Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT – Grup „Ladies only” în sudul Italiei (16 – 19 Septembrie 2023)

Haideți să profităm de ultimele zile calde ale lui 2023 și să mergem la final de septembrie în sudul Italiei, să vedem Vezuviul, ruinele antice ale orașelor distruse de erupțiile vulcanice și transformate în adevărate muzee de în aer liber, dar și superba coastă Amalfitană, într-o nouă excursie între fete marca Familia Hai Hui & Family Travel Bubble. Am pregătit un program inedit, cu relaxare, istorie și natură, cu experiențe gastronomice, dar și culturale.

Servicii asigurate

 • Zbor București – Napoli, respectiv Cluj-Napoca – Napoli, și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transfer aeroport Napoli – hotel și retur
 • 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, loc în cameră dublă / twin
 • Prânz și degustare de vin în podgoria Sorrentino, cu vizita cramei inclusă
 • Vizita sitului arheologic Ercolano
 • Însoțitor de grup
Tarif special Early Booking 599 euro/persoană, valabil până la data de 30 Iunie

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Haideți să profităm de ultimele zile calde ale lui 2023 și să mergem la final de septembrie în sudul Italiei, să vedem Vezuviul, ruinele antice ale orașelor distruse de erupțiile vulcanice și transformate în adevărate muzee de în aer liber, dar și superba coastă Amalfitană, într-o nouă excursie între fete împreună cu Alina@The Happy Kid și Dana@Travelista, prietenele din cadrul Family Travel Bubble. Am pregătit un program inedit, cu relaxare, istorie și natură, cu experiențe gastronomice, dar și culturale.

Plănuim un grup mic, de maxim 20 de persoane, iar locurile se vor confirma în ordinea înscrierii și plății avansului!

Later edit: ACEST GRUP ESTE SOLD OUT!

 

Programul excursiei pe Coasta Amalfitana

 

Sâmbătă 16 septembrie ne îmbarcăm pe zborul Wizz Air spre Napoli. Avem plecare atât din Cluj, cat si din București, si ne reunim toate în aeroportul din Napoli, de unde suntem preluate pentru transferul privat către cazare. Ne îndreptăm spre coasta vulcanului Vezuviu, într-un peisaj extrem de pitoresc.

Ne cazăm la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, un mic hotel într-o locație liniștită, înconjurat de podgorii și livezi de măslini. Hotelul e amplasat în Parcul Național Vezuviu și oferă o priveliște spectaculoasă asupra zonei, de care ne vom putea bucura relaxându-ne la piscină imediat după ce ne cazăm.

 

 

Duminică, 17 septembrie, savurăm un mic dejun tipic italian pe terasa podgoriei hotelului, înconjurate de un peisaj de vis. Apoi puteți rămâne să vă relaxați la piscină, sau ne puteți însoți într-o excursie optionala de câteva ore pe muntele Vezuviu, până la craterul vulcanului.

Vom porni de la hotel cu autocarul, care ne duce până la parcarea de la nivelul superior al muntelui, unde au acces doar tururile organizate. De aici continuăm pe jos aproximativ 30-40 de minute până lângă crater, unde vom avea o priveliște unică. Deși încă un vulcan activ, excursiile pe muntele Vezuviu nu prezintă nici un risc: activitate vulcanică este extrem de redusă, iar tehnologia prezentă permite detectarea oricăror modificări cu zile sau chiar săptămâni în avans. Urcarea pe Vezuviu e de dificultate ușoară, pe un traseu nu foarte lung, delimitat și marcat corespunzător; nu este necesar nici un fel de echipament sau pregătire specială, doar încălțăminte sport lejeră și cremă de protecție solară. Dacă totuși vi se pare prea dificil să parcurgeți tot traseul, puteți admira peisajul la o cafea pe terasa de la intrarea pe traseu.
La prânz ne vom strânge toate în podgorie pentru un eveniment inclus în programul excursiei. Vom vizita crama Sorrentino, o mică afacere de familie de peste 300 de ani care a transmis de-a lungul generațiilor tradiția viticulturii. Locația pe coasta sud-vestică a Vezuviului oferă strugurilor o aromă și o calitate deosebită, din care rezultă vinuri de excepție. În podgoria lor vom savura un prânz special, cu preparate tipice zonei, gătite din ingrediente locale. Acestea vor fi însoțite de o degustare a vinurilor produse aici, inclusiv legendarul vin Lacryma Christi.

