Blog

Jurnalul călătoriilor şi activităţilor Familiei Hai Hui

​Hai cu noi în cel mai distractiv grup de familii în Dubai în 20 – 27 Octombrie 2022

10 iulie 2022
Grupuri

Distribuie articolul

Haideți cu noi în vacanța copiilor de toamnă, în perioada 20 – 27 Octombrie, într-o super aventură pentru cei mici și cei mari la Dubai, în Emiratele Arabe Unite!

Vom vizita atracții renumite precum Dubai Frame, Burj Khalifa, Garden Glow și Dinosaur Park, Dubai Marina, Muzeul Viitorului, ne vom distra în parcuri tematice renumite, ne vom bronza pe plaje cu nisip fin și apa turcoaz precum JBR Beach, La Mer, Kite Beach, vom vedea pești colorați la acvariu și vom participa la un safari prin deșert!

Totul alături de Familia Hai Hui, de familia prietenilor de la Creștem și Călătorim (membri ai grupului de familii călătoare Family Travel Bubble), dar și de alte familii dornice de explorare și cu chef de vacanță.

Tipul excursiei: activă combinată cu sejur la plajă, distracție și relaxare. Grupul este dedicat cuplurilor și familiilor cu copii și am inclus în program și în prețul pachetului o mulțime de activități și atracții!

Program excursie de grup Dubai, 20 – 27 Octombrie 2022

 

 

Ziua 1 / 20 Octombrie 2022 / JOI / București – Dubai

Ne întâlnim la aeroport cu restul grupului la ora 12.30 pentru a face formalitățile de check in cu destinația Dubai. Decolăm la ora 15.40 din București și la ora 21.35 ajungem la Dubai. Facem formalitatile vamale de intrare în EAU, avem transfer către hotel (circa 30 de minute). Cazare la un hotel family-friendly, Two Seasons Hotel & Apartments Dubai 4* luxury sau similar.

Hotelul dispune de 1010 suite și apartamente pe 41 de etaje, piscină cu temperatură controlată, Kids club, restaurante și lounge, facilități de wellness (sauna, jacuzzi, steam), beauty salon, minimart deschis 24/7.

Hotelul Two Seasons este situat la aproximativ 29 de kilometri de Aeroportul Internațional Dubai (DXB) și la aproximativ cinci kilometri de Dubai Marina, pe artera principală Sheik Zayed Road.

Stația de metrou Dubai Internet City este exact lângă hotel, în apropiere sunt o mulțime de magazine, supermarket, restaurante și cafenele.

Cazarea se face în camere deluxe double, one bedroom suite sau two bedroom suites, în funcție de structura familiilor înscrise.

Apartamentele one bedroom suite și two bedroom suite cuprind zonă de living și dormitor (unul sau două, după caz), bucătărie complet utilată, inclusiv cu mașina de spălat rufe, și balcon.

Ziua 2 / 21 Octombrie 2022 / VINERI / Kite Beach – Dubai Frame – Garden Glow – Dinosaur Park

Mic dejun.

Plajă pe cont propriu (shuttle gratuit de la hotel la orele 09.00 și 10.00 la Kite Beach, cu retur la orele 12.00 sau 13.00)

După amiază, în jur de ora 15.00, avem transfer asigurat și vizită la Dubai Frame, cea mai mare ramă foto din lume, care separă zgârie-norii din Dubai-ul modern și contemporan de casele tradiționale din partea veche a orașului. În 75 de secunde urcăm cu liftul 48 de etaje, până la înălțimea de 150 de metri, pentru a admira vederea superbă de sus, din Golden Frame.

Photo by Denys Gromov: https://www.pexels.com/photo/the-dubai-frame-4612430/

Continuăm apoi cu o vizită de seară la Dubai Garden Glow, un parc tematic renumit (World’s Largest Glow Park), construit manual și iluminat cu lumini lucrate manual. Avem ocazia de a face fotografii perfecte, de a ne juca printre formele colorate și a admira măiestria artiștilor care au realizat sculpturile luminoase.

Trecem apoi în Dinosaur Park, trecem prin epoca dinozaurilor din toate cele trei perioade – Triasic, Jurasic și Cretacic, și interacționăm cu câțiva dintre cei peste 120 de dinozauri animatronici. Oportunități fantastice de fotografii în familie și imortalizarea momentelor de neuitat le includem în pachet!

Transfer la hotel și cazare.

Ziua 3 / 22 Octombrie 2022 / SÂMBĂTĂ / Dubai Mall – Acvariu – Burj Khalifa – Fântânile.

Mic dejun.

