Vacanțe

Cele mai cool vacanţe de familie - Croim programul perfect luând în considerare dorinţele, bugetul şi timpul tău!

SOLD OUT Excursie grup Miami și Croazieră de Revelion în Caraibe

27 iunie 2023

Hai cu noi să vizităm Miami într-un program fabulos pentru familii cu copii și să petrecem 10 zile la bordul vasului Oasis of the Seas, într-o Croazieră de Revelion în Caraibe, cu distracție, muzică, într-un cadru festiv deosebit!
Miami, Florida, SUA | Perfect Day at CocoCay, Bahamas | Willemstad, Curacao | Oranjestad, Aruba | Falmouth, Jamaica | Miami, Florida, SUA

Servicii asigurate

 • transport aerian Bucuresti - Miami si retur, cu escala la Istanbul, cu compania Turkish Airlines, clasa economic;
 • bagaj de cala, taxe de aeroport si catering la bord incluse;
 • cazare 3 nopti in Miami hotel central de 4*, pre-croaziera
 • transferuri aeroport Miami - hotel / port - aeroport Miami;
 • cazare 9 nopti la bordul vasului in cabina dubla interioara
 • pensiune completa la bord 10 zile (de la pranz si / sau cina in prima zi pana la mic dejun in ultima zi)
 • divertisment si spectacole in locatiile de pe vas, activitati de recreere, programe pentru copii
 • taxe portuare si servicii portuare
 • insotitor de grup
3.750 euro / adult si 2.750 euro / copil

Ne puteti contacta aici:

0745 752 724

Informații generale

Hai cu noi să vizităm Miami într-un program fabulos pentru familii cu copii și să petrecem 10 zile și ultima noapte a anului 2023 la bordul vasului Oasis of the Seas, într-o Croazieră de Revelion în Caraibe, cu distracție, muzică, într-un cadru festiv deosebit!

Miami, Florida, SUA | Perfect Day at CocoCay, Bahamas | Willemstad, Curacao | Oranjestad, Aruba | Falmouth, Jamaica | Miami, Florida, SUA

Acest grup este SOLD OUT.

 

Perioada excursie Miami și Croazieră de Revelion în Caraibe:

26 Decembrie 2023 – 08 Ianuarie 2024 (12 nopti de cazare)

Avem prețuri promoționale pentru early booking, vezi mai jos. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar tarifele finale vor fi confirmate după rezervarea cabinelor pe vas, în funcție de disponibilitatea la momentul achitării avansului!

 

Orașul magic, atractiv și plin de viață, Miami este un loc minunat pe care trebuie să-l vizitati neapărat. Cu cartiere precum South Beach, Coconut Grove și Surfside, Miami este perfect pentru a sta la plajă și la soare. Pătruns de ritmuri latine, cu un stil îndrăzneț propriu, Miami este locul în care se contopesc mai multe culturi.

Fie că facem o vizită la Muzeul și Grădinile Vizcaya, la Miami Seaquarium sau ne plimbam prin Little Havana, Miami va fi o surpriză plăcută.

 

 

Ne întâlnim la aeroportul Henri Coandă București în 26 Decembrie 2023, la ora 08.00, pentru check in către Miami. Ne îmbarcăm în cursa TK 1044 către Istanbul la ora 10.10 am și aterizăm la 1235. După o escală de 2 ore și 45 min la Istanbul, ne îmbarcăm pe TK 77 către Miami, decolare ora 15.20.

Sosim în Miami pe 26 Decembrie 2023, la ora locală 20.15, facem formalitățile de intrare în țară și avem transfer asigurat la hotelul din Miami. Check in și odihnă.

În perioada 27 – 28 Decembrie 2023 avem două zile libere, în care putem alege din multitudinea de excursii opționale din Miami.

