Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Înregistram recordul ăla de Guinness în ZURLANDIA 2018?

29 mai 2018
În joacă

Distribuie articolul

Fotbal pe iarbă, picnic pe pături sau pe baloți de paie, sub cerul liber, o ploaie rapidă de vară care ne-a gonit în cort, înghețată, cântece, jocuri părinți – copii, bucurie, chiote, cam așa a fost la „conferința de presă” care precedă ZURLANDIA 2018.

Dar, hei, un proiect special necesită o conferință „specială”. La care am aflat și vă împărtășim și vouă, niște chestiuni importante.

 

Zurlandia 2018

 

Anul trecut, am făcut primul parteneriat media la prima editie a Festivalului de Joacă al Familiei, Zurlandia.

 

Astăzi venim cu informaţii punctuale despre ediția a doua a Festivalului ZURLANDIA 2018 şi un concurs drăguţ la final.

 

Zurlandia 2018

 

Când: 16 şi 17 Iunie 2018, în intervalul orar 10.00 – 22.00

Unde: Domeniul Stirbei (Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov)

Pagină oficială: www.zurlandia.ro

Facebook: – Zurlandia

Cine: Gaşca Zurli, colaboratorii lor şi mii de părinţi, copii şi bunici, precum şi Ambasadorii Zurlandiei, printre care şi Familia Hai Hui

Cât costă: 50 lei un abonament pentru ambele zile de festival / persoană

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană. Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival ( 16 și 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult( părinte).

 

Zurlandia 2018

 

De unde cumperi abonamente: din reţelele Eventim şi Bilete.ro (dă click pe link, am făcut noi legătură directă)

Ce se întâmplă acolo: activități inedite, joacă, distracție pe 80 de mii de metri pătrati! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activităti pentru copii și părinti, concerte extraordinare!

 

Ce găsim in Zurlandia 2018?

 

Vino în Zurlandia să descoperi Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese, licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa!

Zurlandia 2018

 

Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună va fi doborât un record Guinness (pe 16 Iunie)!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIA, Lumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Zurlandia 2018

 

La final am un concurs pentru voi, al cărui premiu constă în 4 abonamente la festival (vom trage la sorţi o singură familie). Ce trebuie să faceţi?

  1. Lăsaţi un comentariu la acest articol cu răspunsul vostru la întrebarea: „Care este personajul preferat de copilul tău din Gașca Zurli și de ce?”
  2. Urmăriți tragerea la sorţi cu Random.org din data de 5 Iunie 2018, ce va fi postată pe pagina de Facebook a Familiei Hai Hui live, la ora 19.00.

 

Vor intra în extragerea finală doar cei ce lasă comentariu la articolul de pe blog şi nu pe pagina de Facebook, cu numele şi prenumele reale si un răspuns la întrebarea de mai sus, motivat.

 

UPDATE 05.06.2018: În urma extragerii live de pe pagina de Facebook, cu Random.org, câștigătoarea celor 4 abonamente la ZURLANDIA 2018 este Cornelia Moldoveanu. Felicitări!

 

Zurlandia 2018

 

La final spunem toți: „Tiribam, Tiribum! Intrăm în ZURLANDIA 2018, acum!”

 

Sper că găseşti util și ușor de parcurs articolul nostru. Dacă da, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului.

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii