Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Dragostea vine și sub forma unei perechi de ghete noi!

5 noiembrie 2019
De suflet

Distribuie articolul

Că în ultimii ani trimitem cadouri de Crăciun și Paște copiilor și bătrânilor nevoiași din județul Vaslui nu mai e niciun secret, pentru cei ce ne cunosc sau urmăresc.

Astăzi vă invităm să fiți Ambasadori sau Moși pentru aceiași copii nevoiași, cei ce merg la școală în adidași lipiți, papuci sau, mai rău, nu mai merg la școală din cauză că nu au cu ce se încălța. Mă ajutați să le facem o surpriză?

 

 

Cum poți fi Ambasador al campaniei „Încălță un Înger”?

 

Să convingi 10 prieteni / cititori / colegi de birou echipeze cel puțin 10 ghete sau cizme noi cu dulciuri (o napolitană, o ciocolată, un pachet de biscuiți), o scrisorică de încurajare și alte lucruri utile (exemple: mănuși, căciuli, șosete groase, pastă și periuță de dinți, o carte, o jucărie) după care să ambalezi totul frumos, într-o cutie de cadou.

Ai influențat 10 prieteni / cititori / colegi, ești Ambasador al binelui!

 

 

Cum poți fi Moș Crăciun sau Zâna cea Bună pentru un copil?

Același lucru, la scară redusă. Adică pregătește un cadou din partea ta, urmând aceiași pași, trimite-l la adresa de mai jos.

 

Unde și până când trebuie să trimiți cadourile?

 

Împachetează fiecare pereche și scrie pe cutia de cadou M/F și numărul perechii pe care acesta o conține (se recomandă a se cumpara, în special, perechi de la nr. 33 până la 43 pentru ambele sexe).

Când sunt gata, trimite-le la Negrești cu poștă sau curier la:

Asociația Dragoste Desculță
Magda Săvuică
str Mihail Kogălniceanu, nr 27A, oraș: Negrești, cod poștal 735200, jud. Vaslui
Telefon: 0741010988

 

Termen limită: 20 Decembrie 2019

 

Sugestie: strânge prietenii în jurul proiectului postând o fotografie cu tine desculț într-un loc public. Spune-le și lor despre ce te-ai hotărât să faci și poate ți se alătură. Nu uita să folosești hashtagul #incaltuninger

 

 

I-am promis Magdei că îi găsesc minim 30 de ambasadori, ceea ce înseamnă minim 300 de perechi de încălțări de iarnă, noi (căci și copiii nevoiași se bucură de un lucru nou). Asta înseamnă că am nevoie să îmi spui dacă ești alături de mine în această poveste, te trec mai jos cu nume și link către website-ul tău / business-ul tău / blogul tău:

 

Listă Ambasadori:

 

  1. Alina si Florin Gheorghiescu – Familia Hai Hui
  2. Magdalena Aldea – Mămica zburătoare
  3. Andreea Tamas, Fundraiser – Andreea Tamas
  4. Giorgiana Mihai – Giorgiana 
  5. Mariana Stan – positivemother.ro
  6. Oana Porfir – Oana 

 

Dați de știre în comunitățile voastre de prieteni, cititori sau printre colegii de serviciu, faceți o faptă bună și Moș Crăciun va fi încântat să treacă prin Negrești, în numele vostru!

În încheiere, las acest citat:

 

“If you are in a position where you can reach people, then use your platform to stand up for a cause. HINT: social media is a platform.”― Germany Kent

 

Fotografiile sunt de pe pagina de Facebook Dragoste Desculță.

 

Înscrie-te cu un comentariu pe blog sau la postarea de Facebook dedicată, ca Ambasador sau Moș. Distribuie articolul, să facem numărul de Ambasadori!

Distribuie articolul

Comentarii