 

Croazieră de Revelion în Caraibe cu vaporul Oasis of the Seas

Perioada croaziera: 29 Decembrie 2023 – 07 Ianuarie 2024

ITINERARIU: Miami, Florida, SUA | Perfect Day at CocoCay, Bahamas | Willemstad, Curacao | Oranjestad, Aruba | Falmouth, Jamaica | Miami, Florida, SUA

Despre vasul Oasis of the Seas, Royal Carribean

 

Primul din clasa sa, Oasis of the Seas a fost vasul care a lansat o revoluție în domeniul vacanțelor atunci când a introdus multe atracții pentru familii și copiii de toate vârstele, opțiuni culinare mai delicioase ca oricând, dar și modalități noi de distracție. Cu 18 punți și peste 20 de restaurante, 7 zone tematice pline de provocări, unul din cele mai mari vase de croazieră din lume pune la dispoziție atracții pline de entuziasm, cu tobogane, spectacole și experiențe culinare.

 

 

Veți găsi senzații tari pe fiecare punte: toboganele cu apă The Perfect Storm℠ și cel mai înalt tobogan pe mare, Ultimate Abyss℠. Serviți gustări îndrăznețe la El Loco Fresh și la primul Portside BBQ℠ sau susțineți-vă echipa preferată la Playmakers℠ Sports Bar & Arcade. Răsfățați-i pe cei mici la cel mai mare parc acvatic de pe mare, Splashaway Bay℠. Acesta este vasul Oasis of the Seas, recent renovat și reinventat.

 

 

Programul croazierei de Revelion în Caraibe 

Perioada: 29 Decembrie 2023 – 07 Ianuarie 2024

 

Ziua 1 / 29 Decembrie 2023 / vineri / port îmbarcare – Miami, Florida, SUA 

Dimineață ne pregătim de transferul către port și formalitățile de îmbarcare pe vas. La prânz ne luăm cabinele în primire și începem explorarea vasului și distracția de grup. Vasul pleacă din portul Miami la ora 16:30.

Ziua 2 / 30 Decembrie 2023 / sâmbătă / Perfect Day at CocoCay, Bahamas

Între orele 07:00 – 16:00 petrecem câteva ore de distracție la insula privată din Bahamas a companiei Royal Carribean, ce a fost transformată într-o fabuloasă destinație de vacanță, cu atracții pentru toate vârstele și preferințele.
Plajele liniștite pentru relaxare, cel mai înalt tobogan cu apă din Caraibe, piscinele cu valuri, un zbor cu balonul cu aer cald, cea mai mare piscină cu apă de mare din Bahamas, cabanele liniștite, construite pe apă turquoise a Caraibelor, sunt doar câteva dintre facilitățile extraordinare de pe insulă. 
Thrill Waterpark este zona de piscine și tobogane acvatice create pentru iubitorii de distracție și adrenalină. Daredevil’s Peak® este cel mai înalt tobogan acvatic din Caraibe cu o înălțime de peste 40 m.
Oasis Lagoon este cea mai mare piscină cu apă proaspătă din Caraibe și în multele sale golfulete puteți avea experiențe diferite. Copiii se vor bucura de zona dedicată, adulții pot bea un cocktail Coco Loco la barul din piscine înainte de a merge să se relaxeze pe una dintre insulele plutitoare din piscină.
La ora 16.00 vasul pleacă de la CocoCay, prin urmare petrecem după-amiaza împreună pe vas, luăm cina împreună și ne amuzăm la spectacolele de pe vas, dansăm la club sau ne relaxăm pur și simplu.

Ziua 3 / 31 Decembrie 2023 / duminică / Pe mare

Astăzi ne facem programul după placul fiecăruia, ne relaxăm, distrăm, dormim, facem baie în piscină, ne bronzăm sau mergem la sală, vasul are o mulțime de oportunități de petrecere a zilelor pe mare. Ne bucurăm de pensiunea completă, muzică, dar și de petrecerea de Anul Nou. La mulți ani, 2024!

Ziua 4 / 01 Ianuarie 2024 / luni / Pe mare

Avem, din nou, o zi liberă la bordul vasului și ne facem programul după propria dorință. Ne odihnim și ne pregătim pentru excursiile din porturile pe care urmează să le vizităm.

Ziua 5 / 2 ianuarie 2024 / marți / Willemstad, Curacao

Vasul ancorează la ora 09.00 în portul Willemstad din Curacao și avem o zi plină să explorăm insula.
Willemstad este capitala insulei Curacao și datează din 1634 când olandezii au capturat insula prin victoria asupra spaniolilor, aducând pe această insula din Caraibe arhitectură plină de culoare, conace luxoase cu acoperișuri roșii și clădiri superbe în stil european. Experimentați un peisaj urban olandez tradițional pictat în culori vii. Plimbați-vă pe malul apei, admirați clădirile coloniale și explorați cafenelele, magazinele, muzeele și galeriile din Willemstad. Vizitați Fortul Amsterdam din secolul al XVII-lea în partea istorică a orașului, fort inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Înotați cu delfinii inteligenți sau faceți snorkeling printre recifele de corali. Admirați stalactitele și stalagmitele din peșterile Hato și faceți un tur al orașului cu trenulețul colorat.
La ora 20:00 se ridică ancora și plecăm din nou pe mare.

Ziua 6 / 3 ianuarie 2024 / miercuri / Oranjestad, Aruba

Vasul ancorează la ora 08.00 în portul Oranjestad din Aruba și avem o zi plină să explorăm insula.
Capitala Oranjestad este bine cunoscută pentru casele coloniale colorate în nuanțe deschise caraibiene părând a fi din turtă dulce. Deși are doar 32 kilometri lungime de la nord-vest la sud-est, Aruba este plină de contraste incredibile – de la relaxarea unui paradis tropical până la mersul prin deșertul accidentat. Coasta sudică a insulei este toată un punct de observație, în jurul animatului oraș port fiind plaje cu nisip alb și fin și ape albastre limpezi precum cristalul. În partea nordică, valurile se sparg de o coastă stâncoasă, cu vârfuri răzlețe, cactuși și copaci divi-divi specifici zonei.
Viața marină poate fi observată de aproape dintr-un submarin modern care ajunge la 45 metri sub nivelul marii. Puteți explora într-un mod confortabil, trecând pe lângă pești tropicali, grădini de bureți imenși de mare, recife colorate de corali, epave și chiar scufundatori.
Formațiunea vulcanică Hooiberg se vede din aproape orice punct al insulei și înseamnă „căpiță de fân”. Are o înălțime de peste 150 metri și sute de scări reparate duc spre vârful său, de unde imaginea insulei este spectaculoasă, cu vederi luxuriante. Este un prilej excelent pentru drumeție și fotografii ale frumosului peisaj.
La ora 23:00 se ridică ancora și plecăm din nou pe mare.

Ziua 7 / 4 ianuarie 2024 / joi / Pe mare

Avem, din nou, o zi liberă la bordul vasului și ne facem programul după propria dorință.

Ziua 8 / 5 ianuarie 2024 / vineri / Falmouth, Jamaica

Vasul ancorează la ora 07.00 în portul Falmouth din Jamaica.
Situat între Montego Bay și Ocho Rios, Falmouth este considerat unul dintre cele mai încântătoare orașe din Caraibe, care și-a păstrat farmecul colonial, dar și moștenirea culturală africană. Orașul a fost fondat în anul 1769, cunoscând o perioada de dezvoltare economică, după ce Jamaica a devenit cel mai important producător de trestie de zahăr, cu peste 100 de plantații.
casele coloniale din centrul orașului, construite în stil georgian, s-au păstrat, oferind astăzi vizitatorilor, cel mai bine conservat centru istoric din Caraibe, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO.
Falmouth va întâmpină cu ritmuri jamaicane, plaje minunate, vegetație luxuriantă, delicioasă gastronomie locală, magazine de artizanat și zona comercială duty-free.
Pentru iubitorii de rom, o experiență interesantă va fi un tur al uneia dintre cele mai vechi fabrici de rom din Jamaica aflată pe proprietatea Hampden, care funcționează din anul 1753.
Pasionații de natură pot opta pentru o excursie la faimoasa cascadă Dunn ‘s River, pentru plimbare cu pluta de bambus pe răul Martha Brae sau pentru o vizită la fermă de crocodili a lui Charles Swaby.
La ora 16:00 vasul pleacă din port.

