Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT – Vacanță de toamnă a copiilor în Zanzibar – grup de familii

Haideți cu noi într-o excursie organizată special pentru familii cu copii în Zanzibar, o destinație perfectă pentru final de octombrie! Vei descoperi un loc al contrastelor, al trăirii intense în ritm lent (pole-pole), al oceanului darnic și al oamenilor zâmbitori care încearcă să te prindă în mrejele unei civilizații diferite. Hai cu noi în Zanzibar, insula condimentelor, a fructelor gustoase, nisipului alb și peisajelor de tot felul!

Servicii asigurate

 • Zborul dus întors cu compania Fly Dubai: București – Dubai – Zanzibar și retur
 • Bagaj de cală de 20 kg, bagaj de mână de 7 kg, catering în timpul zborului și taxele de aeroport incluse
 • Transportul local de la aeroport la hotel și înapoi la aeroport
 • 7 nopți de cazare la Paje White House Boutique Hotel, în apartamente spațioase, cu acces la piscină și toate taxele incluse.
 • Demipensiune: mic dejun și cina incluse pentru întreg sejurul.
 • Însoțitor de grup
1650 euro / adult, 1400 euro / copil intre 10 si 13,99 ani, 1300 euro / copil intre 2 si 9,99 ani

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Haideți într-o excursie organizată special pentru familii cu copii în Zanzibar, o destinație perfectă pentru final de octombrie!

Veți descoperi un loc al contrastelor, al trăirii intense în ritm lent (pole-pole), al oceanului darnic și al oamenilor zâmbitori care încearcă să te prindă în mrejele unei civilizații diferite. Hai în Zanzibar – insula condimentelor, a fructelor gustoase, nisipului alb și peisajelor de tot felul!

 

Aceasta excursie e SOLD OUT – va asteptam la celelalte excursii de grup dedicate familiilor:

Vacanța de toamnă a copiilor la ABU DHABI – plajă, parcuri tematice și vizite incluse

Hai cu noi de 1 Decembrie în excursie în LAPONIA (plecare garantată din București și Cluj)

 

 

Zanzibar este un teritoriu semi-autonom de pe coasta de Est a Africii. Mai exact, un arhipelag care are propriul guvern, însă aparține de Tanzania. Arhipelagul este compus din insula principală, Zanzibar sau Unguja, și insula Pemba, iar capitala este Zanzibar City, cunoscută drept Stone Town (patrimoniu UNESCO).

Graţie apropierii de Ecuator, Zanzibarul are o temperatură perfectă pe tot parcursul anului şi la fel ca majoritatea ţărilor din Africa de Est, are un echilibru perfect între noapte şi zi: câte 12 ore pentru fiecare perioadă.

 

 

Programul excursiei în Zanzibar (29 Octombrie – 06 Noiembrie 2023):

 

Ziua 1, duminică, 29 octombrie

Plecăm din București duminică seara, pe 29 octombrie, la ora 23:00, cu un avion operat de compania aeriană Fly Dubai.

După aproximativ 5 ore de zbor (bune pentru somnul copiilor), facem prima oprire în Dubai, unde ajungem luni dimineață la ora 6:00 și poposim aici pentru 4 ore. La ora 10:00 ne îmbarcăm pentru al doilea zbor ce ne va duce în Zanzibar, unde ajungem la ora locală 14:30.

 

Ziua 2, luni, 30 octombrie

Odată ajunși în Zanzibar, vom fi preluați de transportul privat care ne va duce la hotelul nostru „Paje White House Boutique Hotel”, aflat la doar 3 minute de plaja Paje Beach, una din cele mai frumoase plaje de pe insulă.

Vom fi cazați în apartamente spațioase, de 58 mp cu 2 camere fiecare – dormitor, living, baie și terasă privată – și cu acces la piscină inclus. In camere ai aer condiționat, WIFI, seif, uscător de par, curățenie la standarde europene.

Zanzibar

Zanzibar

 

Ne bucurăm de masa noastră în regim de demipensiune, inclusă în pachet, iar pentru restul zilei avem program liber, pe care îl putem petrece pe plajă, la piscina din incinta hotelului, explorând împrejurimile sau pur și simplu relaxându-ne după zbor.

Ziua 3, marți, 31 octombrie

După micul dejun, putem pleca într-o excursie opțională de o zi la ferma de mirodenii și Nungwi Beach.

Acest tur este pietonal, vom face o plimbare pe jos în ferma de mirodenii (denumită local shamba). În timpul vizitei vom putea vedea cum cresc sau cum sunt cultivate mirodeniile, ierburile și fructele exotice. Vom mirosi și vom gusta mirodenii locale, ierburi și fructe tropicale precum cuișoare, lemongrass, nucșoară, scorțișoară, turmeric, vanilie, nucă de cocos, papaya, chili, piper negru, jackfruit, cardamom, manioc și portocale… o feerie de mirosuri și arome care ne vom încânta pe noi, adulții și îi vor fascina pe copii!

excursii în Zanzibar

Zanzibar

După vizita la acest „Spice farm”, ne îndreptăm către una dintre cele mai frumoase plaje din Zanzibar: Nungwi Beach. În apropiere este și un local unde vom putea lua masa de prânz, pe cont propriu – Mama Mia are cel mai bun cheesecake cu fructul pasiunii și priveliști de vis.

Zanzibar

Plaja Nungwi se află în cel mai nordic punct al Zanzibarului, în micul oraș Nungwi. Aici vom putea admira pescarii ce își repară plasele sau artizanii care construiesc tradiționalele vase cu vele, numite dhows. Ușor – ușor, le vom vedea plecând în larg spre seară, pentru expedițiile de pescuit de peste noapte.

Ne mai putem plimba de-a lungul plajei Nungwi, cu picioarele afundându-se în nisipul moale și curat, iar la reflux putem căutăm scoici și observa localnicii care adună tot felul de animale marine pentru cină.

Zanzibar

 

Excursia e o experiență în sine, iar pachetul include transport și ghid local. Nu include bacșișul pentru ghidul fermei de mirodenii, masa de prânz sau șezlong la plajă.

Seara ne vom întoarce la hotel unde vom lua cina, înainte de a ne odihni în paturile confortabile din camerele noastre, după o zi minunată.

 

Ziua 4, miercuri, 1 noiembrie

Luăm micul dejun la hotel și apoi putem participa, opțional, la excursia de jumătate de zi pentru a vedea la delfini și a face snorkeling, lângă insula Mnemba.

Ca să ne putem bucura de această experiență, vom avea transferul cu barca și echipamentul de snorkeling asigurate, plus fructe la atol.

Zanzibar

 

Plecând de la hotel vom începe turul cu observarea bancurilor de delfini (navigăm și încercăm să îi găsim, fiind animale sălbatice se mișcă în locuri diferite, dar există șanse de 90% să-i vedem). După Turul Delfinilor vom merge la snorkeling la reciful Mnemba.

Mnemba este o insulă mică, de aproximativ 500 de metri, vizavi de plaja Muyuni, în nord-estul insulei Zanzibar. Este una dintre zonele marine exclusive de conservare din Tanzania, cu o mare varietate de corali și specii asociate de pești tropicali colorați, dar care este ocazional vizitată și de specii mai mari, cum ar fi țestoase și delfini.

Insula este proprietate privată, dar snorkeling-ul în jurul insulei este permis, iar peisajul subacvatic este impresionant! Aici putem observa grupuri de delfini cu cocoașă, pești chirurg, pești fluture, pește-zebră și nenumărate alte specii de pești, iar dacă avem noroc putem vedea și țestoase verzi.

Zanzibar

 

Acest program va ocupa jumătate de zi, iar pentru restul zilei vom avea timp liber. Seara ne vom aduna cu toții la hotel, pentru cina inclusă în pachet pentru întreg grupul.

 

Ziua 5, joi, 2 noiembrie

Putem să ne bucurăm de încă o zi liberă la plajă sau la piscină sau putem pleca într-o excursie extraordinară la safari în Tanzania continentală! E ceva complet unic și senzațional, așa că merită din plin!

Cu cei care aleg să meargă în Safari, vom pleca de dimineață către aeroport, unde ne vom îmbarca în avionul mic, de doar 13 locuri, ce ne va duce la rezervația Mikumi. Zborul în sine va fi o experiență extraordinară!

După ce aterizăm, pornim cu jeep-ul în safari pentru a observa animalele de dimineață. Facem pauza de prânz și ne mai bucurăm apoi de încă un game drive cu jeep-ul pentru o experiență surprinzătoare completă. După amiaza târziu ne îmbarcăm din nou în avion și ne întoarcem în Zanzibar la hotelul nostru.