După o jumătate de zi atât de încărcată, vom rămâne după amiază la piscină, să ne relaxăm, să povestim despre călătorii sau să citim o carte bună.

 

Luni, 18 septembrie, vă propunem o excursie opțională la Pompeii și în pitorescul Amalfi, îmbinând istoria cu relaxarea și peisajele superbe. După micul dejun ne îmbarcăm în autocar, cu prima oprire la situl arheologic Pompeii, inclus în Patrimoniul UNESCO. Ne vom plimba pe străzile vechiului oraș, imaginându-ne cum era viața aici înainte de erupția din anul 79. Băile publice, teatrele sau vechile prăvălii, casele decorate cu fresce, grădinile interioare, toate sunt păstrate extrem de bine și ne vom simți ca într-un adevărat muzeu în aer liber.

 

 

După vizita la Pompeii, autocarul ne va duce spre coasta Amalfitană. Ne vom opri în Ravello, cu ale sale grădini și cu terasele cu panoramă spectaculoasă asupra mării și stâncilor, iar la final ne vom plimba prin Amalfi pe străduțele vechi pline de farmec ale orașului înconjurat de stânci.

 

 

Marți, 19 septembrie, ne luăm rămas bun de la superbul peisaj la Vezuviului și ne îndreptăm spre aeroport. În drum, ne oprim la Ercolano, pentru a vizita ruinele vechiului oraș Herculaneum, îngropat de cenușa vulcanică în erupția din anul 79. Mai puțin cunoscut decât Pompeii, Herculaneum e mai mic, însă mai bine conservat. Înainte de marea erupție, Herculaneum era o așezare de doar 5,000 locuitori, însă un oraș al elitelor, cu numeroase vile luxoase pentru acea epocă. Cenușa vulcanică ce a acoperit întreaga așezare a permis păstrarea într-o stare foarte bună a elementelor arhitecturale din lemn, dar și a altor materii organice precum papirus, sau chiar alimente.

 

 

Ajungem după prânz la aeroportul din Napoli, de unde vom zbura fiecare cu Wizz spre Cluj sau București, iar seara vom fi deja acasă, relaxate după aceste zile petrecute împreună.

Costul excursiei

Costul de participare în excursia organizată de noi este de 699 euro/persoană. Pentru înscrierile confirmate până la data de 30 Iunie avem însă un tarif special Early Booking 599 euro/persoană.

 

Tariful afișat este pentru o persoană, în cazul în care sunt cazați doi adulți în aceeași cameră dublă (există un număr limitat de camere triple sau cvadruple, vă rugăm să ne contactați dacă doriți o astfel de variantă). Plănuim un grup mic, de aproximativ 20 de persoane, deci recomandăm să vă hotărâți repede (la excursia din luna martie am închis grupul după o săptămână de la lansare!).

 

Tariful mai sus menționat include:

 • Zbor București – Napoli, respectiv Cluj-Napoca – Napoli, și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transfer cu autocar aeroport Napoli – hotel și retur
 • 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, loc în cameră dublă / twin
 • Prânz și degustare de vin în podgoria Sorrentino, cu vizita cramei inclusă
 • Vizita sitului arheologic Ercolano

 

Nu sunt incluse în preț:

 • Asigurarea medicala de călătorie și asigurare storno
 • Taxa de bagaj suplimentar sau selectarea unor locuri preferențiale
 • Mesele, cu excepția celor expres menționate mai sus
 • Vizitele opționale, conform programului (excursia pe Vezuviu, excursia la Pompei și Amalfi)
 • Cheltuielile personale

Cum vă puteți înscrie pentru a veni împreună cu noi

Pentru înscriere trimiteți un mail către contact@familytravelbubble.ro și familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor. Nu uitați de tariful Early Booking valabil până la data de 30 Iunie!

La înscrierea în excursie, pentru rezervare și garantarea locului se achită un avans de 300 euro/persoană. Diferența de tarif va fi achitată până la data de 31 August 2023. Plățile se vor face pe baza contractului și a facturilor emise de agenția noastră, în RON sau euro conform preferințelor voastre.

 

Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai de veste despre excursie și altor familii călătoare ce ar putea fi interesate! 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!