Plaja pe cont propriu (shuttle gratuit de la hotel la orele 09.00 și 10.00 la Kite Beach, cu retur la orele 12.00 sau 13.00)

La prânz, în jur de ora 13.00, avem transfer asigurat către Dubai Mall, cel mai mare mall din lume, cu peste 1200 de magazine. Prima oprire este cel mai mare acvariu indoor din lume – Aquarium & Underwater Zoo, unde ne uimește multitudinea de specii acvatice, pești colorați, tunelul acvatic și grota pinguinilor.

Cu o rezervare prealabilă, vizităm Burj Khalifa (opțional), cea mai înaltă clădire din lume, urcăm la etajele 124 – 125 și ne minunăm de priveliștea spectaculoasă la 360 grade asupra Dubai-ului.

Tot opțional, putem intra în lumea Kidzania (un loc de joacă super interactiv, situat tot în Dubai Mall) sau avem timp liber prin magazine, luăm o cină la nenumăratele restaurante de lângă fântâni și admirăm spectacolul Fântânilor ce dansează pe ritmuri diferite la fiecare jumătate de oră.

Pentru că fiecare familie are ritmul propriu de vizitare / shopping / a lua cina, returul la hotel se face pe cont propriu cu taxi sau transport în comun.

Ziua 4 / 23 Octombrie 2022 / DUMINICA / plajă Dubai – opțional brunch sau Dune Safari.

Mic dejun.

Timp liber pentru plajă pe cont propriu (free shutle de la hotel către Kite Beach sau taxi către orice altă plajă), un brunch opțional All Inclusive la Riva Beach Club sau după amiaza – o excursie opțională memorabilă Dune Safari.

Dune sau Desert Dafari este o experiența completă în deșert, prin dunele de nisip, cu cămile, jeep-uri ranforsate (Toyota Land Cruiser, majoritatea), senzații tari, tatuaje temporare cu henna pe piele, cină barbeque, spectacol, shisha (sau narghilea), dansuri orientale, apus de soare.

Nu am cuprins tot ce înseamnă Desert Safari în această înșiruire de cuvinte, mai cu seamă că trebuie să trăiești o astfel de experiență ca să o apreciezi pe deplin.

Citește mai multe despre Dune Safari aici: https://familiahaihui.ro/blog/desert-safari-dubai/

Transfer la Hotel și cazare.

Ziua 5 / 24 Octombrie 2022 / LUNI / Plaja, shopping sau opțional, vizită de 1 zi la parcurile de distracție Legoland, Legoland Waterpark, Motiongate.

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, shopping sau vizite pe cont propriu.

Pentru cei activi și amatori de parcuri de distracții, astăzi vizităm cu o excursie opțională zona Dubai Parks & Resorts (circa 30 de km în afara Dubai) cu atracții iubite de cei mici la Legoland Dubai, Legoland Water Park și / sau Motiongate.

LEGOLAND este un parc perfect pentru copii între 2 şi 12 ani, zonele Factory, Miniland, Lego City, Kingdoms, Imagination ori Adventure oferă o multitudine de activități. Ne dăm în atracții potrivite vârstei copiilor, construim împreună, urmărim spectacole tematice sau ne bălăcim la Legoland Waterpark.

Puteți citi mai multe despre cum a fost vizita noastră cu copiii la Legoland Dubai.

Din zona de promenadă Riverland, intrăm în lumea filmului, mai exact în MOTIONGATE Dubai, cu zone de atracții dedicate filmelor de Hollywood produse de DreamWorks Animation (Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Madagascar, and Shrek), Columbia Pictures (Green Hornet, Ghostbusters) and Lionsgate (The Hunger Games).

Dar cea mai memorabilă experiență pentru cei mici va fi Satul Strumfilor din Motiongate – The Smurfs Village, unde vor avea ocazia să se joace printre căsuțele colorate cu acoperișuri sub formă de ciuperci, în locurile de joacă dedicate sau în cele 5 atracții din aceasta zonă.

Seara transfer la hotel și cazare.

Ziua 6 / 25 Octombrie 2022 / MARȚI / La Mer beach. Opțional vizită Muzeul Viitorului. Dubai Marina

Mic dejun.

Astăzi avem transfer la plaja La Mer, o zonă nouă, preferată de copii și adulți, cu plajă, trambuline, parc acvatic, restaurante, unde petrecem câteva ore.

O vizită opțională de câteva ore care se poate face între plaja de dimineața și plimbarea prin Dubai Marina de seară este Muzeul Viitorului.

Muzeul Viitorului, a cărui prezență vertiginoasă și arcuită din oțel inoxidabil gravat cu caligrafie arabă se află în inima districtului de afaceri din Dubai, se concentrează pe valorificarea lecțiilor din ziua noastră pentru a construi viitorul, invitând spectatorii să participe la acest lucru printr-un abordare extrem de incluzivă.

Utilizând o varietate de realități virtuale și augmentate, analize de date mari, inteligență artificială și instalații și afișaje de interacțiune intre specia umană și roboti, muzeul duce vizitatorii într-o călătorie în viitor prin intermediul a cinci capitole.

