Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT Croazieră de grup Dubai – Abu Dhabi – Doha – Muscat – Dubai (1-9 Martie 2024)

Un program perfect, ce îmbină relaxarea și distracția, 8 zile în care vom vizita orașe din 3 țări: Emiratele Arabe Unite (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha) și Oman (Muscat), care cuprinde zbor de grup București – Dubai și retur, transferuri de la / la aeroportul din Dubai, costul croazierei cu cazare și pensiune completă inclusă, taxele de aeroport și portuare, bagaj de cală și de cabină, catering la bord, ba includem în preț și o excursie de o zi în Dubai, în 2 Martie 2024!

Servicii asigurate

 • Zbor direct București - Dubai și retur, compania Fly Dubai, clasa economic;
 • Taxe de aeroport, bagaj de cală 20 kg și bagaj de mână, catering la bord;
 • Transferuri aeroport - port și retur;
 • tur de Dubai în ziua de 02 Martie 2024;
 • taxe portuare și servicii portuare în valoare de 150 Euro / persoană
 • cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră în funcție de tipul de cabină ales;
 • pensiune completă cu meniuri variate de-a lungul zilei;
 • petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială;
 • acces la piscine, saună & Jacuzzi, acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă, sală de gimnastică, pistă de alergat în aer liber, terenuri de sport și tenis;
 • însoțitor de grup
Tarife: de la 1.599 euro / adult si 1.099 euro / copil

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Un program perfect, ce îmbină relaxarea și distracția, 8 zile în care vom vizita orașe din 3 țări: Emiratele Arabe Unite (Dubai & Abu Dhabi), Qatar (Doha) și Oman (Muscat), care cuprinde zbor de grup București – Dubai și retur, transferuri de la / la aeroportul din Dubai, costul croazierei cu cazare și pensiune completă inclusă, taxele de aeroport și portuare, bagaj de cală și de cabină, catering la bord, ba includem în preț și o excursie de o zi în Dubai, în 2 Martie 2024!

 

De ce am ales să facem împreună o nouă croazieră de grup?

 

Cei care ne cunosc știu că suntem fani croaziere și avem vreo 10 la activ, cu vreo 4 companii diferite, deci nu v-am duce pe un itinerariu și un vas pe care noi nu am merge. Costa Toscana este unul din cele mai noi vase ale Costa Cruises, arată impecabil și are multe facilități de distracție și relaxare la bord (piscine, tobogane, spectacole, petreceri, SPA, o mulțime de zone de relaxare și nenumărate restaurante și baruri).

 

 

Am ales perioada astfel încât să sărbătorim doamnele din viața noastră, de Mărțișor și de 8 Martie, fără să fie nevoie să ne luăm prea multe zile de concediu (sunt doar 5 zile lucrătoare pentru care trebuie să vă luați concediu). Plecăm vineri noaptea, pe 1 Martie 2024, din București – aeroportul Henri Coandă cu compania Fly Dubai, și revenim în țară sâmbătă, pe 9 Martie 2024, în jurul orei 14.00.

 

 

O croazieră îți oferă posibilitatea să vizitezi mai multe țări sau orașe fără să te enervezi cu împachetat / despachetat bagaje, găsit hotel, făcut rezervări, etc, pentru că pe toată perioada acesteia locuiești, practic, pe hotelul plutitor. Doar coborî să vizitezi orașele respective, fie pe cont propriu, fie în cadrul unei excursii organizate. Ai opțiunea de a sta numai și numai pe vas, să te odihnești. Ai o mulțime de spectacole și concerte pe vas, poți alege la ce activități vrei să participi.

Croaziera de grup organizată de noi îți lasă și timp liber să explorezi sau să te distrezi pe cont propriu, dar îți oferă și posibilitatea socializării cu celelalte persoane / familii din grup, în cadru organizat. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă zbor internațional, transferuri la port, rezervarea cabinelor, plata taxelor, organizarea excursiilor opționale și tu ai libertatea de a te simți bine și a decide dacă vrei să participi la acestea sau nu.

 

 

Avem prețuri promoționale LAST MINUTE și un număr limitat de cabine pe fiecare categorie, vezi mai jos. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar tarifele finale vor fi confirmate după rezervarea cabinelor pe vas, în funcție de disponibilitatea la momentul achitării avansului!

