Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Un cadou util şi potrivit pentru oricine – harta răzuibilă a României (P)

18 octombrie 2018
Advertoriale

Distribuie articolul

Acum o lună am revenit dintr-o vacanţă combinată cu sesiuni de lucru, din America – urmează articole detaliate pe blog despre parcurile de distracţie din Florida (Orlando), o croazieră cu cel mai mare şi mai nou vas MSC Cruises (MSC Seaside) din Miami, un zbor de la Miami la New York şi aproape 800 de km la volan până la Cascada Niagara, urmată de un sejur de câteva zile în zona rurală a statului New York, la Corning, cu ocazia participării noastre la cel mai mare târg pentru travel bloggeri din lume, TBEX North America.

 

Fraza de mai sus a fost doar un preambul pentru a înțelege contextul faptelor de mai jos. Pe vasul de croazieră urma să ne întâlnim cu un cuplu simpatic din Miami (ne-am cunoscut şi împrietenit în urmă cu 3 ani, tot cu ocazia unei croaziere).

Rick şi Patricia (el din Cuba, ea din Columbia) trăiesc de peste 30 de ani în Miami, au doi copii mari și doi nepoți. Ne-am simțit atrași unii de ceilalți instant.

 

Sigur că le pregătisem de acasă o mică surpriză cu iz românesc (un set de cercei şi medalion pentru ea, un papion pentru el, toate brodate cu motive tradiţionale româneşti), pe care le-am oferit-o în prima seară pe vas. Dar mare ne-a fost mirarea când am văzut că veniseră şi ei cu cadouri pentru băieţi, foarte potrivite şi alese cu grijă.

Le-au dăruit lui Ionuț și Andrei câte un set de hărţi răzuibile, o hartă a lumii şi una cu toate statele ce formează Statele Unite ale Americii, împreună cu o îmbrăţişare mare şi o urare din suflet să ajungă să răzuiască cât mai multe ţări / state de pe hărţi până la finalul vieţii lor.

A fost un moment tare emoţionant, mi-au confirmat încă odată că alegerea noastră de a ne bucura împreună de viaţă şi lumea aceasta frumoasă este cea corectă şi merită orice sacrificiu.

 

 

Am cărat hărţile 2 săptămâni după noi în tuburile originale, le-am adus în ţară şi momentan căutăm rame pentru ele şi un loc potrivit să le agăţăm.

 

 

Ce drăguţ ar fi să avem şi noi harta răzuibilă a României, mai ales la câte are ţara asta de oferit în materie de atracţii turistice!

 

 

În momentul în care studiam conţinutul tubului, mă gândeam ce bine ar fi dacă am avea şi noi un astfel de produs, harta răzuibilă a României, pe care să o parcurgi de-a lungul vieţii şi să îţi răzuieşti drumurile României, judeţ cu judeţ, munte cu munte, sat cu sat sau regiune cu regiune.

 

Probabil Dumnezeu (căci numai El ştie să aşeze lucrurile cum trebuie la momentul potrivit) ne-a scos în cale un parteneriat cu MindBlower, un magazin online de cadouri, care săptămâna aceasta a lansat… ei da, harta răzuibilă a României.

 

harta razuibila a Romaniei

 

Puteţi cumpăra harta la un preţ special dacă sunteți între primii 100 de cumpărători, cu numai 99 RON – intraţi pe harta răzuibilă a României şi faceţi comanda până în 21 Octombrie!

 

Vine ziua şefului şi nu ştiţi ce să îi cumpăraţi?

Mergeţi în vizită la naşi sau prieteni şi nu ştiţi ce să duceţi cadou?

Mergeţi la o petrecere aniversară la un toddler sau adolescent şi nu ştiţi ce i-ar plăcea?

Harta răzuibilă a României poate fi un cadou excelent pentru prieteni, copii, adolescenţi, soţi, părinţi, naşi, colegi, şefi!

 

 

Detaliile tehnice despre harta răzuibilă a României fac diferenţa!

 

Avem harta deja acasă, putem vedea ca e de o calitate incontestabilă şi am început să răzuim pe ea judeţele Buzău, Brașov, Constanța, Dâmboviţa, Prahova, Mureş, Sibiu. Mai avem multe de descoperit, dar va fi o plăcere să facem traseele împreună cu băieții şi să le răzuim de pe hartă în anii ce vin!

 

harta razuibila a Romaniei

 

Harta este lansată în campania #RomaniaFromScratch, care ne îndeamnă să ne aducem aminte de lecţiile de geografie din copilărie, dar şi de clipele petrecute în tabere, excursii sau concedii în ţara noastră minunată.

 

Concepută și imprimată de o companie de renume specializată în cartografiere, harta răzuibilă a României este creată din materiale premium și acoperită cu o peliculă aurie fină, are dimensiuni 84,1 x 59,4 cm şi forme de relief 3D.

 

Îmi place tare mult faptul că detaliile geografice sunt extrem de precise, poți urmări cursul fiecărui râu sau drum, dar şi faptul că ai la dispoziţie o legendă care te ajuta să navighezi cu ușurință.

 

Dacă doriţi să o oferiţi cadou (vin năvală onomastici de Sf. Mihail şi Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Sf. Ion sau sărbători precum Moş Nicolae, Moş Crăciun) mi se pare important să ştiţi că harta este învelită în hârtie cerată și ambalată într-un tub rigid, pentru a preveni deteriorarea, oferind protecţie dar şi un mod de prezentare super elegant.

 

harta razuibila a Romaniei

 

Rama nu este inclusă în preț, dar o puteti comanda tot de pe site-ul celor de la MindBlower: Rama Magnetică Hang (cea din poze).

 

Poţi fi între primii 100 de cumpărători care beneficiază de preţul de lansare de 99 RON, comandă până în 21 Octombrie harta răzuibilă a României!

 

Eu îţi garantez că nu o să îţi pară rău dacă iei #RomaniaFromScratch! Răzuiește-ţi drumul prin țară!

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

 

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii