Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

MULȚUMESC, o poveste cu tâlc pentru copii și părinți deopotrivă

19 martie 2018
Evenimente
0 comentarii

Distribuie articolul

Gașca Zurli a umplut (din nou) Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la cel mai nou spectacol al trupei – Lumea lui Mulțumesc. Cinci mii de oameni, veniți din toate colțurile Ardealului, au pășit în lumea prieteniei, o lume colorată în care cei ce i-au trecut pragul au învățat una dintre cele mai importante lecții din viața unui om – cât de important este să ai prieteni adevărați lângă tine.

 

„Nu pot descrie în cuvinte emoția, recunoștința și bucuria din sufletul meu. Clujul mi-a depășit toate așteptările. Ardeleni din toate județele au venit la Sala Polivalentă să ne bucurăm, împreună, de o seară absolut specială. Vă mulțumesc din toată inima.”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

 

 

 

Mulțumesc, personajul central al poveștii, ajutat de Zâna Bună le-a predat cea mai frumoasă lecția despre prieteniei celor din Gașca Zurli. A făcut-o, ca de obicei, cu ajutorul copiilor din sală și în stilul Zurli, prin cântece și joacă. O lecție la care toți cei din sală au primit nota 10, cu coroniță și felicitări.

 

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul MULȚUMESC. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie. 

 

MULȚUMESC este Super Eroul nostru în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

 

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facā tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca ZurliMULȚUMESC este cel care îi va dejuca planurile.

Povestea originală, scrisă de Mirela Retegan, stă la bază acestei producții. Ca la fiecare spectacol, educația prin joacă se face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților lor, deopotrivă.

 

 

 

Pe Harta Zurli a turneului se numără orașele: Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

 

În seara asta spectacolul este la Timișoara și mâine la Arad, mai aveți timp să luați bilete.

 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Pretul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

 

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).

Foto credit – Gașca Zurli, Ovidiu Craiciu

Poţi oricând să îmi lași feedback-ul tău într-un comentariu.

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi cel de Twitter.

 

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii