Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

Grup „Ladies only” pe Coasta Amalfitană, în sudul Italiei (18 – 22 Septembrie 2024)

Haideți să profităm de ultimele zile calde ale lui 2024 și să mergem la final de septembrie în sudul Italiei, să vedem Vezuviul, ruinele antice ale orașelor distruse de erupțiile vulcanice și transformate în adevărate muzee de în aer liber, dar și superba coastă Amalfitană, într-o nouă excursie între fete. Am pregătit un program inedit, cu relaxare, istorie și natură, cu experiențe gastronomice, dar și culturale.

Servicii asigurate

 • Zbor București – Napoli, și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transfer aeroport Napoli – hotel și retur
 • 4 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, loc în cameră dublă / twin
 • Prânz și degustare de vin în podgoria Sorrentino, cu vizita cramei inclusă
 • Însoțitor de grup
Tarif special Early Booking 675 euro/persoană, valabil până la data de 30 Aprilie

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Haideți să profităm de ultimele zile calde ale lui 2024 și să mergem la final de septembrie în sudul Italiei, să vedem Vezuviul, ruinele antice ale orașelor distruse de erupțiile vulcanice și transformate în adevărate muzee de în aer liber, dar și superba coastă Amalfitană, într-o nouă excursie între fete. Am pregătit un program inedit, cu relaxare, istorie și natură, cu experiențe gastronomice, dar și culturale.

 

Plănuim un grup mic, de maxim 20 de persoane, iar locurile se vor confirma în ordinea înscrierii și plății avansului!

 

Dacă vrei să arunci o privire cum a fost experiența pentru grupul din Septembrie 2023, au scris pe blog Dana de la Travelista și Alina de la The Happy Kid, care au însoțit grupul de anul trecut. Iar la finalul acestui articol pun și o selecție de poze de anul trecut, din excursia Ladies Only 2023.

 

Încă ceva: programul este gândit pe 4 nopți (18 – 22.09.2024), ca să avem timp de explorare și relaxare suficient, dar dacă ești constrânsă de responsabilități și vrei să stai mai puțin, putem rezerva special pentru tine 3 nopți (19 – 22.09.2024) cu plecare din București sau tot 3 nopți (20 – 23.09.2024) cu plecare din Cluj către Napoli, așa cum sunt cursele Wizz. Tariful va fi ușor diferit, dar nu neapărat mai ieftin, căci ce economisim pe noaptea de cazare plătim in plus la transferurile private (nu de grup) dus întors de la aeroportul din Napoli către Vesuvio Inn și retur.

Pentru o altă varianta decât cea de grup sau plecare din alt oraș, te rog să mă contactezi.

 

 

Programul excursiei pe Coasta Amalfitană

 

Miercuri 18 septembrie ne îmbarcăm pe zborul Wizz Air din Bucuresti spre Napoli. Sosim în aeroportul din Napoli, de unde suntem preluate pentru transferul privat către cazare sau putem face un tur optional de o jumatate de zi in Napoli.

Ne îndreptăm spre coasta vulcanului Vezuviu, într-un peisaj extrem de pitoresc.

Ne cazăm la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, un mic hotel într-o locație liniștită, înconjurat de podgorii și livezi de măslini. Hotelul e amplasat în Parcul Național Vezuviu și oferă o priveliște spectaculoasă asupra zonei, de care ne vom putea bucura relaxându-ne la piscină imediat după ce ne cazăm.

 

 

Joi, 19 septembrie, savurăm un mic dejun tipic italian pe terasa podgoriei hotelului, înconjurate de un peisaj de vis. Apoi puteți rămâne să vă relaxați la piscină, sau ne puteți însoți într-o excursie optionala de câteva ore pe muntele Vezuviu, până la craterul vulcanului.

Vom porni de la hotel cu autocarul, care ne duce până la parcarea de la nivelul superior al muntelui, unde au acces doar tururile organizate. De aici continuăm pe jos aproximativ 30-40 de minute până lângă crater, unde vom avea o priveliște unică. Deși încă un vulcan activ, excursiile pe muntele Vezuviu nu prezintă nici un risc: activitate vulcanică este extrem de redusă, iar tehnologia prezentă permite detectarea oricăror modificări cu zile sau chiar săptămâni în avans. Urcarea pe Vezuviu e de dificultate ușoară, pe un traseu nu foarte lung, delimitat și marcat corespunzător; nu este necesar nici un fel de echipament sau pregătire specială, doar încălțăminte sport lejeră și cremă de protecție solară. Dacă totuși vi se pare prea dificil să parcurgeți tot traseul, puteți admira peisajul la o cafea pe terasa de la intrarea pe traseu.
La prânz ne vom strânge toate în podgorie pentru un eveniment inclus în programul excursiei. Vom vizita crama Sorrentino, o mică afacere de familie de peste 300 de ani care a transmis de-a lungul generațiilor tradiția viticulturii. Locația pe coasta sud-vestică a Vezuviului oferă strugurilor o aromă și o calitate deosebită, din care rezultă vinuri de excepție. În podgoria lor vom savura un prânz special, cu preparate tipice zonei, gătite din ingrediente locale. Acestea vor fi însoțite de o degustare a vinurilor produse aici, inclusiv legendarul vin Lacryma Christi.

