Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT – Vacanța de toamnă a copiilor la Abu Dhabi – plajă, parcuri tematice și vizite incluse

Un program extraordinar de toamnă în Abu Dhabi, EAU, dedicat familiilor cu copii (în vacanța școlară a copiilor, perioada 29 Octombrie – 04 Noiembrie 2023), cu relaxare la plajă sau piscină, multe activități și vizite incluse: intrări la Sea World, Ferrari World, parcul acvatic Yas Waterworld, parcul de distracție Warner Bros, muzeul Louvre Abu Dhabi și marea moschee Sheikh Zayed.

Servicii asigurate

 • Zbor direct Wizz Air București-Abu Dhabi-București cu bagaj de cabina cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Taxe de aeroport
 • Cazare cu mic dejun bufet 6 nopți la Radisson Blu Corniche Abu Dhabi, 4 stele (sau similar)
 • Transferul de la aeroport la hotel și retur la sosire/plecare
 • Transport local in Abu Dhabi cu autocar conform programului
 • Vizita Marea Moschee Sheikh Zayed + Palatul Qasr Al Watan
 • Bilete de intrare la Sea World, Ferrari World, Yas Waterworld, Warner Bros, muzeul Louvre
 • Însoțitor de grup
Tarife: 1.599 euro / adult (12+) si 1.199 euro / copil (3 - 11 ani)

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Hai cu noi în vacanța de toamnă a copiilor într-un program extraordinar în Abu Dhabi, EAU, dedicat familiilor cu copii (perioada 29 Octombrie – 04 Noiembrie 2023), cu relaxare la plajă sau piscina hotelului nostru deluxe, dar și multe activități și vizite incluse, cu distracție garantata: includem intrări la Sea World (parc tematic nou nouț, deschis în Mai 2023, cu acvarii, zone tematice si ride-uri), Ferrari World, parcul acvatic Yas Waterworld, parcul de distracție Warner Bros, muzeul Louvre Abu Dhabi și marea moschee Sheikh Zayed, alături de prietenii noștri de la Părinți Călători.

La acest program nu mai sunt locuri disponibile, este SOLD OUT.

Este minunat pentru copii să se poată bucura de cele văzute și trăite în vacanță împreună cu alți copii de vârste similare. E o cu totul altă experiență decât atunci când sunt doar cu noi, părinții. Și, haideți să recunoaștem, și pentru noi e mai ușor când cel mic are parteneri de joacă și fac gașcă împreună, cum fac familiile din grupurile noastre organizate împreună cu Family Travel Bubble.

 

parcurile de distracție de pe Insula Yas

Care e programul (pe scurt) al vacanței cu copii la Abu Dhabi

Ziua 1, duminică, 29 Octombrie: București – Abu Dhabi (zbor direct)

Astăzi plecăm din București spre Abu Dhabi. Ne vedem la aeroport la 11.00 pentru formalitățile de check in și decolăm la ora 14.05 cu Wizz air spre destinația noastră finală, Abu Dhabi. Datorită diferenței de fus orar aterizăm la 21.10 și autocarul pregătit ne duce spre baza noastră pentru următoarele zile, Radisson Blu Corniche Abu Dhabi. Hotelul de 4 stele este situat într-o zonă minunată pentru plimbări și unde vom găsi multiple restaurante si magazine fără probleme!

În plus, la hotel avem opțiuni extraordinare de a sta la plaja proprie hotelului, la piscină, a pluti cu colacul pe lazy river sau copiii se pot cățăra și da cu tiroliana.

 

 

Ziua 2, luni, 30 Octombrie: Moscheea Sheikh Zayed si Palatul Qasr al Watan

După un mic dejun copios, ne urcăm în autocarul pregătit să ne ducă la cea mai cunoscută atracție din Abu Dhabi: Marea Moschee. Moscheea a fost construită între 1994 și 2007 și inaugurată în Decembrie 2007. Este cea mai mare moschee din țară și este un loc cheie de rugăciune. Moscheea poate acomoda peste 40,100 de credincioși, iar sala principala de rugăciune are loc pentru peste 7000. Este un obiectiv care nu trebuie ratat într-o vizită în Abu Dhabi. Nu uitați să veniți îmbrăcați potrivit pentru o vizită în Moschee, altfel va trebui să achiziționați haine potrivite acolo (nu se pot închiria).

 

După-amiază ajungem la Qasr al  Watan, palatul prezidențial al Emiratelor Arabe Unite. Aici totul e uriaș, impresionant, menit să arate cu adevărat grandoarea emiratelor. Palatul se poate vizita din 2019, dar aici se țin și diverse evenimente oficiale. Seara are loc un spectacol de lumini, dacă reușim să rămânem până atunci, și există și opțiuni pentru a lua masa.