Experiența la safari include transportul de la hotel la aeroport și înapoi la hotel, zborul pe și de pe continent cu avionul, dus-întors, două game safari cu jeep-ul pentru a observa animalele, prânzul în stil bufet și ghidul local ce ne va însoți în safari.

 

Ziua 6, vineri, 3 noiembrie

De dimineață, după micul dejun, putem pleca în excursia opțională la Stone Town și Prison Island.

Stone Town este orașul vechi și inima culturală a Zanzibarului, foarte puțin schimbat în ultimii 200 de ani. Este un loc cu alei șerpuite, bazaruri pline de viață, moschei și case arabe mărețe ai căror proprietari inițiali se întreceau între ei prin extravaganța locuințelor lor. Găsim și acum această calitate superioară reflectată în special în ușile din lemn sculptate, împodobite cu alamă – există mai mult de 500 de exemple diferite ale acestei lucrări de mână.

 

Zanzibar

Se mai spune ca dacă vrei să cunoști un oraș sau o civilizație neapărat trebuie să ajungi în piețe. Piața de pește din Stone Town, piața de condimente, piața de pui sau piața de aur sunt și aici tipice culturii arabe – pline de forfotă, de gălăgie, de mirosuri, de culori și arome locale.

Vom trece pe lângă Catedrala Anglicană și piețele de sclavi, Palatul Sultanilor, Vechiul Fort Arab, Parcul Forodhani și, bineînțeles, celebrele uși din Zanzibar de pe străduțele înguste.

 

excursii în Zanzibar

 

Pleacăm apoi cu barca până la Prison Island unde vedem broaștele țestoase uriașe și aprofundăm puțin istoria acestei mici insule.

Ce e mai puțin știut e că insula este numită așa datorită primei sale utilizări ca închisoare, clădirea fiind construită în 1893. Clădirea închisorii a fost, de fapt, folosită ca spital de carantină, iar în prezent este casa broaștelor țestoase uriașe, a căror prezență a fost interzisă orașul Stone Town.

 

Zanzibar

 

Sunt incluse în acest tur: transferurile între hotel și locații, transferul cu barca la Prison Island și înapoi, ghidul local. Nu sunt incluse: intrările la Muzeul Sclavilor (5 USD), Muzeul Freddie Mercury (8 USD) și Prison Island (8 USD), prânzul, bacșișul ghidului.

 

Ziua 7, sâmbătă, 4 noiembrie

După ce luăm micul dejun, putem pleca în excursia opțională de o zi la Jozani Forest și Kae Funk Beach, cu transport și ghid local asigurat de la hotel la locațiile din cadrul turului.

Prima oprire este la Jozani Forest sau Parcul Național Jozani, unde ne vom plimba prin pădurea de mangrove și vom vedea de aproape maimuțele roșii – o specie de maimuțe care trăiește doar aici, in Zanzibar.

Zanzibar

Zanzibar

Ajungem și la simbolul insulei Zanzibar – The Rock – restaurantul construit pe o stâncă din ocean. Cel mai interesant lucru aici este că, datorită mareei, acest restaurant este fie pe uscat, fie în Ocean. Restaurantul poate fi vizitat la exterior, dar pentru a servi masa acolo se fac rezervări separate din timp (cu ceva luni înainte). Însă, vis-a-vis, la Upendo, chiar pe plajă, este chiar indicat să rezervăm masa de prânz.

Zanzibar

 

Ultima oprire este la Kae Funk – o plajă hipiotă din Michamvi unde, de obicei, are loc un spectacol pe plajă, cu dansuri tradiționale africane și foc de tabăra pe plajă. Bonus, ne bucurăm de un apus de soare pe plajă absolut fantastic.

În acest tur este inclus transportul și ghidul local între hotel și locațiile vizitate. Nu este inclusă intrarea la Jozani Forest, în valoare de 12 USD, care se achită separat.

Seara ne întoarcem la hotel să luăm cina și să ne odihnim pentru ziua următoare

 

Ziua 8, duminică, 5 noiembrie

Astăzi avem zi liberă să ne relaxăm la piscină și să ne bucurăm de apele Oceanului Indian și de plaja de lângă hotelul nostru, Paje Beach. Micul dejun și cina sunt asigurate la hotel.

