Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

24 ianuarie: 24h de MEGA SALE cu TARIF FIX 24 EURO, 9 destinatii Animawings

24 ianuarie 2023
Companii aeriene

Distribuie articolul

Pentru 24 Ianuarie, Animawings a pregătit un MEGA SALE CU TARIF FIX, pentru a scrie împreună istorie, unind promoțiile! Sărbătorind Unirea Principatelor, românii au la dispoziție 24 de ore (00:00 – 23:59) să-și facă planuri de vacanță (perioada de călătorie iunie-septembrie 2023), pentru că zborurile către toate destinațiile Animawings din Insulele Grecești au TARIF FIX de 24 euro/segment!

 

Locurile sunt limitate per segment de zbor, însă butonati cu încredere, schimbați datele sau destinația dacă nu găsiți oferta, veți găsi în final suficiente bilete de avion în promoție!

Eu am căutat cam jumătate de oră și am cumpărat bilete de Kefalonia pentru august, am plătit 228 euro pentru 4 persoane adulte – peste 12 ani (am cumpărat 2 pe Light – doar cu rucsac de cabină și 2 pe Speedy – cu rucsac și troller de 10 kg de cabina). Deci se poate, doar să fiți pe fază!

Anul trecut am avut o zi în Kefalonia în cursul unei croaziere în insulele grecești și ne-a plăcut mult, am tot spus că vom reveni. Iată că este momentul.

 

Kefalonia Melissani Cave

 

La 164 ani de la Unirea Principatelor Române Animawings vine cu oferte speciale în Zakynthos, Rodos, Kos, Kefalonia, Chania, Heraklion, Corfu, Mykonos și Santorini. Iar echipajele Animawings te așteaptă cu drag la bordul aeronavelor Airbus A320!

 

Dacă este pentru prima dată când zbori cu Animawings, iată câteva sfaturi și informații utile:

  1. Când faci o rezervare pe animawings.com/ro, nu uita să bifezi din start ce ți se potrivește, pentru a beneficia de tarifele cele mai mici și serviciile care să-ți ofere flexibilitate maximă. Avem 3 pachete din care poți alege: LIGHT WINGS (doar cu un bagaj mic de cabină: geantă laptop, poșetă, rucsac mic – max. 6 kg), SPEEDY WINGS (cu bagaj de cabină: troller – 10 kg) și COMFORT WINGS (cu bagaj de cabină: troller – 10 kg și bagaj de cală: troller – 23 kg; în plus îți alegi locul preferat, oriunde în aeronavă)
  2. În curând, Animawings va lansa un nou site și o aplicație mobilă, pentru a simplifica modul în care pasagerii vor avea acces la informații. Între timp, intră pe website și abonează-te la newsletter pentru a afla ce promoții și noi destinații vom lansa în perioada următoare:  https://animawings.com/ro/newsletter
  3. La bordul aeronavelor Animawings, toți pasagerii sunt întâmpinați cu apă și băuturi răcoritoare. În plus, pot comanda produse din catalogul Anima Shop OnBoard, unde am pregătit oferte promoționale pentru cupluri, copii sau family, cu preparate proaspete, dulci și sărate, snacks-uri, croissant și brioșe delicioase, cafea, gin tonic, Cuba libre, vinuri, bere și prosecco, o selecție de bijuterii și ceasuri de la branduri renumite, plus parfumuri speciale, perfecte pentru a completa vacanța ta!

 

Nu știi cine este Animawings? Înființată în 2019 din dorința de a le oferi românilor zboruri sigure și rapide în special către Grecia, ca alternativă la vacanțele cu mașina personală, compania aeriană Animawings are sediul în București și operează curse regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și… Africa.

 

 

Să ne dai un mesaj dacă reușești să rezervi o insulă anume, ca să fie inspirație de ambele părți!

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

 

 

 

Distribuie articolul

Comentarii