Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

Disney’s Hollywood Studios sau o incursiune în lumea filmelor, televiziunii, muzicii și teatrului

19 noiembrie 2018
Parcuri de distractie

Distribuie articolul

Disney’s Hollywood Studios, parte integrantă din Walt Disney World® Resort, Orlando, Florida, este împărțit și el, pe zone: Hollywood Boulevard, Echo Lake, Grand Avenue, Commissary Lane, Animation Courtyard, Sunset Boulevard, și – preferatul nostru – Toy Story Land.

 

Disney's Hollywood Studios

 

Urmărește articolele despre Epcot, Magic Kingdom și Animal Kingdom, dar și seria articolelor despre Universal Orlando Resort, un alt concern de distracție care cuprinde parcurile de distracție Universal Studios, Universal Islands of Adventure, parcul acvatic nou deschis Volcano Bay, promenada Universal City Walk, dar și o mulțime de hoteluri tematice (noi am stat în 2015 la Hard Rock Hotel, iar în 2018 am inaugurat Hotel Aventura, care s-a deschis cu 1 săptămână înainte să ajungem noi să le fim oaspeți).

 

Voi centraliza câteva sfaturi utile într-un articol general despre Walt Disney World® Resort, Orlando, Florida, cu informații detaliate despre biletele de intrare, FastPass+, brățările Magic Band, prețuri la mâncare, băuturi și suveniruri în parcuri, etc. Acestea se aplică tuturor parcurilor Disney din concern.

Disney's Hollywood Studios

 

 

Disney’s Hollywood Studios – GRAND AVENUE și HOLLYWOOD BOULEVARD

Disney's Hollywood Studios

Muppet Vision 3D

Un spectacol super funny, 3D, alături de Kermit, pe Miss Piggy și toată gașca Muppets. Ne-am distrat copios alături de bătrânii morocănoși ce aveau loja lor, la balcon, și de Kermit care încerca să salveze show-ul Muppets de la dispariția de pe ecrane și din sufletele oamenilor.

 

Disney's Hollywood Studios

 

March of the First Order

La 10:00 am, 11:00 am, 12:00 pm, 2:00 pm, 3:00 pm, 4:00 pm, 5:00 pm, îl vedem pe Căpitanul Phasma, acest comandant nemilos, cum conduce o echipă de Stormtroopers până la Hollywood Boulevard la Scena Centrală și asistăm la o demonstrație descurajantă a puterii primului ordin.

Disney's Hollywood Studios

 

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Un spectacol live care aduce la viață legendele din filmele Star Wars, inclusiv personaje noi din cele mai recente filme (Rogue One și The Last Jedi)!

Disney's Hollywood Studios

 

 

Disney’s Hollywood Studios – ECHO LAKE

 

 

Star Tours – The Adventure Continue

Înălțime minimă: 40 in (102 cm), small drops

Facem un turneu palpitant al galaxiei Star Wars, îmbarcați, alături de comandantul C3PO, pe un Starspeeder 1000. Ne găsim față în față cu Kylo Ren, Boba Fett sau Darth Vader, în timp ce călătorim spre lumi străine uimitoare cum ar fi Jakku, Coruscant, Naboo sau chiar Crait – nouă planetă din The Last Jedi, Star Wars!

Dispunând de tehnologie de ultimă oră – inclusiv un simulator de zbor, un video 3D digital, personaje Audio-Animatronics și efecte speciale și muzică în StarCars – parcurgem o aventură intergalactică de neuitat.

 

Disney's Hollywood Studios

 

Disney's Hollywood Studios

Star Wars: Path of the Jedi

Un scurtmetraj ce relatează povestea succesului Star Wars și viitorul galaxiei din Star Wars: The Last Jedi.

 

Indiana Jones™ Epic Stunt Spectacular!

Spectacol 30 minute, la orele 10:45 am, 12:00 pm, 1:15 pm, 3:15 pm, 4:45 pm, 6:00 pm

Indy și Marion realizează cascadorii uimitoare cu efecte speciale pentru a demonstra magia filmului, alături de o trupa de cascadori profesioniști și personaje de figurație alese cu grijă din public.

Disney's Hollywood Studios

 

Disney's Hollywood Studios

Jedi Training: Trials of the Temple

Durata: 20 minute, la fiecare 40 de minute, de dimineață până seara

Cavalerii Jedi au adunat copii Forței din toată galaxia pentru a le testa abilitățile.

Tinerii care doresc să participe la instruirea Jedi: încercările Templului trebuie să se înregistreze înainte de spectacol, să aibă între 4 și 12 ani pentru a participa. Înregistrați-vă la Outpost-ul de aventuri Indiana Jones, situat între Spectacolul Epic Stunt Indiana Jones! și cafeneaua Prime Time Café.