Zanzibar

Ziua 9, luni, 6 noiembrie

Călătoria noastră ajunge la final, așa că dimineața la ora 8:00 vom fi deja îmbarcați pentru a porni spre casă cu avionul companiei Fly Dubai. Transferul până la aeroport va fi asigurat de partenerii noștri locali.

La ora 14:35 vom ajunge în Dubai, unde avem o escală de patru ore, iar la ora 18:30 ne îmbarcăm în avionul ce ne va duce acasă, la București.

La ora 22:05 aterizăm la București, după o călătorie minunată și multe amintiri prețioase colectate în șapte zile memorabile!

 

Ce este inclus în pachetul de bază:

 • Zborul dus întors cu avionul Fly Dubai: București – Dubai – Zanzibar și retur
 • Bagaj de cală de 20 kg, bagaj de mână de 7 kg, catering în timpul zborului și taxele de aeroport incluse
 • Transportul local de la aeroport la hotel și înapoi la aeroport
 • 7 nopți de cazare la Paje White House Boutique Hotel, în apartamente spațioase, de 58 mp cu 2 camere: dormitor, living, baie și terasă privată, cu acces la piscină și toate taxele incluse.
 • Mese asigurate în regim de demipensiune: cu mic dejun și cina incluse pentru întreg sejurul.
 • Însoțitor de grup: Ana Ramona de la Părinți călători

Ce nu este inclus:

 • Alte mese în afară de cele menționate mai sus, în regim de demi-pensiune
 • Safari în Tanzania cu zborul inclus. Costul este 370 euro / adult sau copii peste 10 ani și de 310 euro / copil cu vârsta mai mică de 10 ani.
 • Pachetul de 4 excursii opționale pentru care am negociat un super preț: 175 euro per 4 excursii opționale / adult sau copii peste 10 ani și de 100 euro / copii între 4 și 9,99 ani. Copiii cu vârsta mai mică de 4 ani pot merge gratuit alături de părinții lor. Pachetul conține:
  • excursia de jumătate de zi la delfini și snorkeling, lângă insula Mnemba
  • excursia de o zi la ferma de mirodenii și Nungwi Beach
  • excursia de o zi la Jozani Forest, Paje Beach si Kae Funk Beach
  • excursia de o zi la Stone Town și Prison Island.
 • Asigurarea de călătorie și asigurarea storno, dacă considerați necesar.

Care sunt costurile excursiei:

1750 euro / adult în cameră dublă și copiii cu vârsta peste 14 ani

1500 euro / copil între 10 și 13.99 ani, cazat împreună cu 2 adulți

1400 euro / copil între 2 și 9.99 ani, cazat împreună cu 2 adulți

Tarifele pentru copii sunt valabile atunci când sunt cazati în cameră cu doi adulți plătitori. În cazul în care se optează pentru cazare de tip un adult + un copil într-o cameră, se aplică tariful aferent cazării pentru doi adulți.

excursii în Zanzibar

 

 

Modalitate de plată:

 

– pentru rezervare se achită un avans de 50% la înscriere, pentru a bloca locul in grup;
– până la 30 Septembrie 2023 se plătește diferența.

 

Cum te înscrii în excursia din Zanzibar:

 

– dai un mail la familiahaihui@gmail.com cu numele si prenumele turiștilor, data nașterii pentru copii și datele tale de contact – un număr de telefon mobil;
– grupul minim este de 15 persoane; numărul maxim de turiști este de 26 de persoane.

Condiții de intrare în Zanzibar:

 

Pentru români, viza turistică este VOA (Viza on Arrival) pe o perioadă de 90 de zile, este gratuită și se obține pe aeroport. Pașaportul NU trebuie să fie temporar și trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni de la data sosirii. Pentru români se va completa un formular special la Arrivals.

Nu mai este nevoie de prezentarea certificatului de vaccinare COVID sau test PCR.

Mai multe informații despre condițiile de călătorie actuale în Zanzibar găsiți pe site-ul oficial al MAE. Informatii oficiale Zanzibar aici.

Zanzibar

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în Zanzibar cu noi!

 

Alte excursii dedicate familiilor:

Vacanța de toamnă a copiilor la ABU DHABI – plajă, parcuri tematice și vizite incluse

Hai cu noi de 1 Decembrie în excursie în LAPONIA (plecare garantată din București și Cluj)

SOLD OUT – Grup familii cu copii in Zanzibar 30 Iunie – 11 Iulie 2023

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!