Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Spring SuperBlog 2018 sau evaluarea mea ca blogger în fața voastră

25 februarie 2018
Blogging

Distribuie articolul

„Se caută super-bloggerul anului!” anunță website-ul unei competiții creative dedicată bloggerilor, SuperBlog 2018. Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă (a ajuns deja la a 16-a ediție) și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei.

 

 

De ce vreau să mă înscriu la Spring SuperBlog 2018?

 

Fără a avea pretenția că am vreun talent literar deosebit sau veleități extraordinare în online (rețineți, fac asta doar de vreo 9 luni!), întotdeauna mi-au plăcut provocările. Am ajuns la o vârstă și un grad de dezvoltare emoțională în care încerc să îmi testez limitele personale, să îmi dezvolt anumite aptitudini, să împing granițele mai departe de ceea ce cred eu că pot face, să reactivez calitatea de a lucra sub termene limită.

 

Foto: SuperBlog

 

Organizatorul competiției mai spune (cred că acest paragraf m-a convins, de fapt, să îmi încerc norocul și să mă înscriu în competiție):

 

SuperBlog nu este o competiție facilă. Doar cei mai talentați și mai perseverenți reușesc să ducă misiunea la bun sfârșit. Dacă vrei să devii finalist SuperBlog, te așteaptă o perioadă de foc, cu probe dintre cele mai diverse, care îți vor pune la încercare creativitatea și disciplina. Îți garantăm, însă, că vei învăța multe despre limitele tale și ale concurenților tăi, despre libertățile și rigorile comunicării online, chiar și despre fair-play.

 

In contextul actual, îmi doresc să mă cufund in muncă, să îmi dau frâu imaginației și creativității, să muncesc, să citesc, să scriu mai mult.

Spring SuperBlog 2018 îmi dă ocazia asta. Şi o voi face nu pentru rezultate, premii sau apreciere (deși sunt importante), ci pentru mine. Încă o etapă de parcurs în drumul meu nou-descoperit.

 

 

Perioada competiției Spring SuperBlog 2018, probe și jurizare

 

 

Spring SuperBlog 2018 are loc în perioada 1 martie – 13 aprilie, timp în care probele competiţiei vor fi publicate în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbăta, timpul de a răspunde unei probe fiind de 7 zile calendaristice, în cel mai creativ, distractiv, atractiv mod posibil.

 

Jurizarea probelor din competiție este realizată de reprezentanți ai sponsorilor care au propus temele respective. Juriul evaluează și notează lucrările individual sau în echipă, după caz, pe baza propriilor criterii de jurizare, anunțate odată cu lansarea probei. Jurizarea se efectuează pe platforma SuperBlog, la care fiecare juriu are propriile date de acces. Un juriu nu poate vedea notele acordate de celelalte jurii, nici clasamentul provizoriu.

 

Foto: SuperBlog

 

 

Ce pot câștiga din Spring SuperBlog 2018?

 

 

Sper să nu ies șifonată şi să îmi rămâneţi aproape, am nevoie de voi mai mult ca oricând pentru feedback de orice fel, mă puteţi ajuta mai mult decât vă imaginaţi!

 

Indiferent de rezultatele mele în Spring SuperBlog 2018, sunt convinsă că voi câştiga prieteni şi lecţii învăţate din experienţe noi, poate se vor deschide uşi nebănuite pentru mine, pe care acum doar le întrezăresc.

 

Toate articolele publicate în această competiţie se vor regăsi în categoria Blogging, nişa blogului meu (călătorii cu copii) va rămâne aceeaşi, voi continua să povestesc experienţele noastre şi să vă dau sfaturi utile în ceea ce priveşte vacanţele în familie.

 

Pentru mine, va fi o provocare cu atât mai mare să particip cu cât va trebui să jonglez cu toate celelalte aspecte ale vieţii mele în care sunt implicată până la nivelul de control-freak (familie, serviciu de bază, menținerea direcției blogului, casă, campanii sociale, etc).

Dar pot să o fac, ştiu asta! (pauză …. săriţi şi voi cu încurajări!)

 

Să ne citim cu bine şi cu plăcere, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi cel de Twitter.

 

Mai multe articole despre ceea ce învăț ca blogger:

Do you Instagram? Instagram pentru bloggeri, branduri sau companii

Digital Parents Talks. Școală de blogging? Comunitate? Reţea de suport?

Webstock 2017 – impresii la rece despre eveniment

Distribuie articolul

Comentarii