Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT Oferta de grup pentru familii cu copii la Londra de 1 Iunie

13 februarie 2023

Sărbătorim ziua celor mici, într-un program la Londra dedicat familiilor cu copii (perioada 31 Mai – 04 Iunie 2023), cu multe activități și distracție, pentru care avem nevoie doar de o zi liberă în plus (2 Iunie): Westminster, Big Ben, Shrek World, Muzeul Transportului, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Harry Potter World, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Științe si Legoland Windsor!

Servicii asigurate

 • Transport Bucuresti – Londra Gatwick si retur, compania, Wizz Air cu bagaj de cabina inclus
 • Cazare 4 nopti la Park City Grand Plaza Hotel Kensington, 4 stele, situat central, in tipul de camera potrivit familiei
 • Transferuri de la hotel la aeroport si retur
 • Intrarea la Shrek World
 • Intrarea la London Transport Museum
 • Transport si bilet de intrare la Legoland Windsor
De la 1150 euro / adult si 500 euro / copil

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Sărbătorim ziua celor mici, într-un program la Londra dedicat familiilor cu copii (perioada 31 Mai – 04 Iunie 2023), cu multe activități și distracție, pentru care avem nevoie doar de o zi liberă în plus (2 Iunie): Westminster, Big Ben, Shrek World, Muzeul Transportului, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Harry Potter World, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Științe si Legoland Windsor! Totul asortat cu fish & chips si bere rece (pentru părinți, desigur)!

Este minunat pentru copii să se poată bucura de cele văzute și trăite în vacanță împreună cu alți copii de vârste similare. E o cu totul altă experiență decât atunci când sunt doar cu noi, părinții. Și, haideți să recunoaștem, și pentru noi e mai ușor când cel mic are parteneri de joacă și fac gașcă împreună, cum fac familiile din grupurile noastre organizate împreună cu Family Travel Bubble.

Rezerva ultimele 6 locuri disponibile pe acest grup!

Care e programul (pe scurt) al vacanței cu copii la Londra de 1 Iunie

Ziua 1, 31 mai: București – Londra

Astăzi plecăm din București spre Londra. Ne vedem la aeroport la 15.30 pentru formalitățile de check in și decolăm la ora 18.05 cu Wizz air spre destinația noastră finală, Londra, aeroportul Gatwick. Datorită diferenței de fus orar aterizăm la 19.35 și autocarul pregătit ne duce spre baza noastră pentru următoarele zile, Park City Grand Plaza Hotel Kensington. Hotelul de 4 stele este situat într-o zonă minunată pentru plimbări și unde vom găsi multiple restaurante si magazine fără probleme!

 

 

 

Ziua 2,  1 iunie: Westminster. Big Ben. Shrek World. London Eye. Muzeul Transportului. Buckingham Palace

De dimineață  pornim spre stația de metrou pentru o experiență tipică londoneză. După doar 4 stații coborâm la stația Westminster și la ieșire dăm cu ochii de minunata catedrală Westminster. Facem un tur exterior și, pentru cei care doresc, se poate și intra, opțional, contra cost. Admirăm apoi faimosul Big Ben și trecem Westminster Bridge peste Tamisa.

Si pentru că este 1 iunie, le pregătim celor mici o surpriză minunată – intrăm la Shrek World pentru o aventură în adevăratul sens al cuvântului.  Lumea lui Shrek ne va aștepta pe toți cu un autobuz magic 4D, mlaștina  în care ne vom întâlni cu Cenușăreasa și cu Zâna cea bună, ne vom urca în trăsura lui Rumpelstilskin unde ni se va ghici viitorul, vom intra la tavernă pentru a descoperi ingredientele magice necesare salvării lui Shrek, vom încerca să îl salvăm pe Pinnochio de pe Roata Torturii din Închisoarea Lordului Farquaad, ne vom întâlni cu Shrek însuși și câte și mai câte.

 

Odată ieșiți, admirăm London Eye, roata uriașă de lângă Tamisa și facem o plimbare până la un restaurant în care vom lua prânzul, ca să ne bucurăm împreună de după amiază.

Ne îndreptăm apoi spre Muzeul Transportului din Londra, unde cei mici se vor super distra!

De la Muzeul Transportului o luăm ușor la pas și vedem Trafalgar Square și apoi Picadilly Circus, ca mai apoi să trecem pe lângă St James’ Palace și să sfârșim la Buckingham Palace unde admirăm arhitectura și gărzile specific îmbrăcate. Apoi putem să ne îndreptăm spre Green Park sau Hyde Park și ne întoarcem fiecare pe cont propriu spre hotel, așa încât să avem timp suficient pe care să îl dedicăm lucrurilor care ne plac.

 

 

 

Ziua 3, 2 iunie – Harry Potter World (optional). British Museum.

Astăzi avem zi liberă sau, opțional, pornim într-un tur la Harry Potter World din Warner Bros Studios.

Autocarul vine să ne ia de dimineață, după micul dejun, și mergem aproximativ o oră până la studiouri.