Ziua 9 / 6 ianuarie 2024 / sâmbătă / Pe mare

Avem, din nou, o zi liberă la bordul vasului și ne facem programul după propria dorință.

Ziua 10 / 7 ianuarie 2024 / duminică / Port debarcare – Miami, Florida, SUA

Sosim dimineață devreme (06:00) în portul Miami și facem procedurile de debarcare in jurul pranzului. Avem transfer asigurat către aeroportul din Miami pentru a decola către România, via Istanbul.

Luni, 08 Ianuarie 2024, la ora 17.15, sosim la Istanbul, iar la 19.35 ne îmbarcăm pe cursa spre București, unde aterizăm la 19.55. Ne despărțim cu tolba plină cu amintiri de neuitat!

Care sunt costurile excursiei Miami & Croazieră de Revelion în Caraibe

Tarife LAST MINUTE valabile pana la 15.11.2023

3.950 euro 3.500 euro / adult în cameră dublă

2.950 euro 2.500 euro / copil între 2 și 17.99 ani, cazat împreună cu 2 adulți

 

Tarifele pentru copii sunt valabile atunci când sunt cazati în cameră cu doi adulți plătitori. În cazul în care se optează pentru cazare de tip un adult + un copil într-o cameră, se aplică tariful aferent cazării pentru doi adulți.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar tarifele finale vor fi confirmate după rezervarea cabinelor pe vas, în funcție de disponibilitatea cabinelor la momentul achitării avansului!
Tarifele pentru croaziera sunt pentru cabine interioare garantate (se garanteaza doar categoria, fara posibilitatea de a alege numarul cabinei in momentul rezervarii).

Ce Este Inclus?

 • transport aerian Bucuresti – Miami si retur, cu escala la Istanbul, cu compania Turkish Airlines, clasa economic, bagaj de cala, taxe de aeroport si catering la bord incluse;
 • cazare 3 nopti in centru Miami la hotel de 4* (perioada cazare 26 – 29.12.2023) – DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay sau similar;
 • transferuri aeroport Miami – hotel / port – aeroport Miami;
 • cazare 9 nopti la bordul vasului in cabina dubla interioara (categoria selectata si confirmata dupa plata avansului pe intreaga durata a croazierei);
 • pensiune completa la bord (de la pranz si / sau cina in prima zi pana la mic dejun in ultima zi)
 • bauturi (apa, limonada, ceai si cafea la dozator)
 • divertisment si spectacole in locatiile de pe vas, inclusiv productii muzicale tip Broadway, spectacole de talie mondiala
 • activitati de recreere – acces in toate zonele publice ale vasului (piscine, sala de sport, sauna, jacuzzi, teren de sport)
 • programe pentru copii – cluburi Adventure Ocean: AQUANAUTS (3-5 ani), EXPLORERS  (6-8 ani), VOYAGERS (9-11 ani), TEENS (12-17 ani)
 • taxe portuare si servicii portuare
 • insotitor de grup

 

Ce NU Este Inclus?

 • taxa de viza de SUA
 • asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
 • taxa pentru servicii la bordul vasului (130 euro/persoana/croaziera 9 nopti)
 • excursiile optionale in Miami si la porturile din cadrul itinerariului croazierei
 • bauturile alcoolice si nealcoolice in afara celor mentionate anterior / pachetele de bauturi alcoolice si nealcoolice sunt optionale si se achita separat
 • servicii si tratamente (servicii medicale, tratamente de frumusete si sanatate, telefonie, spalatorie, cazinou, internet)
 • alte servicii care nu apar ca incluse in tarif

Modalitate de plată:

 

– pentru rezervare se achită un avans de 1.500 Euro / persoană la înscriere, pentru a bloca locul în grup;

– până la 30 Noiembrie 2023 se plătește diferența.