După o jumătate de zi atât de încărcată, vom rămâne după amiază la piscină, să ne relaxăm, să povestim despre călătorii sau să citim o carte bună.

 

Vineri, 20 septembrie, vă propunem o excursie opțională la Pompeii și în pitorescul Amalfi, îmbinând istoria cu relaxarea și peisajele superbe. După micul dejun ne îmbarcăm în autocar, cu prima oprire la situl arheologic Pompeii, inclus în Patrimoniul UNESCO. Ne vom plimba pe străzile vechiului oraș, imaginându-ne cum era viața aici înainte de erupția din anul 79. Băile publice, teatrele sau vechile prăvălii, casele decorate cu fresce, grădinile interioare, toate sunt păstrate extrem de bine și ne vom simți ca într-un adevărat muzeu în aer liber.

 

 

După vizita la Pompeii, autocarul ne va duce spre coasta Amalfitană. Ne vom opri în Ravello, cu ale sale grădini și cu terasele cu panoramă spectaculoasă asupra mării și stâncilor, iar la final ne vom plimba prin Amalfi pe străduțele vechi pline de farmec ale orașului înconjurat de stânci.

 

 

Sambata, 21 septembrie, vă propunem o excursie opțională la Capri si Grotta Azzurra, impresionantele stânci Faraglioni, Portul Marina Grande, Piazza Umberto I, Grădinile Augustus si Via Krupp. Insula Capri este o splendoare, are peisaje luxuriante, ape de un albastru intens și orașe pitorești celebre. Ce să mai, tot tacâmul pentru a te convinge să o vizitezi!

 

 

Duminica, 22 septembrie, ne luăm rămas bun de la superbul peisaj la Vezuviului și ne îndreptăm spre aeroport. Seara vom fi deja acasă, relaxate după aceste zile petrecute împreună.

 

Orar de zbor 

18 Septembrie (miercuri): cursa Wizz Air de la OTP (București) 07.40 la NAP (Napoli)  08.45

22 Septembrie (duminica): cursa Wizz Air de la NAP 09.20 la OTP 12.25

(Wizz Air poate modifica orarul de zbor)

 

Costul excursiei

Costul de participare în excursia organizată de noi este de 775 euro/persoană. Pentru înscrierile confirmate până la data de 30 Aprilie avem însă un tarif special Early Booking 675 euro/persoană.

 

Tariful afișat este pentru o persoană, în cazul în care sunt cazați doi adulți în aceeași cameră dublă (există un număr limitat de camere triple, vă rugăm să ne contactați dacă doriți o astfel de variantă). Plănuim un grup mic, de aproximativ 20 de persoane, deci recomandăm să vă hotărâți repede.

Pentru plecări din alte orașe (Cluj, Timișoara, Iași) va rugăm să ne contactați să găsim cea mai bună variantă și să ne pliem pe programul de grup din București.

 

 

Tariful mai sus menționat include:

 • Zbor Wizz Air pe ruta București – Napoli, și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transfer cu autocar aeroport Napoli – hotel și retur
 • 4 nopți de cazare cu mic dejun inclus la Vesuvio Inn Bed & Wine Experience, loc în cameră dublă / twin
 • Prânz și degustare de vin în podgoria Sorrentino, cu vizita cramei inclusă (cost activitate inclusă 75 Euro / persoană)
 • Însoțitor de grup – Alina @ Familia Hai Hui

 

Nu sunt incluse în preț:

 • Asigurarea medicala de călătorie și asigurare storno
 • Taxa de bagaj suplimentar sau selectarea unor locuri preferențiale
 • Mesele, cu excepția micului dejun
 • Vizitele opționale, conform programului (excursia pe Vezuviu – 35 Euro / persoana, excursia la Pompei, Ravello și Amalfi – 65 Euro / persoana, insula Capri – 100 Euro / persoana)
 • Cheltuielile personale

Cum vă puteți înscrie pentru a veni împreună cu noi

Pentru înscriere trimiteți un mail către familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor. Nu uitați de tariful Early Booking valabil până la data de 30 Aprilie!

La înscrierea în excursie, pentru rezervare și garantarea locului se achită un avans de 375 euro/persoană. Diferența de tarif va fi achitată până la data de 31 Iulie 2024. Plățile se vor face pe baza contractului și a facturilor emise de agenția noastră, în RON sau euro conform preferințelor voastre.

 

La final, câteva fotografii de la grupul din Septembrie 2023 (grație Danei si Alinei), să deschidem apetitul de călătorie, degustări, trasee, socializare, fotografii memorabile, mâncare bună și companie excelentă!

 

 

Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai de veste despre excursie și altor familii călătoare ce ar putea fi interesate! 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!