Pentru fanii Harry Potter, această zi va fi un festin! Vom putea vizita platourile de filmare, vom vedea decorurile și costumele, vom descoperi cum au fost făcute efectele speciale și cum creaturile magice au fost aduse la viață pe ecran. În perioada în care vom fi noi acolo are loc și evenimentul “Discovering Hogwarts”, în care vom trece prin momentele preferate ale tuturor din primii ani ai lui Harry la Hogwarts.

Nu trebuie să uităm să ne bucurăm de o vizită la cafeneaua broaștelor sau în sala mare, unde ne putem bucura de prânz.

Vizita aici durează în jur de 3 ore și jumătate și apoi suntem preluați din nou de autocar și lăsați în fața hotelului, iar restul zilei este liber pentru explorare.  Noi, cel mai probabil, ne vom duce până la British Museum, și vă invităm să ne însoțiți!

 

 

Ziua 4, 3 iunie: Muzeul de Istorie Naturala. Muzeul de Științe. 

De dimineață pornim pe jos spre Natural History Museum, care se află la doar câteva minute de hotelul nostru. Aici avem timp liber să îl explorăm timp de 2 ore și ne întâlnim la ieșire, de unde continuăm spre restaurant, unde putem mânca împreună.

După prânz, ne îndreptăm spre Science Museum. Îl vizităm fiecare în ritmul nostru și restul după amiezei e liber. Vă recomandăm o plimbare prin Hyde Park și Kensington Gardens cu Kensington Palace, prin Notting Hill sau Covent Garden ori o vizită pe Baker Street, la casa faimosului detectiv Sherlock Holmes!

 

Ziua 5, 4 iunie: Legoland Windsor. Londra – București

De dimineață ne luăm bagajele și le ducem la autocarul pregătit să ne conducă la Legoland Windsor, pentru o zi de distracție! Legoland e un loc pentru copiii de toate vârstele, unde se pot distra și cei mai mici, dar și cei mai mari. Avem o zonă de bebeluși, cu Lego Duplo, și multe zone cu roller coastere sau atracții pentru copiii mai înalți. Găsim și un amfiteatru pentru spectacole – când am fost aici data trecută ne-am bucurat de un show cu pirați și o zona cu construcții de Lego.

În jur de ora 17.00 plecăm din Legoland pentru a ajunge la aeroport la timp pentru zborul nostru de la ora 20.25. Ajungem înapoi la București la 01.35 și ne despărțim prieteni, cu tolba de amintiri plină ochi!

 

Cât costă vacanța cu copiii la Londra de 1 Iunie

Costul de participare în excursia organizată de noi în minivacanța de 1 Iunie la Londra este de:

 • 1.150 euro / adult, loc în cameră dublă
 • 950 Euro / copil între 7 – 13,99 ani
 • 500 Euro / copil între 2 – 6,99 ani
 • 150 Euro / infant pana la 1.99 ani, fără loc la avion

​Pentru cazul în care într-o cameră se vor caza 1 adult și 1 copil, prețul este cel pentru 2 adulți.

Ce este inclus în pretul pachetului și ce nu

Tariful mai sus menționat include:

 • Zbor București – Londra Gatwick și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transfer aeroport – hotel și retur
 • 4 nopți de cazare la Park City Grand Plaza Hotel Kensington, 4 stele, situat central (sau similar), in tipul de camera potrivit familiei (dubla, tripla, family room)
 • Intrarea la Shrek World
 • Intrarea la Muzeul Transportului din Londra
 • transfer cu autocarul si intrare la Legoland Windsor
 • însoțitor de grup: Ana-Maria de la Creștem si călătorim, care vă asistă pe toată perioada excursiei.

 

Nu sunt incluse în preț:

 • Asigurarea medicala de călătorie și asigurare storno
 • Taxa de bagaj suplimentar și selectarea unor locuri speciale în avion
 • Cheltuielile personale (mese, suveniruri)
 • Vizita opționala la Warner Bros Studios – Harry Potter World

Cum vă puteți înscrie pentru a veni împreună cu noi

Pentru înscriere trimiteți un e-mail către contact@familytravelbubble.ro și familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor, precum și cu data de naștere a copiilor.

La înscrierea în excursie, pentru rezervare și garantarea locului se achită un avans de 50%, diferența de tarif urmând a fi achitată până la data de 28 Aprilie. Plățile se vor face pe baza contractului și a facturilor emise de agenția noastră, în ron sau euro conform preferințelor voastre.

 

Condiții de călătorie

 

Pentru a călători în Marea Britanie toată lumea are nevoie de pașaport (nu se mai poate călători cu cartea de identitate).

Nu este necesară testarea Covid sau dovada vaccinării / trecerii prin boală.

Dacă un părinte călătorește alături de copil / copii fără celălalt părinte aveți nevoie, la ieșirea din România, de o declarație notarială de la celălalt părinte cum că vi se permite ieșirea din țară cu copiii.

Pentru a avea loc această excursie, grupul minim necesar este de 20 persoane. Numărul maxim de turiști este de 30 de persoane.

 

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în Londra cu noi!

 

Alte excursii dedicate familiilor:

SOLD OUT – Paște la Dubai (11 – 18 Aprilie 2023)

10 LOCURI DISPONIBILE – Grup familii cu copii in Zanzibar 30 Iunie – 11 Iulie 2023

 

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!