 

Cum te înscrii în excursia de grup Miami & Croazieră de Revelion în Caraibe:

 

– dai un mail la familiahaihui@gmail.com cu numele si prenumele turiștilor, data nașterii pentru copii și datele tale de contact;
– grupul minim este de 15 persoane; numărul maxim de turiști este de 20 de persoane.

 

In general, pe vasele de croaziera Royal Caribbean exista patru tipuri principale de cabine:

 • Cabine interioare – standard, studio, cu vedere virtuala sau cu vedere la Promenada
 • Cabine exterioare, cu fereastra/hublou cu vedere la ocean
 • Cabine cu balcon, cu vedere la Central Park, la Boardwalk sau la ocean
 • Apartamente si Loft-uri pe 2 nivele

Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu fiecare cabina poate fi echipata cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

Cabinele interioare standard sunt situate in mijlocul vasului si, prin urmare, nu au ferestre. De obicei au aceeasi dimensiune ca si cabinele cu ferestre, dar se simt putin mai mici. Astfel de cabine se gasesc de obicei pe toate puntile si sunt destul de accesibilie ca pret. Cabinele interioare cu vedere la promenada au fereastra cu vedere la Promenada Royal, Central Park sau Boardwalk, in functie de vas. Vederile virtuale din cabinele interioare cu vedere virtuala sunt redate pe un ecran de inalta rezolutie care se intinde de la podea la tavan si care ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate.

Cabinele cu vedere la ocean (exterioare) sunt situate in jurul perimetrului navelor si au ferestre sau hublouri. Ferestrele sunt suficient de mari si, in general, de aceeasi dimensiune, indiferent de inaltimea puntii. Hublourile au o vedere mult mai mica si principalul avantaj al acestor cabine fata de cele interne este ca au in plus lumina naturala. Unele nave au un anumit numar de cabine cu vedere obstructionata, adica sunt situate pe punti sau locuri in care exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obstructioneaza partial, uneori complet, vederea de la fereastra.

Cabinele cu balcon sunt cel mai popular tip de cazare de pe un vas de croaziera, iar pe cele mai moderne si mai mai mari, eceseta sunt intr-un numar destul de mare. Cabinele cu balcon au aproximativ aceeasi supafata ca si cabinele cu fereastra. Pe vasele Royal caribbean cabinele cu balcon sunt de multe tipuri, in functie de suprafata si situare, inclusiv cu vedere la partea interioara a vasului, ca in cazul vaselor din clasa Oasis: cu vedere la Central Park si la Boardwalk.

 

Orar de zbor, compania Turkish Airlines:

TK1044   26DEC        OTPIST       1010      1235

TK  77      26DEC        ISTMIA       1520      2015

TK 78       07JAN        MIAIST       2155      1715+1

TK1045    08JAN        ISTOTP      1935      1955

Opiniile clienților noștri

 • Alex Tabacaru / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Sunteti super tari, Alina si Florin, foarte de gasca si mereu cu o solutie la indemana.
  Aveti un vibe bun si a fost o placere sa stam la vorba si povesti.
  Oricand pregatiti sa ajute la o solicitare.
  Ati reusit sa faceti dintr-un grup in care nu ne cunosteam unii cu ceilalti sa ne simtim ca intre prieteni. Bravo 👏

 • Laura Gavril / Grup Dubai Octombrie 2022

  Totul a fost la superlativ- mulțumim!

 • Andreia Tutuianu / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  O vacanță reușită alături de oameni faini! Familia Hai Hui a reușit să organizeze impecabil un sejur, in care relaxarea si activitățile s-au combinat perfect. Au fost atenti la dorințele, întrebările, nelămuririle fiecăruia și au avut grija sa avem o vacanta fără cusur.

 • Aurelia Rotaru / Grup Dubai Octombrie 2022

  Continuați tot asa. Felicitări!

 • Mirela Gitoi / Grup Zanzibar Decembrie 2022

  Multumim mult, Familia HaiHui, pentru momentele minunate pe care ni le-ati oferit! Felicitari pentru organizare, pentru ghizii locali pusi la dispozitie, pentru alegerea excursiilor! Cu siguranta ne vom revedea si in alte excursii!