Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

EARLY BOOKING: Croazieră de grup în Spania, Franta și Italia (8 – 15 Iulie 2024)

Hai cu noi în croaziera de grup în Spania, Franța și Italia – am pregatit un program perfect, ce îmbină relaxarea și distracția, 8 zile în care vom vizita orașe din 3 țări: Spania (Barcelona & Valencia), Franța (Nisa – Villefranche și Corsica – Ajaccio) și Italia (Florența – Livorno, Portofino și Roma), la bordul unui superb vapor de croazieră – Voyager of the Seas, ce aparține uneia din cele mai bune companii de croaziere din lume, Royal Carribean! 

Servicii asigurate

 • Bilet avion cursa directa București - Barcelona, compania Wizz Air, taxe de aeroport, bagaj de mână incluse;
 • Bilet avion cursa directa Roma - București, compania Wizz Air, taxe de aeroport, bagaj de mână incluse;
 • Transferuri aeroport - port și retur;
 • taxe portuare și servicii portuare în valoare de 100 Euro / persoană
 • cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră, loc in cabină dublă în funcție de tipul de cabină ales;
 • pensiune completă cu meniuri variate de-a lungul zilei (toate mesele la bordul vasului;
 • petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială;
 • acces la piscine, saună & Jacuzzi, acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă, sală de gimnastică, terenuri de sport și tenis;
 • însoțitor de grup
Tarife Early Booking de la 1.500 euro / adult / pachet, loc în Cabină dublă Interioară

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Hai cu noi în croaziera de grup în Spania, Franța și Italia – am pregatit un program perfect, ce îmbină relaxarea și distracția, 8 zile în care vom vizita orașe din 3 țări: Spania (Barcelona & Valencia), Franța (Nisa – Villefranche și Corsica – Ajaccio) și Italia (Florența – Livorno, Portofino și Roma), la bordul unui superb vas de croazieră – Voyager of the Seas, ce aparține uneia din cele mai bune companii de croaziere din lume, Royal Carribean!

Plănuim un grup restrâns, pentru a reuși să ne cunoaștem mai bine și să împrietenim, pachetul cuprinde bilete de avion București – Barcelona și retur Roma – București, transferuri de la / la cele două aeroporturi, costul croazierei cu cazare 7 nopți și pensiune completă inclusă, taxele de aeroport și taxele portuare, însoțitor de grup care va fi cu voi peste tot pentru a va sprijini cu orice e nevoie!

De ce am ales să facem împreună o nouă croazieră de grup?

 

Cei care ne cunosc știu că suntem fani croaziere și avem vreo 10 la activ, cu vreo 5 companii diferite, deci nu v-am duce pe un itinerariu și un vas pe care noi nu am merge. Vasul Voyager of the Seas este unul din cele recent renovate vase ale Royal Carribean, arată impecabil și are multe facilități de distracție și relaxare la bord (piscine, tobogane, spectacole, petreceri, SPA, o mulțime de zone de relaxare și nenumărate restaurante și baruri).

O croazieră îți oferă posibilitatea să vizitezi mai multe țări sau orașe fără să te enervezi cu împachetat / despachetat bagaje, găsit hotel, făcut rezervări, etc, pentru că pe toată perioada acesteia locuiești, practic, pe hotelul plutitor. Doar coborî să vizitezi orașele respective, fie pe cont propriu, fie în cadrul unei excursii organizate. Ai opțiunea de a sta numai și numai pe vas, să te odihnești. Ai o mulțime de spectacole și concerte pe vas, poți alege la ce activități vrei să participi.

Croaziera de grup organizată de noi îți lasă și timp liber să explorezi sau să te distrezi pe cont propriu, dar îți oferă și posibilitatea socializării cu celelalte persoane / familii din grup, în cadru organizat. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă zbor internațional, transferuri la port, rezervarea cabinelor, plata taxelor, organizarea excursiilor opționale și tu ai libertatea de a te simți bine și a decide dacă vrei să participi la acestea sau nu.

