Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

SuperBlog la ediția aniversară de 10 ani – să mă bag sau nu?

1 octombrie 2018
Blogging
0 comentarii

Distribuie articolul

Fără a avea pretenția că am vreun talent literar deosebit sau veleități extraordinare în online (rețineți, fac asta doar de vreo 9 luni!), întotdeauna mi-au plăcut provocările. Am ajuns la o vârstă și un grad de dezvoltare emoțională în care încerc să îmi testez limitele personale, să îmi dezvolt anumite aptitudini, să împing granițele mai departe de ceea ce cred eu că pot face, să reactivez calitatea de a lucra sub termene limită.

 

Asta spuneam în articolul din 25 Februarie 2018, Spring SuperBlog 2018 sau evaluarea mea ca blogger în fața voastră, în care explicam de ce vreau să mă înscriu în această competiție de blogging creativ.

Cum a fost Spring SuperBlog 2018?

 

Adrenalină pură, cu 3 probe (articole pe săptămână), plus celelalte articole, muncă de birou, casă și familie. Am fost, încă de la început, în primii 10 în clasament, am terminat pe locul 8 după punctaj, din peste 100 de bloggeri, unii cu mulți ani de blogging în spate.

Am și câștigat o probă cu articolul Dincolo de valuri, în Constanţa. Nu știu dacă am făcut indexarea bine, m-au ajutat fotografiile lui Eftenie sau e un subiect căutat, însă acesta a devenit cel mai citit articol de pe blog.

 

Ce mi-a mai adus Spring SuperBlog? O rutină de scris, o obișnuință de a respecta termenele limită, mai mulți cititori și testarea limitelor proprii de a scrie și pe subiecte care nu au legătură cu turismul. A fost un exercițiu tare util, recunosc!

 

Astăzi, pe 01 Octombrie 2018, începe ediția aniversară de 10 ani a SuperBlog, a fost publicată și prima proba din competiție. Nu m-am înscris până acum pentru că am multe ciorne de articole de călătorie, o perioadă foarte ocupată la birou și multe evenimente în luna Octombrie la care am confirmat participarea ca blogger acreditat.

 

Dar așa mă mănâncă tastele…

 

Voi ce spuneți? Să mă bag? Să nu mă bag?

 

Prima dată am făcut-o ca un test, acum nu mai am să îmi dovedesc nimic. Pot să o fac, chiar cu prețul timpului liber mai puțin (aproape inexistent)! Mă pot perfecționa, însă, pot încerca să termin pe un loc mai sus de 8, pot lua contact cu sponsori noi, poate și câștig o probă.

Ce spuneți? Mă suportați cu articole ce nu au legătură (neapărat) cu turismul? Deși înțeleg că vor fi și sponsori din acest domeniu!

Hai la vot pe pagina de Facebook, fac sondaj acolo!

Distribuie articolul

Comentarii