 

Disney's Hollywood Studios

 

 

Disney’s Hollywood Studios – ANIMATION COURTYARD

 

Disney's Hollywood Studios

 

Star Wars Launch Bay

Vizionăm exponate captivante și aruncăm o privire în spatele scenei filmului nou, Solo.

În timp ce călătorim prin galerii, la o privire mai atentă, vedem costume, modele, concepte de artă și recuzită efectivă împrumutate de la Lucasfilm – precum și replici autentice create special pentru Star Wars Launch Bay.

Aici te poți întâlni cu personaje precum Chewbacca, Kylo Ren sau simpaticul BB-8.

Disney's Hollywood Studios

Meet Disney Junior Pals in the Animation Courtyard

Întâlniri de neuitat cu eroii copiilor noștri de la Disney Junior, de la Doctorița Plusica, Sofia Întâi sau Jake.

 

 

 

Disney’s Hollywood Studios – SUNSET BOULEVARD

 

Disney's Hollywood Studios

Rock’n’roller Coaster starring Aerosmith

Înălțime minimă: 48 in (122 cm), thrill ride, big drops, loud

Un roller coaster super fun în interiorul unei limuzine strălucitoare și super-stretch, la o viteză de 60 de mile pe oră, pe muzica celor de la Aerosmith.

Această atracție este una din preferatele noastre, astfel încât, după epuizarea FastPass-ului, am mai stat odată la coadă pentru a ne da.

Disney's Hollywood Studios

 

 

Disney’s Hollywood Studios – TOY STORY LAND

 

Cea mai nouă zonă inaugurată de Disney la Hollywood Studios este inspirată de filmul de animație și este realizată impecabil.

 

Disney's Hollywood Studios

 

În acest ținut de film am devenit de dimensiunea unor jucării, alături de Woody, Buzz Lightyear, Jessie și ceilalți prietenii din Toy Story – toți fiind un decor în curtea lui Andy.

Inutil să spun că era și cea mai aglomerată și solicitată zona din parc, toți copii dorind să se dea în Slinky Dog Dash sau să facă poze cu Buzz, Woody și Jessie.

Disney's Hollywood Studios

 

Disney's Hollywood Studios

 

Alien Swirling Saucers

Înălțime minimă: 32 in (81 cm), spinning

Această atracție reprezintă un test pentru cei ce au rău de vertij, te îmbarci într-o rachetă de jucărie și extratereștrii te duc într-o rotire continuă, prin spațiu.

 

Slinky Dog Dash

Înălțime minimă: 38 in (97 cm)

Datorită faptului că era foarte solicitat, la acest coaster prietenos nu am mai găsit FastPass, așadar am stat cam 1 ora la coadă, dar a meritat cu vârf și îndesat.

Trenulețul Slinky Dog se răsucește și călătorește cu viteză mare, este o atracție deosebit de apreciată de copii.

 

Disney's Hollywood Studios

Toy Story Mania!

Ne-am îmbarcat în niște mașinuțe și am împușcat ținte în mișcare în acest joc 4D, cu personaje populare din film, alăturându-ne în lupta contra lui Zorg.

 

 

Spectacole unul și unul la Disney’s Hollywood Studios:

 

Disney's Hollywood Studios

 

Fantasmic!

Durata: 30 minute, la orele 8.30 pm si 10.30 pm

Un spectacol fantastic, alături de Mickey, care invocă personajele și spiritul unor filme clasice preferate ale lui Disney: Frumoasa si Bestia, Frumoasa adormită, Peter Pan, Mica Sirenă, Cenușăreasa, Aladdin, Regele Leu.

 

Disney's Hollywood Studios

 

Beauty and the Beast – Live on Stage

Durata 25 minute, din oră in oră de la 11.00 am la 6 pm

Disney's Hollywood Studios

Disney Junior – Live on Stage

Personajele iubite de pe Disney Junior fac un spectacol de zile mari, timp de 25 minute, la 9:20 am, 10:20 am, 11:10 am, 12:00 pm, 12:50 pm, 1:40 pm, 2:30 pm, 3:20 pm, 4:10 pm, 5:00 pm, 5:50 pm, 6:40 pm.

For the First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration

Durata 30 minute,  din oră in oră, începând cu ora 09:30 am până la 08:30 pm. Știți cum e ca sute de oameni să cânte „Let it go” și „For the first time in forever” simultan? Genial!

 

Nu rata articolele despre: 

Magie pură prin ochi de copil în Magic Kingdom, Disney World Orlando

Călătoriți în jurul globului, sub mare, în spațiul cosmic … și dincolo, în Epcot!

Pierduți, de bunăvoie, în Animal Kingdom!

 

Disney's Hollywood Studios

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii