Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Recenzie Hotel DoubleTree Cairns (şi Signature cookies)

19 mai 2017
Hoteluri

Distribuie articolul

Ca să încheiem grandios o experiență frumoasă – Croazieră prin Australia și Noua Zeelandă, ne-am propus să rezervăm o experienţă unică de familie şi anume un tur special la Marea Barieră de Corali, să înotam și să facem snorkeling printre peştişori, să vedem grădini de corali și să fiți uimiți. Și într-adevăr am fost!

În calitate de profesioniști în domeniul călătoriilor, planificăm întotdeauna și rezervăm tot ce putem în avans: zboruri, hoteluri, tururi și transport. În încercarea de a găsi cea mai bună opțiune de cazare pentru noi în Cairns, având în vedere că petreceam doar o scurtă perioadă de timp acolo (doar pentru turul mai sus menționat), am studiat sistemele de rezervări online pentru a căuta hotelul cel mai potrivit și de calitate din Cairns.

Nu mi-ar fi displăcut să ne cazăm la Shangri-La sau Marriott, dar trebuie să recunosc, de data asta chiar nu merita. Pentru șederea noastră de 2 nopți, între 17 și 19 februarie, aceste hoteluri au avut prețuri duble față de DoubleTree by Hilton, hotelul pe care l-am ales în cele din urmă.

 

Exterior DoubleTree Cairns

 

Motivele pentru care am ales hotelul DoubleTree Cairns în loc de altul?

Raport excelent calitate – preț;
• Știm că brandul conține hoteluri de apartamente cu paturi duble (care pot găzdui cu ușurință 2 adulți și 2 copii);
Locație foarte bună, la 10 minute de mers cu mașina (8 km) de la aeroportul din Cairns, la 5 minute de mers pe jos de Esplanada Cairns și cele mai bune restaurante și magazine și la 10 minute de mers pe jos până la Terminalul Reef Fleet (unde trebuia să ajungem pentru plecarea în turul de familie la Marea Barieră de Corali în dimineața următoare);
Prețul include micul dejun tip bufet și toate taxele locale pentru toți 4, celelalte hoteluri nu includeau micul dejun.

După cum v-am relatat deja experiența noastră negativă cu transferul de la aeroportul din Cairns, la momentul când am ajuns la Doubletree by Hilton Hotel Cairns, eram atât de supărați și obosiți încât voiam doar să ne cazăm, să lăsăm bagajele şi să mergem la plimbare.

Procedurile de check-in ușoare au ajutat la îmbunătățirea stării de spirit!

Am ajuns la hotel în jurul orei 1:00 p.m., am trecut prin procedura de cazare cu personalul prietenos al recepției, care a fost foarte util și ne-a oferit camerele disponibile imediat (deși ora lor de check-in este începând cu ora 3:00 p.m.). Ei au fost empatici în legătură cu incidentul de bagaje pierdute și au făcut eforturi pentru a caza repede. Și am primit delicioșii biscuiți cu ciocolată de casă Signature cookies în timpul procesului de check-in!

 

Lobby view towards Rainforest Atrium

În calitate de membri HiltonHonors, beneficiem si primim acces gratuit la internet Wi-Fi și upgrade la HiltonHonors Floor (etajul 6, cameră cu vedere la mare cu facilități suplimentare). Dar atunci am schimbat-o (singura cameră disponibilă la acea dată, cu un singur pat king) cu cumnații noștri, iar noi am fost cazați într-o cameră dublă standard, la etajul al doilea (camera 202), ca să avem 2 paturi duble pentru noi și băieți.

 

Camera

Camera standard a fost spațioasă (28 mp), facilitățile incluse: aer condiționat, ferestre panoramice la podea, birou și scaun ergonomic, baie cu cadă (baie destul de mică, dar hei – nu dormim în baie !), Televizorul LCD cu canale HD și experiența Sweet Dreams Sleep (puteți alege tipul preferat de pernă). De asemenea, prezente: Uscător de păr, Duș , Acces la Internet de mare viteză, Fier de călcat, seif, Mini frigider (gol, util pentru noi căci am cumpărat niște bere pentru noi și lapte cu cacao pentru băieți).
Era curat și confortabil, asta am vrut! Până la sfârșitul zilei, eram atât de obosiți încât voiam doar să ne afundăm în acele paturi confortabile și să dormim.

Standard room with twin beds

 

Standard room amenities

Micul dejun

Micul dejun a fost bun, deși opțiunile nu erau atât de variate, dar pentru 2 dimineți a fost foarte bine. Trebuie să alegem din ouă (ochiuri și scrambled), bacon, fasole, o mică selecție de brânză și mezeluri feliate, legume (roșii cherry, castraveți, măsline), produse de patiserie (croissant, pateuri sau tarte cu diferite umpluturi) , cafea și ceai, sucuri naturale de portocale, mere și ananas, iaurturi.

Micul dejun se serveşte în restaurantul Atrium, cu vedere spre atriumul interior Rainforest, de luni până duminică de la 06.00 la 09.30, restaurantul este destul de mic pentru capacitatea hotelului, iar în timpul orelor de vârf (07.00 – 08.30) a existat întotdeauna o coadă mare. Majoritatea oamenilor veneau la micul dejun în acel interval și formau o coadă pentru a fi aşezaţi la mese. Dar nu am așteptat mai mult de 10 – 15 minute, iar apoi ne-am bucurat de micul dejun tip bufet.

Atrium restaurant

Facilitățile și aspectul general

Ne-au plăcut grădina interioară a hotelului – atriumul Rainforest şi peștele gigantic barramundi care era hrănit la ora 13:00 în fiecare zi, în prezenţa publicului şi oaspeţilor hotelului.

 

Rainforest atrium DoubleTree Cairns

 

Giant barramundi

Din păcate, nu am avut timp să folosim sala de sport sau piscina hotelului (băieții au ales să se bălăcească în bazinul cu apă sărată de pe esplanada Cairns) și deja era rezervat turul pentru Marea Barieră de Corali, așa că nu am contactat Concierge sau Biroul de turism, care arătau minunat, apropo. Am folosit totuși Centrul de Afaceri 24 de ore, încercând să facem check-in online pentru zborul nostru spre Europa.

 

Outdoor pool view

 

În general, a fost un sejur plăcut la DoubleTree by Hilton Cairns și aş apela cu siguranţă, din nou, la această opțiune de cazare dacă ne ajută Dumnezeu să revenim în Cairns pentru mai multe vizite.

Mai multe informații despre hotel pe website-ul oficial.
Mai multe fotografii ale experienței noastre în timpul șederii noastre la Cairns și turului de familie la Marea Bariera de Corali – pe conturile noastre de Instagram și Facebook.

Ați putea dori, de asemenea, să citiți despre experiența noastră în:

Cairns – un minunat oraș pe litoral tropical, poarta de acces la tururile Great Barrier Reef, unde ne-am fi dorit să petrecem mai mult timp sau

Turul nostru de familie Great Barrier Reef – TOP PICKS și 10 SMART TIPS

Poate data viitoare vom planifica o săptămână întreagă, sunt atât de multe lucruri interesante de făcut și de văzut pe aici.

 

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii