Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Haideţi să înregistrăm un record Guinness World Records în Zurlandia!

25 mai 2017
În joacă

Distribuie articolul

 

La începutul lunii mai vă anunţam despre Festivalul de Joacă al Familiei, Zurlandia, aici, şi de ce milităm pentru joacă împreună cu copiii voştri.

 

Astăzi venim cu informaţii punctuale despre Festival şi un concurs drăguţ la final:

 

Când: 17 şi 18 Iunie 2017, în intervalul orar 10.00 – 22.00

Unde: Domeniul Stirbei (Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov)

Pagină oficială: www.zurlandia.ro

Facebook: – Zurlandia

Cine: Gaşca Zurli, Fundaţia Abracadabra, colaboratorii lor şi mii de părinţi, copii şi bunici, precum şi Ambasadorii Zurlandiei, printre care şi Familia Hai Hui

Cât costă: 50 lei un abonament pentru ambele zile de festival / persoană

De unde cumperi abonamente: din reţelele Eventim, Bilete.ro şi Iabilet.ro (dă click pe link, am făcut noi legătură directă)

Ce se întâmplă acolo: cea mai frumoasă poveste despre părinţii şi copiii din România, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi organizate de o echipa care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

 

 

Campionatul de Joacă – Campionatul de Joacă se bazează pe activităţi sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfăşura concursuri pentru bebeluşi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea în saci sau cu copiii în cârca, de-a căţăratul în copaci, ştafeta, crosul familiei, câte şi mai câte. În Zurlandia absolut toţi copiii şi părinţii sunt CAMPIONI, pentru că noi vom premia participarea.

Academia Zurli – E locul în care copiii primesc paşaport pentru viitor. Toate cursurile şi activităţile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Te poţi înscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemânare, pictură, teatru, hand –made, dans, mişcare, foto, cursuri de televiziune etc.

Şcoala de joacă pentru părinţi – Locul unde cei mari reînvaţă să se joace. Este zona destinată seminariilor şi workshop-urilor pentru părinţii. În două zile părinţii vor învăţa să se joace împreună cu copiii lor în maşină, în casă, în baie, pe plajă, la munte, în drumeţie, la petreceri, de prânz, jocuri de trezit şi jocuri de culcare. Părinţii şi bunicii descoperă cum poate fi transformat haosul în distracţie.

Casa Zurli – Locul unde copiii descoperă povestea Găştii Zurli. ”O căsuţa mică” nu e doar un cântecel. Ea chiar EXISTĂ. Este o ocazie unică de-a intra în lumea Zurli, acasă la ei.

Guinness World Records – Intrăm împreună în Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de părinţi şi copii?

 

La final am un concurs pentru voi, al cărui premiu constă în 4 abonamente la festival (vom trage la sorţi o singură familie). Ce trebuie să faceţi?

  1. Lăsaţi un comentariu la acest articol cu răspunsul vostru la întrebarea: „Care este jocul copilăriei voastre pe care vi-l amintiţi cu cea mai mare plăcere şi pe care vreţi să îl jucaţi împreună cu copiii voştri?”
  2. Daţi share articolului acesta (setaţi profil Public, nu doar pentru prieteni) pe pagina voastră de Facebook cu hashtag #zurlandia #festivalulfamilieizurlandia
  3. Aşteptaţi extragerea la sorţi din dată de 1 Iunie 2017, cu Random.org ce va fi filmată şi postată pe Facebook pe pagina de Facebook a Familiei Hai Hui la ora prânzului.

Vor intra în extragerea finală doar cei ce lasă comentariu cu numele şi prenumele reale, un răspuns la întrebarea de mai sus şi distribuie articolul conform instrucţiunilor de la punctul 2. Comentariile se lasă la articolul de pe blog şi nu pe pagina de Facebook, iar share se face tot din articolul de pe blog!

 

Succes! Aveţi 1 săptămână să vă înscrieţi la concurs pentru abonamente gratuite la cel mai mare şi distractiv festival de joacă în familie!

 

Familia Hai Hui, în calitate de Ambasador Zurlandia, vă informează permanent asupra noutăţilor şi surprizelor din festival. Fii sigur că ai dat Like Paginii noastre de Facebook Familia Hai Hui ca să fii la curent cu toate noutăţile.

Distribuie articolul

Comentarii