 

 

 

Ziua 3, marți, 31 Octombrie: Parcurile tematice SeaWorld & Warner Bros Abu Dhabi

Astăzi avem inclusă în program o experiență minunată: vizită la SeaWorld. Proaspăt deschis în mai 2023, SeaWorld este o combinație între acvariu și parc de distracții, plin de experiențe de neratat. SeaWorld este format din 8 tărâmuri, fiecare cu lucruri interesante de explorat. Vom putea descoperi zone de îngrijire ale animalelor marine, spectacole impresionante, locuri în care creaturile pot fi atinse, competiții ale Paznicilor Sea Life, roller coastere, experiența unei păduri tropicale și multe experiențe imersive.

Seaworld Abu Dhabi

Seaworld Abu Dhabi

Seaworld Abu Dhabi

 

 

După ce terminăm cu distracțiile de la Seaworld, ne mutăm la parcul de distracții Warner Bros. Warner Bros este cel mai mare parc de distracții la interior din lume și are peste 20 de atracții pentru cei mici și pentru cei mari. Intrați în lumea Cartoon Network, a lui Superman sau a lui Batman! Nu ratați spectacolele de la Warner Plaza și luați prânzul la unul dintre cele peste 10 restaurante și tonete din parc. Veți avea ocazia să-i întâlniți pe Daffy Duck, Bugs Bunny, Tom & Jerry, Scooby Doo și mulți alții.

Pe seară ne întoarcem fiecare la hotel în ritmul nostru, ceea ce ne permite să stăm cât de mult sau de puțin ne dorim!

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

 

Ziua 4, miercuri, 1 Noiembrie: Zi libera sau optional desert safari

Ziua de astăzi este zi liberă. Putem să ne bucurăm de plajă sau să vizităm orașul vechi. Hotelul nostru are un parc acvatic și un parc de aventură, deci distracția este garantată!

După amiază putem opta pentru o excursie opțională: o experiență la safari. Pentru cei care nu au mai fost în Emirate, nu trebuie să ratați plimbarea pe dune, deșertul la apus sau spectacolele tradiționale din taberele beduine. Dansatoarele, mâncătorii de flăcări, desenele cu henna, toate vor face din safari ceva ce nu vom uita.

Ziua 5, joi, 2 Noiembrie: Parcul acvatic YAS Waterworld

După micul dejun, pornim din nou la drum pentru o zi plină de adrenalină. Avem astăzi inclus în program parcul acvatic Yas Waterworld.

Yas Waterworld este cel mai mare parc acvatic din Dubai și vă așteaptă cu rîde-uri de neuitat! Veți găsi aici ceva pentru toți membrii familiei: un loc de joacă acvatic pentru cei mici, tobogane pline de adrenalină, o piscină cu valuri, un roller coaster prin apă, un râu leneș, o piscină pentru surf și chiar și un cinema acvatic!

Seara fiecare se întoarce la hotel pe cont propriu ca să ne asigurăm că toți rămân și se distrează astăzi oricât de mult își doresc!

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

 

Ziua 6, vineri, 3 Noiembrie: Ferrari World Abu Dhabi. Yas Mall. Kidzania (optional)

După micul dejun suntem iar gata de aventură cu o vizită la Ferrari World, unde găsim cel mai rapid roller coaster din lume (potrivit pentru cei mai înalți de 145 de cm)! Parcul este împărțit în mai multe zone: zona de familii, zona de curse, zona italiană și zona de aventură, fiecare plină de atracții minunate (peste 25)!

După amiaza, avem posibilitatea de a merge într-o excursie opțională la Kidzania. Acesta este un loc super drăguț pentru copii – un oraș în miniatură, unde copiii își pot alege diverse meserii pe care să le exerseze. Apoi, pot fi plătiți bani din kidzania pentru ele, pe care îi pot folosi fie pentru a face activități distractive, fie pentru a-și cumpăra jucării la sfârșit.

Fiecare poate să exploreze în propriul ritm și ne vom întoarce pe cont propriu la hotel.

parcurile de distracție de pe Insula Yas

parcurile de distracție de pe Insula Yas

 

Ziua 7, sambata, 4 Noiembrie: Muzeul Luvru Abu Dhabi. Zbor către Bucuresti

Astăzi ne bucurăm de dimineață de plajă, iar în jur de ora 13, după prânz, ne urcăm în autocarul care ne va duce la Luvru, muzeul din Abu Dhabi care a împrumutat opere de artă de la Luvru din Paris, și nu numai, și unde găsim chiar și o zonă dedicată pentru copii.

De acolo, ne îndreptăm spre aeroport, de unde decolăm la ora 21.45 și, odată ajunși la București, ne despărțim prieteni, cu tolba plină de amintiri pentru totdeauna.

 

 

Cât costă vacanța de toamnă la Abu Dhabi:

 

Costul de participare în excursia organizată de noi este de:

 • 1.599 euro / adult (12+ ani), loc în cameră dublă

 • 1.199 Euro / copil între 3 – 11,99 ani

 • 699 Euro / copil între 2 – 2,99 ani

 • 199 Euro / infant pana la 1.99 ani, fără loc la avion

Tarifele pentru copii sunt valabile la cazarea cu doi adulți plătitori în cameră, și în configurația de camere duble superior existentă la hotel (cu pat king size sau 2 paturi twin de 1 persoană, copiii împart patul cu părinții). Dacă se dorește pat suplimentar, acesta costă suplimentar 35 Euro / noapte.

Pentru cazul în care în cameră vor fi un adult + un copil, se va aplica tariful pentru doi adulți.

Supliment camera single: 400 Euro / sejur.

Ce este inclus în pretul pachetului și ce nu

Tariful mai sus menționat include:

 • Zbor Wizz București – Abu Dhabi și retur, cu taxe de aeroport și bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm
 • Transferuri aeroport – hotel și retur
 • 6 nopți de cazare la Radisson Blu Corniche Abu Dhabi, 4 stele (sau similar), în camera dublă cu mic dejun bufet
 • Transport local în Abu Dhabi cu autocar conform programului
 • Vizita Marea Moschee Sheikh Zayed + Palatul Qasr Al Watan
 • bilet de intrare la parcul tematic Sea World
 • bilet de intrare la parcul tematic Ferrari World
 • bilet de intrare la parcul acvatic Yas Waterworld
 • bilet de intrare la parcul de distractie Warner Bros Abu Dhabi
 • bilet de intrare la muzeul Louvre Abu Dhabi
 • însoțitor de grup care vă asistă pe toată perioada excursiei.

 

Nu sunt incluse în preț:

 • Asigurarea medicala de călătorie și asigurare storno
 • Taxa de bagaj suplimentar și selectarea unor locuri speciale în avion
 • Cheltuielile personale (mese, suveniruri) – supliment demipensiune (cina la hotel): 168 euro / adult (12+) pentru pachet 6 cine, 84 euro / copil (3-11 ani) pentru pachet 6 cine
 • Vizite opționale: Kidzania (50 euro / adult sau copil > 3 ani), Desert Safari (85 euro / adult 12+, 55 euro / copil 3-11 ani)

Orar de zbor (Wizz Air poate modifica orarul de zbor)

29 Octombrie: OTP (București) 14.05 – AUH (Abu Dhabi) 21.10

04 Noiembrie: AUH 21.45 – OTP 01.20 am (se ajunge in noaptea dinspre 4 spre 5 Noiembrie la București)

Condiții de înscriere și plată pentru excursia în Abu Dhabi

 

Pentru înscriere trimiteți un e-mail către contact@familytravelbubble.ro și familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor, precum și cu data de naștere a copiilor.

Pachetul de servicii conform înscrierii voastre se achită astfel:

 • pentru rezervare și blocarea locurilor la grup se achită un avans de 50% din costul pachetului la înscriere;
 • până la 30 Septembrie 2023 se plătește diferența.

Pentru solicitări cu mai puțin de 30 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.

Facturarea serviciilor se va face în EUR sau RON, iar plata serviciilor se va efectua în baza facturilor emise de Familia Hai Hui (la cursul băncii agenției, înscris pe documentul de plata), prin transfer bancar, ordin de plata, card de credit / debit sau în numerar în limita a 10.000 Ron pentru clienții Persoane Fizice și 5.000 Ron pentru clienții Persoane Juridice.

parcurile de distracție de pe Insula Yas

Condiții de călătorie

 

Pentru a călători în Emiratele Arabe Unite toată lumea are nevoie de pașaport simplu electronic, care trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului.

Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Perioada maximă de ședere pentru titularii pașapoartelor simple este de 90 de zile într-un interval de 180 de zile.

Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeană şi Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurtă şedere, intrat în vigoare la data de 6 mai 2015, cetăţenii europeni, inclusiv cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare în acest stat.

Seaworld Abu Dhabi

 

Pentru turiștii care călătoresc în Abu Dhabi nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare sau efectuarea unui test PCR. Mai multe informații actuale despre conditiile de călătorie in Abu Dhabi puteți citi pe site-ul MAE.

Dacă un părinte călătorește alături de copil / copii fără celălalt părinte aveți nevoie, la ieșirea din România, de o declarație notarială de la celălalt părinte cum că vi se permite ieșirea din țară cu copiii.

Pentru a avea loc această excursie, grupul minim necesar este de 20 persoane. Numărul maxim de turiști este de 30 de persoane.

 

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în Abu Dhabi cu noi!

 

Alte excursii dedicate familiilor:

Hai cu noi de 1 Decembrie în excursie în Laponia (plecare garantată din București și Cluj)

SOLD OUT – Grup familii cu copii in Zanzibar 30 Iunie – 11 Iulie 2023

 

parcurile de distracție de pe Insula Yas

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!