 

Avem prețuri promoționale EARLY BOOKING și un număr limitat de cabine pe fiecare categorie, vezi mai jos. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar tarifele finale vor fi confirmate după rezervarea cabinelor pe vas, în funcție de disponibilitatea la momentul achitării avansului!

 

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

 

Orar de zbor

Croazieră de grup în Spania – Franța – Italia

Luni, 8 Iulie 2024: cursa Wizz Air W4 3175 de la OTP (București) 07.40 am la BCN (Barcelona) 10.00 am

Luni, 15 Iulie 2024: cursa Wizz Air W4 3146 de la FCO (Roma Fiumicino) 21.15 pm la OTP 00.30 am

(Wizz Air poate modifica orarul de zbor)

 

 

Croazieră de grup în Spania, Franta și Italia

cu vaporul Voyager of the Seas, 8 – 15 Iulie 2024 (7 nopți, 8 zile)

Itinerariu: Croazieră în Spania, Franta si Italia
Durata: 7 nopti
Imbarcare: 08-Iul-2024 | Port: Barcelona, Spania
Debarcare: 15-Iul-2024 | Port: Roma (Civitavecchia), Italia

Date Ports of Call Arrival Time Departure Time Activity
Mon 08Jul2024 Barcelona, Spain 5:00 PM Boarding
Tue 09Jul2024 Valencia, Spain 8:00 AM 6:00 PM Docked
Wed 10Jul2024 Cruising Cruising
Thu 11Jul2024 Nice (Villefranche), France 7:00 AM 8:00 PM Tendered
Fri 12Jul2024 Ajaccio, Corsica 8:00 AM 6:00 PM Docked
Sat 13Jul2024 Florence /pisa (Livorno), Italy 7:00 AM 8:00 PM Docked
Sun 14Jul2024 Portofino, Italy 7:00 AM 6:00 PM Tendered
Mon 15Jul2024 Rome (Civitavecchia), Italy 6:00 AM Departure

Itinerariul de mai sus poate suferi modificari.

 

 

Program croazieră de grup în Spania – Franța – Italia

 

Ziua 1 / 8 Iulie 2024 / luni / Bucuresti – Barcelona (Spania)

Ne întâlnim la aeroportul Henri Coandă București luni dimineață pentru check in către Barcelona. Ne îmbarcăm în cursa W4  3175 către Barcelona la ora 07.40 am și la ora 10.00 aterizăm în Spania. Ne preia autocarul de transfer și putem alege să facem un tur opțional de o jumătate de zi în Barcelona sau să mergem direct către port.

 

Barcelona e un oraș tare ofertant din punct de vedere turistic. Pe de o parte, avem plaja și La Rambla, de cealaltă parte avem Barri Gottic, Montjuic, Tibidabo și spectaculoasele construcții ale arhitectului Antoni Gaudi. La toate acestea se adaugă muzeele, piețele și parcurile. Barcelona e unul dintre acele orașe în care poți petrece o săptămână fără să te plictisești.

 

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

 

 

La finalul turului opțional suntem transportați către port, unde vom face formalitățile de îmbarcare pe vasul Voyager of the Seas. La ora 17.00 pm vasul pleacă din portul Barcelona și începem o aventură fantastică împreună.

Seara facem cunoștință cu vaporul, cu spațiile comune, cu zona de promenadă, luăm cina împreună și apoi prindem un spectacol, savurăm un cocktail sau dansăm la discotecă.

 

 

Ziua 2 / 9 Iulie 2024 / marți /  Valencia, Spania (sosire vas la ora 08:00 – plecare 18:00)

Ziua este liberă pentru relaxare pe vas, explorat pe cont propriu sau puteți alege un tur de grup în Valencia.

Valencia, situat în partea de est a Spaniei, este al treilea cel mai mare oraș al țării, cu o istorie bogată și multe atracții turistice.

Plajele din Valencia sunt cu siguranță printre cele mai frumoase din lume. Plaja Malvarrosa este cea mai cunoscută și este situată la doar câteva minute de mers cu metroul de centrul orașului. Plaja este mare și curată, cu nisip fin și apă cristalină.

O altă atracție turistică importantă din Valencia este Ciudad de las Artes y las Ciencias, sau Orașul Artelor și al Științelor. Această structura uimitoare a fost creată de arhitectul spaniol Santiago Calatrava și include un planetariu, un oceanariu, un muzeu de știință și un palat al artelor. Este un loc minunat pentru a petrece o zi întreagă cu familia sau cu prietenii.

În Valencia, vei găși și o varietate de monumente și clădiri istorice, care amintesc de istoria bogată a orașului. Catedrala din Valencia este un exemplu clasic de arhitectură gotică și este cunoscută pentru Turnul Miguelete, care oferă o priveliște panoramică asupra orașului. Mercado Central este un alt loc de interes turistic, unde vei găși o varietate de produse proaspete, de la fructe și legume până la carne și fructe de mare.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Ziua 3 / 10 Iulie 2024 / miercuri / Zi pe mare 

Ziua de astăzi este singură zi pe mare din program (navigăm toată ziua), așadar profităm de timpul liber pentru a ne relaxa la piscină, jacuzzi, citim o carte sau jucăm un remy sau o canastă cu prietenii din grup.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Voyager of the Seas Stern Aerial

Ziua 4 / 11 Iulie 2024 / joi / Nisa – Villefranche, Franta (sosire vas la ora 07:00 – plecare 20:00)

Ziua este liberă pentru relaxare pe vas, explorat pe cont propriu sau puteți alege un tur de grup în Villefranche sau Nisa.

Localitatea Villefranche-sur-Mer este situată între Nisa (5 km) și Monte-Carlo (12 km) și este considerată una dintre cele mai exclusiviste locuri de pe Riviera franceză.

Plimbați-vă pe plajele cu nisip fin de aici – Plage des Marinières, Plage de la Darse sau Plage de l’Ange Gardien – aveți de unde alege. Atracțiile cele mai notabile ale orașului Villefranche includ Citadela Saint-Elme, Capela Saint-Pierre și bisericaSaint-Michel. O plimbare rapidă cu mașina spre est vă aduce la Villa Ephrussi de Rothschild, o vilă din secolul XX, care deține nouă grădini, fiecare cu o tema distinctă. Și nicio zi în Villefranche nu este cu adevărat completă, dacă nu va bucurați de bucătăria franceză excelență, aromată, cu o influență mediteraneană distinctă.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Ziua 5 / 12 Iulie 2024 / vineri / Corsica – Ajaccio, Franta (sosire vas la ora 08:00 – plecare 18:00)

Ziua este liberă pentru relaxare pe vas, explorat pe cont propriu sau puteți alege un tur de grup în Ajaccio.

Ajaccio este înconjurat de plaje minunate, munți falnici și o frumusețe naturală uluitoare. Este recunoscut ca locul de naștere al lui Napoleon. Prezența sa este vizibilă în tot orașul, de la casa în care a copilărit, Maison Bonaparte, și până la muzee emblematice, precum Salon Napoleonien, statui pe litoral și nume de străzi.

Dar iubitorii de istorie nu sunt singurii care vor găsi o mulțime de lucruri interesante de studiat și văzut în Ajaccio. Iubitorii de artă vor dori să se îndrepte spre Palais Fesch Musee de Beaux Arts pentru a vedea cea mai mare colecție de picturi renascentiste italiene din Franța (desigur, după Luvru). Și gurmanzii vor găsi în piața principală de pe Boulevard du Roi Jerome lichioruri de prune, beignets (gogoși cu zahăr) care se topesc în gură, brânză brocciu și multe alte delicatese.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Ziua 6 / 13 Iulie 2024 / sâmbătă / Florenta – Livorno, Italia (sosire vas la ora 07:00 – plecare 20:00)

Ziua este liberă pentru relaxare pe vas, explorat pe cont propriu sau puteți alege un tur de grup în Florenta.