Future Heroes este spațiul dedicat copiilor la Muzeul Viitorului. Într-o lume deschisă de explorare și joacă, copiii sunt încurajați să urmeze trei experiențe principale: Imagine (Imaginează), Design (Proiectează) și Build (Construiește), prin activități care încurajează comunicarea, colaborarea și creativitatea.

Photo credit: https://www.visitdubai.com/

Seara petrecem câteva ore în zona Dubai Marina (ne plimbăm de-a lungul celor 8 km de promenada, luăm cina într-un restaurant cu priveliște către Marina (opțional), facem fotografii în hot spots din zonă).

Dubai Marina este unul din cele mai căutate cartiere din Dubai, renumit pentru stilul său de viață luxos, opțiunile de divertisment, centrele comerciale și zgârie-norii de lux.

Pentru că fiecare familie are ritmul propriu de vizitare / shopping / a lua cina, returul la hotel se face pe cont propriu cu taxi sau transport în comun.

Image by Elena Jones from Pixabay

Ziua 7 / 26 Octombrie 2022 / MIERCURI / Timp liber. Opțional vizită Atlantis the Palm. Aquaventure Waterpark & Lost Chambers

Mic dejun.

Timp liber pentru relaxare sau vizite pe cont propriu sau opțional, putem petrece toată ziua pe Palm Dubai, cu oportunități de plajă și distracție, dar și fotografii de neuitat în cadrul hotelului Atlantis The Palm și la parcul acvatic renumit din cadrul acestuia, Aquaventure Waterpark. Vizita include și intrare la The Lost Chambers.

Aquaventure Waterpark, cel mai mare parc acvatic din lume promite o lume plină de entuziasm cu peste 105 tobogane, atracții și experiențe, dar și 2 km de plajă privată.

Seara transfer la hotel și cazare.

Ziua 8 / 27 Octombrie 2022 / JOI / Relaxare la piscina. Green Planet. Dubai – Bucuresti

Mic dejun. Relaxare la piscină sau opțional o vizită de o jumătate de zi la The Green Planet Dubai.

Conceput ca un ecosistem închis, The Green Planet recreează lumea fermecătoare a unei păduri tropicale cu peste 3.000 de plante și animale și cel mai mare copac de interior creat de om.

Centrul oferă componente educaționale și recreative, menite să crească gradul de conștientizare cu privire la echilibrul delicat al naturii și la prețiozitatea unuia dintre cele mai vechi ecosisteme vii din lume.

Photo credit: https://www.visitdubai.com/

La ora 15.00 avem transfer la aeroportul din Dubai pentru zborul către casa planificat sa decoleze la ora 18.55. La ora 23.20 pm sosim pe aeroportul din București și ne despărțim prieteni, cu promisiunea unei revederi la fel de frumoase.

Pretul excursiei la Dubai. Servicii incluse. Cod de discount.

1.350 euro / adult, loc în cameră dublă

1.150 Euro / copil între 1217,99 ani cazat cu împreună cu 2 adulți

850 Euro / copil între 411,99 ani cazat cu împreună cu 2 adulți

600 Euro / copil între 2 – 3.99 ani cazat cu 2 adulți (fără pat suplimentar)

150 Euro / infant pana la 1.99 ani cazat cu 2 adulți (fără pat suplimentar și fără loc la avion)

Prețul include:

 • transportul cu avionul București – Dubai și retur, cu Fly Dubai;

 • taxe aeroport;

 • bagaj de cală 20 kg;

 • bagaj de mână 7 kg;

 • 7 nopți de cazare cu mic dejun bufet inclus la hotelul menționat Two Seasons Hotel & Apartment (4* deluxe) sau echivalent (include TVA local);

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;

 • transferuri cu autocar conform program la vizitele incluse (mentionate mai jos), de la / la hotel;

 • vizita și intrare la Dubai Frame;

 • vizita și intrare la Garden Glow & Dinosaur Park;

 • vizita și intrare la Aquarium & Underwater Zoo (Dubai Mall);

 • vizita La Mer Beach și Dubai Marina;
 • însoțitor de grup.

Notă: Tarifele pentru copii sunt valabile la cazarea împreuna cu 2 adulți plătitori în cameră. Pentru cazul în care vor fi un adult + un copil pe cameră, tariful aplicat va fi de 2 adulți.

Cod discount de înscriere valabil până în 11 Septembrie 2022: Dubai50FHH

Utilizând acest cod la înscrierea pe e-mail, beneficiați de o reducere de 50 Euro / persoană (adult sau copil) din tarifele mai sus menționate, pentru înscrierea până în data de 11 Septembrie 2022 (înscrierea presupune plata avansului calculat la momentul înscrierii).

