Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Atracţia noastră favorită de la Ela Quality Resort Belek – clubul pentru copii Everland Q

19 iunie 2017
Hoteluri

Distribuie articolul

„Ce spui, Ionuţ, rămâi cu Andrei la clubul pentru copii de data asta?” (te rog spune da, te rog spune da, aşa poate apuc şi eu o oră liniştită pentru mine în vacanţa asta). „Au multe activităţi acolo, inclusiv fotbal” (ating eu o coardă sensibilă cu asta).

„Nu ştiu, mamă, trebuie să rămân toată ziua? Şi dacă mi se face foame? Sau dacă mă plictisesc? DAcă vreau să vii să mă iei, cum fac?”

Începe strategia cu bomba de întrebări…

„O să facem o înţelegere cu oamenii drăguţi de la club şi ne vor suna oricând aveţi nevoie de noi.”

„Ce-aţi zice să mergem să vedem clubul mai întâi?”.

Ei bine, de aceea e tati cel mai înţelept membru al familiei, mă gândesc şi accept tacit. În secret continui să sper că le va plăcea la nebunie şi vor accepta să rămână acolo, să putem avea şi noi o oră – două timp de adulţi, Doamne ajută!

Oglinzi care distorsionează

Într-o notă pozitivă: accesul în clădirea cu aer condiţionat care găzduieşte mini clubul se face atingând un senzor la uşa accesibil pentru înălţime de minim 130 cm, aşa că nu pot ieşi singuri de acolo! Prin urmare, sunt prizonieri acolo!!! (glumesc eu răutăcios în sinea mea, sau nu glumesc?)

Băieţii sunt atât de încântaţi de mini club şi opţiunile de joacă încât decid să îi înscriem şi să rămână la club. Sfinte Sisoie! Trebuie că e ziua mea norocoasă! E prima oară de când călătorim cu ei când acceptă să rămână singuri la un mini club, aşa că am profitat la maxim de cele două ore dimineaţa doar în doi, pentru 2 zile consecutive!!! După astea, Andrei a rămas cu noi, dar Ionuţ a continuat să meargă la club pentru fotbal (în principal, dar şi pentru că era acolo prietena lui turcoaica, Meltem).

De fapt am cunoscut-o pe Meltem în clubul pentru copii la Rixos Tekyrova Kemer, cu doi ani înainte, când mergeam doar seara la mini disco, Ionuţ era îndrăgostit lulea de ea încă de atunci. Acum ea s-a alăturat echipei de animatori de la Everland Q Club şi ne-a făcut mare plăcere să o revedem.

Prietena noastră, Meltem

Program: clubul se deschide la ora 10.00 am şi se închide la 10.00 p.m. zilnic, echipa de animatori are o pauză între orele 18.00 şi 20.00 (de fapt nu sunt programate activităţi în acest interval, însă clubul este deschis pentru accesul familiilor cu copii la locurile de joacă interioare şi exterioare), la ora 20.30 este mini disco şi la 21.00 diverse proiecţii de filme sau spectacole pentru copii.

Chiuvete la 3 înălţimi

 

Camera infantilor

 

Camera de activităţi

Am fost profund impresionaţi de clubul recent renovat, în care totul arăta fără cusur:

  • recepţia,
  • toaletele,
  • restaurantul (făcut pe mărimea copiilor, pentru prânzul lor),
  • camera de somn pentru bebeluşi,
  • sala mică de cinema,
  • camera de activităţi pentru infanti şi copii sub 5 ani,
  • camera de activităţi pentru copii mai mari,
  • fitness pentru bebeluşi,
  • curte interioară cu teatru, scenă şi gradena pentru părinţi (în fiecare seară băieţii au venit la mini disco),
  • loc de joacă exterior, umbrit, compus din leagăne, podete, căsuţe, maşinuţe, tobogane şi un schelet imens de dinozaur.

 

La restaurant, totul este miniatural – mesele şi banchetele, bufetele joase de unde copiii se puteau servi singuri, congelator de îngheţată, frigider cu apă, lapte, sucuri diverse. Mâncăruri gatite variate, supe, legume, fructe şi prăjituri.

De asemenea, pentru infanti există un colţ cu mâncare organică pentru bebeluşi, microunde, blender, sterilizator de biberoane.

Programul de funcţionare al restaurantului este: prânz între orele 12.00 – 14.00, snack (cake time) între 15.00 – 15.30 şi cina între 18.00 şi 20.00.

Luăm prânzul. Cum ce? Spaghete goale şi o supă! Mrrrr!!!!

 

Staţiile de băuturi şi îngheţată

 

Bufet pentru copii

 

Bufet fructe şi colţ mâncare organică pentru bebeluşi

Într-o seară, băieţii s-au distrat de minune pe unul din terenurile de fotbal, unde echipa de animatori pregătise jocuri gonflabile şi teatru, dar în fiecare seară mergeam la spectacolele în teatrul principal de la 21.30 la 22.30, spectacole cu cântăreţi, dansatori, acrobaţi, numere de magie.

Poţi citi mai multe despre şederea noastră la Ela Quality Resort aici sau top 5 motive pentru care alegem Antalya în fiecare an aici.

Iubim Ela

Un singur regret avem, totuşi. Nu am apucat să mergem la disco pentru adulţi sau la show-urile speciale (precum cele pe plajă – White beach party) din motive evidente. Ei, poate peste 5 sau 6 ani…

Distribuie articolul

Comentarii