 

 

Orar de zbor către / de la Dubai

1 Martie 2024: cursa FZ 1796 de la OTP (București) 23.05 pm la DXB (Dubai) 06.00 am

*Grupul sosește pe aeroportul din Dubai în dimineața zilei de 02 Martie 2024, face formalitățile vamale și pleacă în tur de oraș în Dubai, punctul terminus al acestui tur va fi portul din Dubai și îmbarcarea pe vas.

9 Martie 2024: cursa FZ 1797 de la DXB 10.20 am la OTP 13.55 pm

Croazieră în Eau, Qatar, Oman cu vaporul Costa Toscana

Durata croazieră: 02 – 09 Martie 2024 (7 nopti, 8 zile)

 

ITINERARIU: Dubai, EAU| Abu Dhabi, EAU | Doha, Qatar | Muscat, Oman | Dubai, EAU

 

 

 

Emiratele Arabe Unite, Qatar și Oman sunt printre cele mai calme și civilizate țări din lumea arabă și nu există absolut nicio îngrijorare în privința siguranței personale în aceste state. Sunt state care s-au dezvoltat în ultimii 50 de ani mai mult decât a făcut-o România în ultimii 150, care au avut conducători abili ce au știut să investească în viitor.

Nu au absolut nicio legătură cu războaiele curente dintre Rusia și Ucraina, sau Israel și Hamas, deci nu trebuie să îți faci griji în această privință, în aceste state și capitalele lor totul este perfect normal și turiștii sunt încurajați să vină, să viziteze și să cheltuiască bani!

 

 

Costa Toscana este cel mai nou vas din flota Costa, lansat la apă în iunie 2022, care ne așteaptă cu spectacole de divertisment și artiști internaționali, cu piscine și tobogane, aqua-park-uri pentru toate vârstele, sala de gimnastică de ultima generație, pistă de alergare, și un centru Spa modern. Animatorii ne vor ține mereu conectați la distracția de la bord, iar de copiii nostri va avea grijă personalul din grădinițele sau cluburile de adolescenți de pe ultima punte. Toate acestea cu o mare grijă pentru mediul înconjurător, întrucât Costa Toscana este dotată cu noile motoare de propulsie cu GNL.

 

 

Programul croazierei în Orientul Mijlociu

 

Ziua 1 / 01 Martie 2024 / vineri / Bucuresti – Dubai, EAU

Ne întâlnim la aeroportul Henri Coandă București vineri seara, pe 1 Martie, la ora 21.00, pentru check in către Dubai. Ne îmbarcăm în cursa FZ 1796 către Dubai la ora 23.05 pm.

 

Ziua 2 / 2 Martie 2024 / sâmbătă / Dubai, EAU (îmbarcare vas și overnight în port)

Aterizăm în Dubai dis de dimineață (06.00 am) așa că ne-am gândit să luăm împreună un mic dejun la un restaurant din emirat, urmat de o excursie cu ghid local in Dubai, care se va termina în port. Îmbarcare pe Costa Toscana – cea mai nouă navă a Costa Cruises.

 

 

 

Ziua 3 / 3 Martie 2024 / duminică / Dubai, EAU  (plecare vas la ora 23.59)

Ziua este liberă sau opțional, un alt tur in Dubai, care se va termina la Dubai Mall.

 

Ziua 4 / 4 Martie 2024 / luni / Abu Dhabi, EAU (sosire vas la ora 09:00 – plecare 23:59)

Abu Dhabi este capitala si cel mai mare si bogat stat al Emiratelor Arabe Unite.

Tur de oraș opțional în Abu Dhabi, ce include: Moscheea Sheikh Zayed, considerată una dintre cele  mai frumoase moschei din lume, Heritage Village, unde se vor descoperi tradițiile locale, promenada Corniche, oprire pentru fotografii la Emirates Palace și timp liber la Yas Mall.

 

 

 

Ziua 5 / 5 Martie 2024 / marți / Doha, QATAR (sosire vas la ora 14:00 – plecare 22:00)

Doha este în plină dezvoltare, un oraș care combină cu succes zgârie norii, mall-uri moderne și souq-uri tradiționale. Ne plimbăm cu un tur opțional prin Souq Waqif – atmosfera pieței este fabulos de energică! Vizităm Muzeul de Artă Islamică, promenada Corniche, facem oprire pentru poze la Aspire Tower și un tur panoramic în zona The Pearl Qatar.