Prețul nu include:

 • Taxa de oraș (se achită la hotel): 15 aed pe cameră pe noapte și 30 Aed la 2 bedroom apt pe noapte

 • asigurarea medicală de călătorie și storno;

 • testul Covid făcut înainte de plecare (RT PCR obligatoriu doar pentru cei care nu au certificat de vaccinare cu QR code);

 • alte mese în afară micului dejun și cheltuieli personale (băuturi, suveniruri).

 • Excursiile opționale neincluse în pret:

22 Octombrie

1. Intrare la Burj Khalifa At the Top: 45 Euro / copil > 12 ani si adulti, 35 Euro copil 4 – 12 ani, free pentru copii sub 3.99 ani

2. Kidzania: 25 Euro / adult (inclusiv copil >12 ani), 50 Euro / copil 4 – 11,99 ani, 30 Euro / toddler 2- 3 ani, free infant sub 2 ani

23 Octombrie

3. Dune Safari (5 ore) : 80 Euro / adult, 55 Euro / copil >5 ani

24 Octombrie

4. Excursie de o zi la Legoland, Legoland Waterpark ori Motiongate (intrare la 2 din cele 3 parcuri, în aceeași zi, transferuri asigurate): 100 Euro / copil sau adult, intrare gratuita pentru copii mai mici de 3 ani

25 Octombrie 

5. Atlantis The Palm Aquaventure + Lost Chambers (full day, transferuri asigurate): 125 Euro / adult (inclusiv copii >8 ani), 115 Euro / copil 3-7 ani

26 Octombrie

6. Muzeul Viitorului: 40 Euro / adult sau copil

27 Octombrie

7. The Green Planet Dubai: 40 Euro / adult sau copil

Modalitate de plată:

pentru rezervare și garantarea locului în grup se achită un avans de 500 euro / persoană (adult sau copil) – la înscriere;
– până la 01 Septembrie se mai achită o tranșă de 500 euro / persoană;
– până la 01 Octombrie se plătește diferența, atât la adulti cât și în cazul copiilor sau celor cazați în alte tipuri de camere.

Plățile se pot face în Euro sau RON, pe baza facturilor proforme emise de agenție (specificați valuta dorită la înscriere).

Cum te înscrii în excursia din Dubai:

dai un mail la familiahaihui@gmail.com și contact@familytravelbubble.ro cu numele / prenumele călătorilor ca în pașaport și datele de naștere ale copiilor;
– grupul minim este de 30 persoane;
– numărul maxim de turiști este de
40 de persoane.

Nu uita de codul discount de inscriere valabil pana în 11 Septembrie 2022: Dubai50FHH

Utilizând acest cod la înscrierea pe e-mail, beneficiați de o reducere de 50 Euro / persoană (adult sau copil) din tarifele mai sus menționate. Discount-ul se acordă la ultima plată planificata (01 Octombrie), se scade din restul de plată calculat.

Condiții de călătorie Emiratele Arabe Unite:

În condiții normale, cetățenii români pot călători în Emiratele Arabe Unite numai cu pașaportul simplu, care trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului.

Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Perioada maximă de ședere pentru titularii pașapoartelor simple este de 90 de zile într-un interval de 180 de zile.

Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeană şi Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurtă şedere, intrat în vigoare la data de 6 mai 2015, cetăţenii europeni, inclusiv cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare în acest stat.

Reguli de călătorie referitoare la COVID-19

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 trebuie să prezinte certificatul de vaccinare care conține un cod QR. Acestea nu sunt obligate să prezinte un rezultat negativ al testului RT-PCR pentru COVID-19 pe aeroportul de plecare.

Persoanele nevaccinate împotriva COVID-19 pot să prezinte fie un rezultat valabil negativ al unui test RT-PCR efectuat în termen de 48 de ore înainte de sosire, fie un certificat de trecere prin boală (care conține un cod QR), eliberat în termen de 30 de zile înainte de plecare, dacă au fost infectați anterior cu virusul SARS-CoV-2.

Pasagerii pot să fie supuși unui test RT-PCR la sosirea în Dubai, fiind necesar să se supună măsurii de carantină până când primesc un rezultat negativ. În cazul în care pasagerul obține un test pozitiv, acesta ar trebui să respecte instrucțiunile emise de către Autoritatea de Sănătate din Dubai.

De asemenea, este necesară instalarea aplicației inteligente pentru COVID19 – DXB, disponibilă pe iOS și Android.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptati de la testarea pentru COVID-19.

Informații oficiale despre condițiile actuale de călătorie în Dubai și Abu Dhabi puteți găsi pe site-ul MAE sau alte pagini de internet utile:

Ce mai aștepți? Hai (Hui) în Dubai cu noi!

 

 

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, grupul de Facebook Călătorii cu copii, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! 

Galerie foto

Distribuie articolul

Comentarii