credit / debit sau în numerar în limita a 10.000 Ron pentru clienții Persoane Fizice și 5.000 Ron pentru clienții Persoane Juridice.

 

Dacă vrei să te înscrii, te rugăm să ne contactezi oricând pe mail la familiahaihui@gmail.com sau pe WhatsApp la 0745.752.724 / 0744.355.294.

 

charter Laponia 2024

 

Dacă ai timp și vrei să citești mai multe despre experiența grupului din 2023, te invităm să consulți, pe îndelete, articolele următoare:

Parinti calatori: Început de iarnă magic în Laponia, Țara lui Moș Crăciun

 

Alte informații esențiale:

Pot participa copii de orice vârstă, însă noi recomandăm activitățile pentru copii de 3-14 ani.

Pentru a călători în Finlanda, copiii au nevoie de pașaport, iar adulții de carte de identitate.

Nu este nevoie de viza, testare Covid sau de dovada vaccinării pentru a intra în Finlanda.

Ne rezervăm dreptul de a modifica programul sau condițiile de călătorie privind Covid19, în cazul în care apar schimbări ale cerințelor în țara de destinație sau ale transportatorului aerian. Înainte de plecare vom furniza informații actualizate cu cerințele privind Covid19 în Finlanda.

 

În situația majorării taxelor de aeroport de către compania aeriană până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe. Taxele sunt calculate la momentul lansării programului luna MARTIE 2024.

 

Menționăm că variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. Agenția Familia Hai Hui nu poate garanta disponibilitatea lor decât în momentul rezervării ferme garantate prin plata avansului. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă vă vom oferi alternative similare.

Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort ale țărilor respective și ca atare, respectă normativele locale.

 

charter Laponia 2024

 

 

Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai de veste despre excursie și altor familii călătoare ce ar putea fi interesate! 

 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!