 

Ziua 6 / 6 Martie 2024 / miercuri / Zi pe mare

Zilele pe mare înseamnă o multitudine de activități cu echipa de divertisment. Doar să citiți cu atenție programul primit în cabină, pe tot parcursul zilei se întâmplă ceva interesant!

Ziua 7 / 7 Martie 2024 / joi / Muscat, OMAN (sosire vas la ora 07:00 – plecare 17:00)

Localizat superb, între munte și ocean, presărat cu forturi vechi, clădiri tradiționale și parcuri pline de flori, Muscat este o bijuterie de oraș. Este mult mai tradițional și conservator decât Emiratele, atât în port cat și în arhitectură și obiceiuri. Unul dintre cele mai vechi orașe ale Orientului Mijlociu, te așteaptă să îl descoperi!

Vizitează Marea Moschee a Sultanului Qabus și, pentru o experiență autentică, plimbă-te prin Muttrah – centrul istoric și comercial al Muscatului!

 

Ziua 8 / 8 Martie 2024 / joi /  Dubai, EAU (sosire vas la ora 13:00, overnight pe vas)

Încă o zi la dispoziție pentru noi descoperiri în Dubai.

Poți vizita, alături de noi, insula Palm Jumeirah, una dintre cele trei insule sub formă de palmier, luxosul Burj Al Arab și Cartierul Jumeirah.

Sau te poți relaza la bordul Costei Toscana înconjurat de priveliștea Dubai Marina! Dubai Marina, cel mai înalt cartier rezidențial din Emirate, este traversat de un canal artificial unde sunt ancorate unele dintre cele mai scumpe yachturi din lume precum și nave de croazieră.

 

Ziua 9 / 9 Martie 2024 / vineri /

Debarcare de pe Costa Toscana, transfer la aeroportul din Dubai și zbor FZ 1797 către casă, cu decolare din Dubai la 10.20 am. În jurul orei 14.00 aterizăm la București și ne despărțim prieteni, gata de o nouă aventură!

 

 

Cât costă excursia Croaziera de Grup in EAU, Qatar, Oman?

 

ACEST GRUP ESTE SOLD OUT.

 

1.499 euro   1.399 euro / adult, loc în Cabină dublă Interioară – SOLD OUT

1.699 euro   1.599 euro / adult, loc în Cabină dublă Exterioară

cu balcon

1.199 euro   1.099 euro / copil între 2 – 17,99 ani

1.299 euro   1.199 euro / al treilea adult în cabină

Tarifele pentru copii sunt valabile la cazarea cu doi adulți plătitori în cabină. Pentru cazul în care în cabină vor fi un adult + un copil, se va aplica tariful pentru doi adulți.

 

Ce este inclus în prețul pachetului și ce nu

 

SERVICII INCLUSE

 • Zbor direct București – Dubai și retur, compania Fly Dubai, clasa economic;
 • Taxe de aeroport, bagaj de cală 20 kg și bagaj de mână, catering la bord;
 • Transferuri aeroport – port și retur;
 • tur de Dubai în ziua de 02 Martie 2024;
 • taxe portuare și servicii portuare în valoare de 150 Euro / persoană
 • cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră în funcție de tipul de cabină ales;
 • pensiune completă cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun,prânz, ceaiul de dup-amiază, snack-uri, cină & surpriză de la miezul nopții;
 • petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială;
 • meniu special conceput pentru copii;
 • acces la piscine, saună & Jacuzzi;
 • acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă;
 • sală de gimnastică dotată cu aparate de ultima oră, antrenori pentru lecții realizate în grup;
 • pistă de alergat în aer liber, terenuri de sport și tenis;
 • programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale.
 • însoțitor de grup

SERVICII NEINCLUSE

 • servicii medicale la bord
 • excursiile opționale la țărm
 • accesul la centrul de înfrumusețare și Spa (tratamente și servicii personalizate)
 • internetul la bord
 • asigurarea medicală de călătorie cu acoperire Covid (obligatorie) + storno: în jur de 35 Euro / persoană / sejur
 • service Charge (bacșișul pentru personalul de pe vas): 11 EUR/ persoană/ zi (obligatoriu)

 

 

Condiții de înscriere, rezervare și plată 

 

Pentru înscriere trimiteți un e-mail către familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor, structura familiei precum și cu data de naștere a copiilor.