Ah, Florența . . locul de naștere sublim al Renașterii, centrul său istoric plin de piețe elegante, palate impunătoare, biserici magnifice și muzee cu o asemenea abundență de bogații, că ar putea face orice iubitor de artă să plângă de bucurie. Lista numelor illustre legate de acest oraș este impresionantă: Botticelli, Dante, Da Vinci, Michelangelo, Galileo.

Explorați două dintre cele mai importante muzee ale Renașterii. Galeriile Uffizi și Accademia dețin picturi prețioase și sculpturi din cea mai inspirată epocă a Italiei. Să contempli aceste capodopere este o experiență cu adevărat copleșitoare. Admirați renumita sculptură David a lui Michelangelo, aflați poveștile din spatele lucrărilor de artă și descoperiți viața acestor legende vii in timp ce călătoriți spre leagănul Renașterii.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

 

Ziua 7 / 14 Iulie 2024 / duminică / Portofino, Italia (sosire vas la ora 07:00 – plecare 18:00)

Ziua este liberă pentru relaxare pe vas, explorat pe cont propriu sau puteți alege un tur de grup în Portofino.

Portofino este situat în colțul de nord-vest al Italiei, într-o regiune cu vedere la Marea Ligurică, cunoscută în mod obișnuit Riviera Italiană. Situat la aproximativ 40 km de Genova și la 70 km de faimoasa Cinque Terre, Portofino este în mare parte înconjurat de sate exclusiviste și dealuri verzi luxuriante.

Ce să faci în Portofino: plimbă-te prin piața centrală, urcă până la Biserica San Giorgio și Castelul Brown, înoată și relaxează-te pe plaja Paraggi, explorează parcurile naturale din jur sau vizitează Abația San Fruttuoso.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Ziua 8 / 15 Iulie 2024 / luni / Roma – Civitavecchia, Italia – Bucuresti

Facem formalitățile de debarcare de pe vasul Voyager of the Seas și putem alege un tur opțional de o zi în Roma.

Pe seară avem transfer la aeroportul din Roma (Fiumicino) și zbor W4 3146 către casă, cu decolare din Roma la 21.15 pm. În jurul orei 00.30 aterizăm la București și ne despărțim prieteni, gata de o nouă aventură!

Roma este cel mai mare și mai important oraș al Italiei, un centru economic și cultural, un orasimpanzit de monumente istorice lăsate de trecerea vremii și care are de oferit câte ceva pentru toate gusturile.

Orașul Etern, Orașul celor Șapte Coline, La Dolce Vita, toate aceste sintagme trimit la un singur oraș: Roma – un centru cultural, religios și de putere pe parcursul a milenii întregi. Vizitat de milioane de turiști în fiecare an, principalele atracții turistice ale Romei sunt ColosseumulPanteonulVaticanul și sutele de biserici și monumente istorice.

În partea modernă a orașului se regăsesc marile hoteluri, centrele de shopping și restaurantele aliniate pe strada Via Veneto. În această parte a orașului puteți vizita Fontana di Trevi, Zidurile Aureliene, Mănăstirea Capucinilor, Le Quattro Fontane, Palazzo Massimo, Băile lui Dioclețian, palatul și piața Barberini, palatul Quirinal și câteva biserici interesante.

Roma Veche este centrul orasului medieval și renascentist, cu piațete frumoase, catedrale și faimosul Panteon. Centrul acestei regiuni este districtul Colosseo, cu Forumul Roman, Forumul lui Augustus, Forumul și Piața lui Traian, precum și dealul Capitoliu cu muzeele sale.

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

 

Croazieră de grup în Spania - Franța - Italia

Cât costă croaziera de grup în Spania – Franța – Italia?

Tarife EARLY BOOKING valabile până la data de 25 Aprilie 2024

 

 

1.650 euro   1.500 euro / adult, loc în Cabină dublă Interioară 4V (2 disponibile)

1.900 euro   1.750 euro / adult, loc în Cabină dublă Exterioară

cu hublou 2N (3 disponibile)

2.150 euro   2.000 euro / adult, loc în Cabină dublă Exterioară

cu balcon cu vedere la ocean 2D (3 disponibile)

Cabinele sunt de tip garantat (număr și amplasare la bordul vasului nu vor fi comunicate în momentul efectuării rezervarii, ci ulterior). Alocarea acestora se face aleatoriu de către compania de croazieră și nu pot fi modificate ulterior.

Pentru tarife valabile pentru copii vă rog să ne contactați. Pentru cazul în care în cabină vor fi un adult + un copil, se va aplica tariful pentru doi adulți. Cabinele garantate permit doar ocupare în sistem de cameră dublă.

Ce este inclus în prețul pachetului și ce nu

 

SERVICII INCLUSE

 • Bilete avion curse directe București – Barcelona și retur Roma – București, compania Wizz Air, clasa economic;
 • Taxe de aeroport, bagaj de mână cu dimensiunea maximă 40x30x20 cm;
 • Transferuri aeroport – port Barcelona și retur port Roma – aeroport;
 • taxe portuare și servicii portuare în valoare de 100 Euro / persoană
 • cazare 7 nopți la bordul navei de croazieră în funcție de tipul de cabină ales;
 • pensiune completă cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, prânz, snack-uri, cină, inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator;
 • petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială;
 • acces la piscine, saună & Jacuzzi;
 • acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă;
 • sală de gimnastică dotată cu aparate de ultima oră, antrenori pentru lecții realizate în grup;
 • pistă de alergat în aer liber, terenuri de sport și tenis;
 • programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale.
 • însoțitor de grup care vă asistă de la plecare până la întoarcerea în țară.

SERVICII NEINCLUSE

 • excursiile opționale la țărm
 • cheltuielile personale (de exemplu, bauturile servite la bord, serviciul de spalatorie, servicii medicale la bord, tratamentele de frumusete si sanatate, telefoanele, casino, internet, rezervarile la restaurantele cu specific, room service, etc. )
 • asigurarea medicală de călătorie si asigurarea + storno
 • service Charge (bacșișul pentru personalul de pe vas): 16,2 EUR/ persoană/ zi (obligatoriu), total 113,40 euro/ persoană / sejur
 • bagaj de cală sau alegerea locurilor în avion – se poate cumpăra un bagaj de cala pe familie sau pe persoană, ulterior înscrierii la excursie, contra cost

 

Condiții de înscriere, rezervare și plată 

 

Pentru înscriere trimiteți un e-mail către familiahaihui@gmail.com, cu numele și prenumele călătorilor, structura familiei precum și cu data de naștere a copiilor.

Pachetul de servicii conform înscrierii voastre se achită astfel:

 • pentru rezervare și blocarea locurilor la grup se achită un avans de 50% din valoare la înscriere;
 • până la 25 Mai 2024 se plătește diferența.

Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.

Facturarea serviciilor se va face în EUR sau RON, iar plata serviciilor se va efectua în baza facturilor emise de Familia Hai Hui (la cursul băncii agenției, înscris pe documentul de plata), prin transfer bancar, ordin de plata, card de credit / debit.

 

 

Condiții de călătorie / penalizări anulare:

 

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE:

Pașaport simplu electronic sau temporar valabil cel puțin 6 luni de la încheierea călătoriei.

Toți copiii au nevoie de pașaport valabil pentru călătoriile internaționale.

O persoană sub 18 de ani nu poate să rezerve o croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepția cazului în care este însoțită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 18 de ani la momentul plecării.

Sunt acceptate rezervările pentru femei însărcinate, dar numai în cazul în care sarcina nu depășește 23 de săptămâni. Pentru a putea fi imbarcate, acestea trebuie să prezinte de la doctor, un certificat prin care să ateste starea bună de sănătate precum și numărul de săptămâni ale sarcinii.

Check-în-ul la navă se închide cu 90 de minute înainte de ora de plecarea în croazieră.

Acest program nu necesită obținerea vizei turistice de către cetățenii români.

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusă.

Nu sunt necesare vaccinări speciale pentru această destinație.

Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condițîi pentru a fi lăsați să iasă din țară: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat; adultul care-i însoțește, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră; informații suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie să dețină pe lângă pașaportul acestora și o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil că autoritățile de la frontieră să o solicite).

 

Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.

Tariful pentru copil este valabil la cerere si doar în cazul în care acesta stă în camera cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la dată începerii călătoriei vârsta menționată în program.

Distribuția camerelor la hoteluri / pe vasul de croaziera se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

Hotelul / vasul de croaziera își rezervă dreptul de a solicită fiecărui turist o suma cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii; pentru anumite facilități din hotel sau din camera, hotelierul poate solicită taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să va informeze cu exactitate asupra lor;

In ultimii ani tot mai multe hoteluri și vase de croazieră au inițiat politică fără bani cash (cash free). Astfel, este posibil că unii prestatori să nu mai încaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important să dețineți un card de credit când călătoriți în afară țării;

Persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz în care agenția va propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. În situația în care nu există partaj până la expirarea termenului limita de înscriere, agenția nu se obligă să suporte diferența de camera single, în consecință turistul poate să se retragă fără penalizări sau să opteze pentru camera single;

Agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor.

Conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective; conform reglementărilor internăționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali;

Politică de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriană; la cerere, se pot furniza informațîi suplimentare cu privire la acest aspect;

Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competențe.

Excursiile opționale se efectuează la față locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția Tour Operatoare. Prețurile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, această datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz ghid local. Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un număr mai mic de participanți prețul crește proporțional; dacă numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încât cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor; în situația în care excursia opțională se va desfășura fără prezența însoțitorului de grup (din cauza numărului mic de participanți), limba de comunicare va fi engleză.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezintă o practică internațională și nu sunt obligatorii.

In situația în care turistul are cerințe speciale, cum ar fi – dar fără a se limita la – camere alăturate sau cu o anumită localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare către prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decât în măsura posibilităților de la fața locului.

Nominalizarea însoțitorului de grup și comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel târziu cu o săptămâna înaintea plecării în călătorie;

Prezentul link online constituie anexă la contractul de prestări servicii.

 

DOCUMENTELE DE CĂLĂTORIE :

Documentele de călătorie se emit cu 14 zile înainte de plecarea în croazieră. Sunt electronice și se pot transmite pe e-mail sau WhatsApp.

 

CONDIȚII DE PENALIZARE:

Pentru anulare intre 94 zile (5 mai 2024) si 65 zile (3 iunie 2024)  inainte de plecare: penalizare 50% din tariful total al pachetului;
Pentru anulare intre 64 zile (4 iunie 2024) si 35 zile (18 iunie 2024) inainte de plecare: penalizare 75% din tariful total al pachetului;
Pentru anulare intre 29 zile (19 iunie 2024) si 0 zile ( 8 iulie 2024) sau no show : penalizare 100% din tariful total al pachetului.

 

Croaziera de grup în Spania – Franța – Italia (8 – 15 Iulie 2024)

 

Cabina interioară categoria 4V, supraf 14 mp, pe puntile 3,6,7,8,9,10,11,12

Dimensiune: 14 mp

Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croazieră, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului în porturi sau în celelalte spații de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, însă sunt confortabile și cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale să devină neînsemnată.

Facilități: Pat matrimonial/ twin, șifonier, aer condiționat, baie cu dus, TV, minibar, seif, uscător de par, telefon, cosmetice hoteliere (săpun, șampon, gel de dus).

 

Cabina exterioară cu hublou categoria 2N, supraf 15 mp, pe punti 2,3

Dimensiune: 15 mp

Cabinele exterioare (cu fereastra sau hublou) sunt unele dintre cele mai accesibile ca pret si va permit sa aveti vederi minunate in timp ce calatoriti de la un port la altul. Lumina naturala este foarte importanta pentru multi oaspeti, motiv pentru care cabinele exterioare sunt varianta ideala.

Facilități: Pat matrimonial/ twin, șifonier, aer condiționat, baie cu dus, TV, minibar, seif, uscător de par, telefon, cosmetice hoteliere (săpun, șampon, gel de dus).

Cabina exterioară cu balcon cu vedere la ocean, categoria 2D, supraf 15mp, balcon 4mp, pe punti 6,7,8

Dimensiune: 15 mp

Cabinele cu balcon sunt alegerea perfectă pentru cei care preferă să se bucure de peisaje și briza marii la orice ora din zi sau noapte, din liniștea și intimitatea propriului balcon. Sunt spațioase, sunt luminoase, sunt chic.

Facilități: Balcon, pat matrimonial/ twin, șifonier, aer condiționat, baie cu dus, TV, minibar, seif, uscător de par, telefon, cosmetice hoteliere (săpun, șampon, gel de dus).

Notă: Imaginile cabinelor sunt reprezentative, dimensiunile și amenajarea variază în cadrul fiecărui tip de cabina.

 

Proaspăt renovat prin programul Royal Amplified, Voyager of the Seas oferă noi modalități de a experimenta aventura și de a vă maximiza timpul petrecut la bord, după o zi de explorări la țărm. Încercați o experiență pe duo-ul de tobogane Perfect Storm, la simulatorul de surf FlowRider℠ sau reîncărcați-va și revigorați-va la noul spa și la Solarium-ul destinat doar adulților. În plus, bucurați-va de Dunele Voyager, de patinaj pe gheață, de peretele de cățărare și de spațiile complet reimaginate.

 

Vasele de croaziera din clasa Voyager sunt dotate cu diverse facilitati, de la perete de catarare si patinoar, la Promenada Royal – un bulevard aglomerat cu magazine, cafenele si restaurante. Si familiile sunt binevenite, putandu-se bucura de programul extraordinar pentru adolescenti Adventure Ocean®, conceput pentru diferite grupe de varsta.

15 punti destinate diverselor activitati, distractiei si diferitelor tipuri de cazare; patinoar, perete de catarare la 60 de metri deasupra oceanului si miniteren de golf cu 9 gauri. Promenada Royal, un bulevard aglomerat, care se întinde pe patru punti cu o selectie de restaurante si posibilitati de distractie si shopping.

 

Facilități la bord

Baruri & Lounges

Restaurante

– Restaurant principal alocat pentru cina ora 20.00 – inclus in pret

– Restaurant Buffet – inclus in pret

– Restaurante cu specific (contra cost)

SPA & Sport

– SPA

– Gym

– Teren jocuri sportive

– Piscine

Divertisment

– Teatru

– AquaPark

– Cluburi copii, adolescenți

– Casino

– Duty free

– Internet Cafe

– Biblioteca

– Fotogalerie

– Zona de shopping

– Galerie promenadă

– Jocuri video

 

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în croazieră cu Familia Hai Hui!

 

Alte excursii ale agenției la care mai sunt câteva locuri:

1 Iunie 2024 la Europa Park (grup familii cu copii) – 5 locuri disponibile, maxim 2 familii

Grup familii la Legoland Billund de Rusalii (20 – 23 Iunie 2024) – 3 locuri disponibile, maxim 1 familie

Pachet cu croazieră de grup în fiordurile Norvegiei (31.08 – 07.09.2024) MSC Euribia – 1 cabina interioara disponibila

Grup familii in Gran Canaria (10 – 17 Iulie 2024) – 10 locuri disponibile, maxim 3 familii

Hai în Zanzibar, insula trăirii intense în ritm lent (5 – 15 Iulie 2024)

 

Am început înscrierile la tarife EARLY BOOKING  și pentru charterul direct în orașul lui Moș Crăciun, în Rovaniemi, Laponia, perioada excursiei de grup 28 Noiembrie – 1 Decembrie 2024!

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

 

Galerie foto - video

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!