Pachetul de servicii conform înscrierii voastre se achită astfel:

 • pentru rezervare și blocarea locurilor la grup se achită un avans de 50% din valoare la înscriere;
 • până la 15 Februarie 2024 se plătește diferența.

Pentru solicitări cu mai puțin de 30 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.

Facturarea serviciilor se va face în EUR sau RON, iar plata serviciilor se va efectua în baza facturilor emise de Familia Hai Hui (la cursul băncii agenției, înscris pe documentul de plata), prin transfer bancar, ordin de plata, card de credit / debit.

 

Condiții de călătorie:

 

În condiții normale, cetățenii români pot călători în Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman numai cu pașaportul simplu, care trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului.

Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statelor, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul celor trei tari.

Cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare în aceste state.

Nu există restricții de călătorie cu privire la COVID-19, pasagerii nu mai trebuie să prezinte la îmbarcare certificat de vaccinare  sau test PCR.

Informații oficiale despre condițiile actuale de călătorie în Dubai și Abu Dhabi puteți găsi pe site-ul MAE.

 

 

 

Cabina interioară

Dimensiune: 12,6 – 16,6 mp

Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croazieră, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului în porturi sau în celelalte spații de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, însă sunt confortabile și cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale să devină neînsemnată.

Facilități: Pat matrimonial/ twin, șifonier, aer condiționat, baie cu dus, TV, minibar, seif, uscător de par, telefon, cosmetice hoteliere (săpun, șampon, gel de dus).

 

Cabina cu balcon

Dimensiune: 17 – 30,4 mp

Cabinele cu balcon sunt alegerea perfectă pentru cei care preferă să se bucure de peisaje și briza marii la orice ora din zi sau noapte, din liniștea și intimitatea propriului balcon. Sunt spațioase, sunt luminoase, sunt chic.

Facilități: Balcon, pat matrimonial/ twin, șifonier, aer condiționat, baie cu dus, TV, minibar, seif, uscător de par, telefon, cosmetice hoteliere (săpun, șampon, gel de dus).

Notă: Imaginile cabinelor sunt reprezentative, dimensiunile și amenajarea variază în cadrul fiecărui tip de cabina.

 

 

Facilități la bord

Baruri & Lounges

– TV Studio Bar

– Jean-Philippe Maury chocolaterie

– Champagne Bar

– Carousel Lounge

– Edge Cocktail Bar

– Karaoke Bar

Restaurante

– Restaurant principal

– Restaurant Buffet

– Restaurant franțuzesc Atelier Bistrot

– HOLA! Tapas bar

– Restaurant Asiatic

– Restaurant American Butcher’s Cut

SPA & Sport

– SPA

– Gym

– Teren jocuri sportive

– Bowling

 

Divertisment

– Cirque de Soleil

– Teatru

– AquaPark

– Attic club

– Club adolescenți

– Simulator Formula1

– Casino

– Duty free

– Internet Cafe

– Biblioteca

– Fotogalerie

– Zona de shopping

– Galerie promenadă

– Jocuri video

Piscine

– Piscină acoperită

– Complex piscine

– Tobogane adolescenți

 

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în croazieră cu Familia Hai Hui!

 

Alte excursii ale agentiei:

COMBO Grup de familii cu copii în Dubai și Abu Dhabi (17 – 24 Februarie 2024) – SOLD OUT

„Ladies only” în Colmar, Alsacia (14 – 17 Martie 2024) – SOLD OUT

„Ladies only” în Sicilia (22 – 25 Martie 2024). Plecări din București – ULTIMELE 2 LOCURI

Hai în grupul de familii cu copii la Gardaland (27 – 30 Aprilie 2024) – SOLD OUT

1 Iunie 2024 la Barcelona și PortAventura (grup familii cu copii) – ULTIMELE 3 LOCURI DIN CLUJ

1 Iunie 2024 la Europa Park (grup familii cu copii) – ULTIMELE 5 LOCURI DIN BUCURESTI

Rusaliile la Legoland Billund (grup familii cu copii) – ULTIMELE 5 LOCURI DIN BUCURESTI

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

 

Galerie foto - video

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!